diumenge, 12 de juny de 2011

Ballesteros alcalde en minoria a Tarragona. Es presenten 4 anys intensos!!Finalment, després que durant 18 dies semblés el contrari, al final no es va concretar el canvi en positiu i en Ballesteros es de nou alcalde de Tarragona. Des de aquí el vull felicitar, primer per la seva victòria electoral, i després per la seva investidura com alcalde. Espero que aquest cop, sense una majoria estable sigui capaç de ser l’alcalde de tots i no només dels seus amics.
També vull dir que tinc els sentiments una mica enfrontats, es a dir.. per un cantó estic molt content de l’èxit electoral de CIU a tot Catalunya, amb l’assoliment d’alcaldies tradicionalment socialistes com poden ser Barcelona, Girona, Igualada, Reus, Vilanova, Vilabella ... Les majories absolutes a Valls, Tortosa, Sant Cugat del Vallès... Per primer cop som la primera força política també a nivell municipal i això m’omple de joia com a militant de Convergència que soc, perquè un cop més la ciutadania del nostre país ha confiat en el nostre projecte. Però no estic del tot satisfet perquè aquesta pujada general de CIU no ha estat també a Tarragona, i això em fa reflexionar, de perquè a Tarragona, hem perdut les eleccions, vots, i un regidor, i.. el PP ens ha estat capaç de empatar, Nosaltres propugnàvem un canvi en positiu, volíem liderar el canvi a Tarragona... i els resultats donen que el canvi es possible.. però no el podem liderar nosaltres, el peatge que havíem de pagar era molt alt. No podíem convertir l’alcaldia de Tarragona en una subhasta.
Dit això des de CIU ens pertoca restar a la oposició donat que si el canvi ara per ara no es possible, el que no podem fer es pactar amb els socialistes i fer sociovergència, quan justament el que hem dit es que aquest govern municipal i en concret aquest alcalde no ha estat bo pels interessos de la nostra ciutat. Nosaltres tenim un projecte de ciutat, i una excel·lent candidata per poder portar-ho a terme, ara no a estat possible, però hem posat les bases per poder assolir el govern de Tarragona, i des de la oposició fiscalitzarem i treballarem per un ajuntament transparent, i proper al ciutadà, i que els amiguismes i sectarismes s’acabin.

Des de la humilitat pels resultats que hem tret a Tarragona, haurem de valorar molt acuradament, perquè a la ciutat hem perdut vots. Valorar també perquè aquests vots ens tornen a les eleccions al Parlament de Catalunya i ens volen a les municipals. Alguna cosa no estarem fent bé quan els ciutadans no ens donen el seu suport en les eleccions a l’Ajuntament i en canvi si que ens el donen en d’altres eleccions.
Les causes poden ser múltiples i a nivell de comitè executiu local i de la militància del partit haurem de fer totes les reflexions que pertoquin.
I també des de la humilitat de la derrota, prepararem amb totes les nostres forces i il·lusions la nostra propera victòria.
La nostra alternativa a l’actual govern de la ciutat, està encapçalada per una dona valenta, ferma, preparada, que dona la cara, que no s’arronsa davant de les adversitats i que ressorgirà com el ave fènix per liderar el nostre projecte. No dubteu Victòria Forns serà l’alcaldessa de Tarragona quan toqui, es a dir a les properes eleccions municipals que les guanyarà segur.

25 comentaris:

didac domene ha dit...

M'ha agradat molt el post quim! a seguir treballant! *;-)

Cristina Coy ha dit...

Completament d'acord en que aquests quatre anys han estat molt negatius per a la ciutat. La veritat és que a les eleccions municipals la gent va votar canvi, encapçalat per un partit o per un altre, però va ser així. Al final,com tu dius, el canvi no ha estat possible però ara ens toca continuar treballant com el primer dia, fem pinya entre tots i crear una oposició forta capaç de defensar els interesos dels ciutadans de la ciutat que ens estimem. La Victòria és una gran dona, una gran candidata i sobretot, una gran persona i aquestes qualitats en un alcaldable no les podem llençar per la finestra. Després d'aquesta batacada hem d'apendre dels nostres propis errors, aquesta serà l'única forma de no tornar a repetir-los en un futur i assegurar-nos de que en les properes municipals el resultat sigui millor que en aquestes. Ara, com tu dius, és hora de fer reflexió, analitzar resultats i buscar culpables, sempre fent un fort front convergent i pensant en el pais. Una forta abraçada Quim!

Cristina Coy.

Mohamed El Amrani ha dit...

Toca una època de profunda reflexió. Molt bé el post.

Angel ha dit...

Crec que tenim que donar-li una nova oportunitat al senyor Ballesteros que segur que no defraudara! :)

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Didac, gràcies pel comment, has estat “raudo i veloz”, gràcies doncs pel teu suport.

Cristina: es evident que haurem de fer autocrítica, i valorar que ens ha passat, perquè no a calat el nostre missatge, i.. com que se que ben aviat formaràs part de la família convergent de Tarragona, ens ajudaràs també a reflexionar.
Mohamed: gràcies per la teva aportació, tens raó ens toca reflexionar, i fer pinya i construir un projecte sòlid i ferm per les properes eleccions, liderat per la Victòria Forns.

Dani: No se si es mereix o no una segona oportunitat, però ara que la té, a veure com l’aprofita, perquè saps?? Tarragona no pot perdre oportunitats

Anònim ha dit...

Jo no sé quina es la situació a Tarragona, però estic totalment d'acord que el psc governi els propers 4 anys. Si ha guanyat, encara que no faci majoria, ha de governar. Un pacte entre CIU i PP seria desastrós!
Jo sóc de CIU, bé, crec que és el partit que millor por fer les coses (dintre de les moltes cagades que també ha fet), però segur que hi poden haver partits polítics que ho facin millor que CIU... (algun dia potser...)

Poca gent esta al corrent de la màfia política de tot el món... bueno, només el 40% de la població que no va anar a votar. En fí. Crec que d'aquí 4 anys la gent s'adonara el que si es bo per Catalunya: QUÈ NO ENS ENGANYIN!

alexreve ha dit...

Benvolgut Quim,

Tens molta raó amb el que dius, no es podia convertir l'alcaldia de Tarragona en una subhasta. Com ha dit la portaveu de CiU a l'Ajuntament de Tarragona, Victòria Forns, Tarragona no es podia permetre aquest pacte de repartiment d'alcaldia. Tarragona necessita estabilitat. I CiU ha respectat la llista més votada, que ha estat el PSC, que cal recordar que no només no va aconseguir augmentar sinó que va perdre vots i un regidor i queda més lluny encara de la majoria. Victòria Forns és una política exemplar, que com va dir ella mateixa -i a diferència dels partits que van instigar el pacte de govern tripartit- CiU no vol arribar al poder a qualsevol preu, tot i que va destacar que estan preparats per governar, i ho estan. No ens enganyem, tal com tu dius molt bé, caldrà reflexionar perquè CiU no ha sabut capitalitzar el vot del canvi a Tarragona i ha anat baixant fins a empatar amb el PP. Personalment, creia que el 2007 era el pitjor resultat que podria treure ja, i no em podia imaginar que passés això. Però amb decisions responsables així, i amb una oposició constructiva, els ciutadans ho sabran valorar d'aquí a 4 anys. Ara cal una tasca d'endreçar el partit, després d'haver governat durant 18 anys, i construir una bona alternativa. Possiblement CiU encara acumula desgast dels anys que va governar a Tarragona.

Gràcies per la menció de Vilabella, un poble de l'Alt Camp on CiU no guanyava des de 1995. Finalment CiU va guanyar les eleccions i des de dissabte té l'alcaldia del poble.

Josep ha dit...

Vora 18.000 tarragonins vam votar CiU perquè Artur Mas fos president de la Generalitat. La meitat d’aquests vots els vau perdre a les municipals, al contrari del que va passar a la resta de Catalunya. Tens tota la raó quan dius que us cal una bona reflexió. Aquí tens algunes idees meves sobre el perquè del vostre fracàs.

1. No es pot fer una campanya dient que en Ballesteros no ho ha fet bé. Contravé l’opinió majoritària dels tarragonins: les enquestes, com la que va publicar La Vanguardia durant la campanya, ho mostren. Fins i tot molta gent que no votaria mai socialista pensa que l’Ajuntament funciona ara molt millor que quatre anys enrere. Ballesteros potser no ha fet gran cosa (a banda el Teatre Tarragona, el parc de l’Anfiteatre, la gran millora de la Part Alta i els barris de Ponent, el compliment de les sentències judicials d’enderrocament de l’Hostal del Sol i el Fortí de la Reina...) però ho ha fet amb eficàcia malgrat les dificultats pressupostàries.

2. No podeu seguir vivint en la ficció que Joan Miquel Nadal va ser un gran alcalde. Els primers governs del Nadal van seduir els tarragonins perquè vau tirar la casa per la finestra: us vau polir el superàvit que havia deixat el vell ranci del Recasens en quatre dies! Però va durar poquíssim: el 1995 l’Ajuntament ja estava amb l’aigua al coll i des d’aleshores no es va fer res més de bo. Què ha quedat en la memòria dels tarragonins? La corrupció de Terres Cavades, la incompetència en la gestió del projecte del pàrquing Jaume I...

3. Encara que hagueu canviat el candidat a alcalde, tothom sap que la gent segueix sent la mateixa: no il•lusiona el més mínim. A sobre, tothom sap que si arribeu al govern serà de la mà del PP, amb la qual cosa perdeu tot el vot nacionalista.

Malgrat tot això, com et deia al teu post del febrer passat, jo estava convençut que CiU i PP sumarieu. Simplement perquè hi ha molts votants socialistes que no pensen en clau local sinó espanyola. I aquesta gent òbviament s’ha passat al PP: Zapatero ha estat un gran mentider i un gran incompetent i això ha perjudicat els socialistes. A sobre, el Ballesteros ha fet una campanya penosa, fent una demagògia inversemblant sobre les retallades, en lloc de parlar de gestió municipal.

Tot ho teníeu a favor, però les dimensions de la pujada del PP i la vostra incapacitat de mobilitzar el vot convergent han superat totes les expectatives i us han portat a aquesta ignominiosa situació d’empat i de caiguda lliure.

O les coses fan un canvi radical en els pròxims anys, o esteu abocats al compliment de la terrible sèrie estadística que vaig descriure l’altre dia al teu mur del Facebook: 5 regidors el 2015...

Anònim ha dit...

En primer lloc Quim, felicitar-te pel post. Sempre és un plaer llegir aquestes reflexions per part d'un exregidor i militant de CiU, sobretot perquè no has d'esperar a que passin les coses per saber quins ideals es defensen, com solen plantejar els diaris. I també perquè dona la imatge d'un CiU plural i alhora cohesionat, amb opinió. Un partit menys sectari que el PP o el PSC, tot sigui dit. T'agraeixo que tinguis la valentia de redactar en els moments difícils, i no amagar el cap sota l'ala, com potser sí hauria d'haver fet algun ex president de Catalunya....


Voldria fer vàries reflexions:

- Lamentar el fet que l'indpendentisme restés exclòs de la política a Tarragona, hem refereixo 3 forces polítiques de més pes que s'han quedat a les portes d'aconseguir un sol regidor: ERC, CUP i SI, que juntes, haguessin aconseguit entre 1 i 3 regidors.

- Lamentar la mala ratxa de CiU a Tarragona. Què està passant? Perquè Ciu s'enfonsa més i més cada 4 anys a Tarragona? S’estan desanimant els votants convergents? Estan decebuts de la tasca en la oposició de CiU? El PSC està creant una imatge anti-CiU a la ciutat? ... Crec que la reflexió és més que important, i la falta de previsió de CiU, preocupant. La patacada ha sigut espectacular.

- Lamentar la gran crescuda del PP, potser motivada per l'odi que ha generat el PSOE i la il•lusió de que un canvi és possible, el canvi anti-PSOE.

- Lamentar que tan sols hi hagi 14.000 Tarragonins catalanistes enfront de vora 30.000 persones que no estimen Catalunya però sí Cataluña.

Finalment crec que CiU a Tarragona té una doble missió, en primer lloc recuperar la confiança que ha anat perdent en les darreres dècades a Tarragona. En segon lloc fer de Tarragona no una ciutat secundària d'espanya, sinó una ciutat de primer nivell a Catalunya, acabant de soca arrel amb problemes fonamentals, per exemple, els barris perifèrics que mantenen bosses de marginació i pobresa, recuperant la il•lusió dels ciutadans, més que no pas l'amargor i la resignació.

robert

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Anònim: m`hagués agradat haguessis posat un nom i així poder-te contestar personalment, perquè ara no se qui ets, i m’agrada conèixer amb qui estic parlant. Estic d’acord en el que dius i per això la direcció CIU va defensar que en general governes la llista mes votada, sirgués la que sirgués. I això tan lògic que sembla que tothom entén doncs no s’entén tant segons quin partit sigui el guanyador,

Alex gràcies pel teu comentari, que comparteixo al 100%, i enhorabona a Vilabella i el seu nou alcalde convergent, desde 1995.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Josep agraeixo sincerament el teu comentari, he començat dient que haurem de fer autocrítica i analitzar el que ens està passant, però llegint el teu anàlisis m’has deprimit Josep. i.. crec sincerament que sabrem treure les conclusions necessàries per retornar als números que treia en Nadal, i tornar a arribar a recuperar els vots que ens hem deixat pel camí i que certament ens venen a les eleccions autonòmiques.
La llista municipal Josep estava totalment renovada al menys pel que pertocava a CDC, amb candidata nova, i entre els 10 primers candidats nous.
Potser no ha estat una llista prou atractiva, en tot cas haure de estudiar el perquè no ha funcionat. Jo vull ser mes optimista i creure que tenim un projecte que connectarà amb la gent i que estem en condicions de poder assolir l’alcaldia les properes eleccions, només cal confiar en la Victòria i deixar-la que comenci a volar sola.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Robert, gràcies pel teu comentari, el teu a diferencia del de Josep m’aixeca’t la moral, i mes sabent que be d’una persona que no ens vota, tot i que tot es qüestió de temps que al final te’n adonis que la millor opció pel nostre país es CIU.
Tinc la certesa, que la Victòria sabrà treballar bé per la nostra ciutat, primer des de la oposició, i dintre de 4 anys des de la alcaldia de Tarragona.

Rosalia ha dit...

Benvolgut Quim, poca cosa puc afegir donat que ja està tot dit. Subscribeixo tot el teu article. Una forta abraçada company:-))). Rosalia

Alejandro Mayral ha dit...

Cuando en todas partes ha ganado CIU con la que está cayendo menos en Tarragona, creo que no debe pensarse en lo bien ó mal que lo ha hecho Ballesteros, sino en resaca que dejó el antiguo alcalde de CIU. La memoria humana se asemeja más al elefante que al pez.
Cuando se cita textualmente " l’alcalde de tots i no només dels seus amics", me hace gracia porque la adhesión política a un partido anula la memoria contralateral. Cabe recordar que el "Sr." Adserà iba para alcalde de Tgn por CIU, ó así eran sus pretensiones (afortunadamente los Tarraconenses podemos dejar de temer con una dictadura). Gracias a sus "amics", cabe recordar que ha colocado a muchos allegados en el Port de Tarragona, a su mujer en la dirección de enfermería, a su amigo y ex·director médico Mercadè en Regió Sanitaria de Tarragona, a su amiga y ex·lava trapos~sucios en Gipss (ahora los sparrings de Decathlon llevan impresa su cara y ha aumentado las ventas entre el sector sanitario), y dios sabe qué debe al ex·dirigente de aquel partido político amigo de ETA (tiempo le faltó para subir a Perpignan a Carod...) para haberle ofrecido un suculento contrato laboral a un tipo que afortunadamente fuera de la política, puede parecer un churrero con una bata blanca porque su única vinculación con el mundo sanitario era poner esparadrapo en las bocas que no le interesaban... ¿hablamos de amigos en un pre·proyecto de ya corrupto alcalde? En todos lados cuecen habas, y en política "mismos perros diferentes collares". Tuve simpatía por CIU, ahora la he trasladado al PP y Félix me cae DPM.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Pues eso, que entre amigos queda la paella...

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Rosalia, gràcies pel teu comentari, es un plaer saber que em llegeixes. Thanks!!.

Alejandro Mayral: Si has llegit el meu post, veuràs que dic que CIU a Tarragona haurem de fer autocrítica i valorar el perquè no hem pujat aquí, i en canvi si ho hem fet a tota Catalunya.
Et recordo que aquest es un bloc obert a tothom, que no modero els comentaris i tothom te dret a expressar la teva opinió, al contrari d’altres blocs tant socialistes com del PP, on els responsables dels blocs moderen els comentaris, i per tant un comentari com el teu ni tals sols hagués sigut publicat ,t’ho dic per experiència, en que no publiquin els meus comentaris, si no coincideixen amb els seus plantejaments.
En tot cas, no succeeix això al meu bloc, has pogut expressar lliurement el que has volgut i ara passo a contestar-te. Els càrrecs que s’han anomenat al Port, a delegacions territorials, etc, no els ha anomenat el Dr Adserà , son persones molt vàlides i vinculades a Convergència, que es lògic que si es el partit que governa , posi a persones de confiança, i alguns treballaven a la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, però això no te res a veure, perquè la gran majoria de càrrecs no tenien cap vinculació ni amb la xarxa Sta Tecla ni amb el Dr Adserà. No sé perquè tens aquesta fixació.
Que té de veure aqui,que la esposa del Dr Adserà sigui la cap de infermeria??, ja ho era molt abans de que es casessin, saps?? I fa una pila d’anys d’això!!!..
I lo del Carod??, tens la certesa que te contracte amb la Xarxa?, perquè tinc entès que no es cert, però en tot cas,,, si ho fos (que no ho es), la junta directiva formada per el Patronat de Santa Tecla, de la que tenen representats l’Ajuntament de Tarragona, aprova les contractacions que es fan.
Jo al meu post parlava de l’alcalde Ballesteros, i dels resultats de CIU, i el que volia expressar era que nosaltres a CIU, i concretament a CDC hem de fer una profunda reflexió, i preparar amb il•lusió i força el projecte que ens faci guanyar les properes eleccions.
Espero segueixis llegint-me, respecto totes les opinions, encara que les teves apreciacions aquest cop no s’ajustin a la realitat.

Anònim ha dit...

EN AQUESTES,ELECCIONS LO QUE HA QUEDAT CLAR ES, QUE LA "CLIENTELA PSC ES TAMBE CLIENTELA PSOE",DEPEN DE PER ON BUFAR EL VENT....
JUGANT AMB BARCELONA

L'home del sac ha dit...

No voto a Tarragona però hi vaig sovint i em dóna la sensació que en general la gent no està descontenta amb en Ballesteros... Així com en les anteriors eleccions ja hi havia la sensació que hi hauria un canvi perquè en Nadal havia esgotat bastant i tot i no presentar-se ell, es veia que molta gent volia un canvi. Aquest cop això no es notava. I els sociates van saber vendre molt bé això de que votar CiU seria fer alcalde a l'espanyolot de n'Alejandro. Jo si hagués pogut votar a Tarragona, segur que m'hagués plantejat votar CiU, però aquesta possibilitat segurament m'hagués fet fer enrere. Finalment s'ha vist que no era només una maniobra dels sociates per fer agafar por, sinó que us ho heu plantejat de debò. No puc entendre i m'omple de tristesa que militants d'un partit com cdc volguessin de debò tenir un alcalde del PP durant dos anys només per poder-ne tenir una de CiU els altres dos anys... No tot s'hi val per arribar al poder i una cosa és recolzar-se en el PP, que ho puc entendre tot i no compartir-ho, i l'altre és donar-los poder a ells. Aquesta gent només busquen la confrontació i l'aniquilació d'aquest país. Se'ls ha de tenir lluny del poder.
Arribarà el moment en que haureu de negociar el concert econòmic i caldrà prendre decisions transcendentals pel futur d'aquest país. No convé que el PP us els tingui agafats...

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Home del sac, tens raó en que la gent no està descontenta amb la gestió de Ballesteros, perquè tot i que no ha fet gran cosa, encara no esta suficientment gastat, per això només ha perdut un regidor, però ha guanyat amb diferència.
Intenta fer la lectura en clau local, nosaltres venim de perdre les eleccions i era possible un canvi, encara que certament era difícil de comprendre un pacte amb el PP que pretenia compartir la alcaldia dos anys ,per això al final el pacte no es va dur a terme, perquè nosaltres partíem d’una situació que no podíem liderar el canvi i ens havíem de sotmetre als desitjos del PP.
La militància de CDC defensava el pacte perquè donada la situació critica nostra, poder assolir la alcaldia, encara que fos compartida ens podria permetre afrontar les properes eleccions amb alguna possibilitat d’èxit.
Però al final Ballesteros en minoria.

Albert Blay ha dit...

Sempre t'he dit que és bo conèixer punts de vista de diferents persones amb diferents idees. Com és habitual entre nosaltres, Quim, coincideixo amb tu en alguns aspectes, però discrepo en d'altres.
El meu punt de vista era que el millor per la ciutat (que no vol dir pels partits) era tenir una Sociovergència, per dos motius bàsics:
1. Un govern en minoria no és bo, ja que en molts casos pot resultar contraproduent i això no va bé per la ciutat, i bé que sabem tots que més val que facin alguna cosa que no pas no fer res... que es duguin iniciatives i es mogui la gent és l'interessant per a fer créixer aquesta ciutat de la que estic orgullós de ser un ciutadà més.
2. Saps perfectament que no sóc de CiU, però tampoc del PSC. No tinc partit propi ni un partit al qual seguir sense poder-lo criticar. Però sé prou bé que els socialistes en solitari poden fer tonterietes... en l'antiga alcaldia teníem afortunadament a ERC que formava part del govern, en aquesta no. No trobo que sigui bo que un partit governi en solitari, m'agraden més els pactes, ja que es pot arribar a un consens dins del que vol més gent que no pas simplement veure realitzat el que molts menys volen.
De totes maneres ja et vaig dir que a mi Ballesteros m'ha semblat un bon alcalde... tots aquells que no l'hagin votat pel simple fet del que hi ha al partit a la resta de Catalunya o d'Espanya trobo que s'han equivocat i molt...
Espero que trobis que el comentari és raonable i saps de sobres que qualsevol cosa que no t'agradi me la pots discutir, que així se n'aprèn, sempre s'ha d'estar obert a noves opinions!;)

Una abraçada,

Albert.

Ramon Vilaltella i Bosch ha dit...

Quim enhorabona pel post i per la gran quantitat de seguidors i comentaris que tens.
Jo crec, que tot i que hem perdut uns quants vots i un regidor hem assentat les bases per guanyar les eleccions d'aquí a 4 anys. Els motius són que la nostra candidata ja serà coneguda per la ciutadania, que el govern de Ballesteros no té majoria absoluta i que per tant li costarà bastant governar, que aquest govern de Ballesteros presenta una molt deficient organització barrejant àrees com urbanisme i seguretat o bé medi ambient i mobilitat, que després que ha Madrid ja governarà el PP la gent no votarà en clau nacional com ara ha passat i que la gent estarà molt contenta amb l'actuació del govern de Mas a Catalunya durant tota aquesta legislatura(cosa que ja ha quedat demostrada). Tots aquests factors ens ajudaran a guanyar les municipals de 2015.
Altrament, donar el meu suport a la Victòria Forns i a tot el GM de CiU, així com esperonar a l'agrupació local de CDC i UDC a reflexionar i a dur a terme els canvis necessaris per tal que resultats com els del 22-M no es repeteixin.

Una abraçada Quim,

Ramon Vilaltella i Bosch

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Albert, benvingut al meu bloc, i gràcies per comentar..
I no pateixis, el teu comentari es molt raonable, t’agraeixo el to en el que l’has escrit, i seria igual de raonable si no estiguéssim d’acord en res.. perquè tothom te el dret de opinar i de pensar, i la essència de la democràcia es basa en expressar cadascú lliurement les seves opinions.
Mira, els socialistes governaran en solitari, però en minoria.. per tant les tonteries que tu dius que et fan por que facin, no les podran fer.. perquè estaran fiscalitzats per la oposició, que sumen mes que el govern, i per tant tot el que vulguin aprovar ho hauran de consensuar primer, sinó no ho podran aprovar.
Ballesteros no ha estat ni bo ni dolent, ha estat simplement alcalde de Tarragona, no ha fet masses coses, però no ha tingut cap conflicte greu.. i per tant com que es carismàtic, i simpàtic.. ha tornat a guanyar.
Espero que nosaltres siguem capaços de reorganitzar una alternativa creïble i seriosa que faci que la gent de Tarragona torni a confiar en CIU.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Ramón, que dir-te que no coneguis ja, saps perfectament com penso, perquè hem parlat infinitat de vegades. Crec en el projecte, no en va soc militant de CDC des de fa mes de 20 anys, i he presidit el partit a Tarragona, i crec en la Victòria Forns, així que n’estic convençut que d’aquí 4 anys serà la alcaldessa de Tarragona.
Gràcies per seguir llegint-me.

Albert Blay ha dit...

Només comentar que jo ho deia perquè vés a saber amb qui fan el consens després a l'hora de decidir les coses... és a dir, ells faran el que els hi vagi bé i acudiran tan a vosaltres com al PP pel que els hi vagi millor!