dijous, 7 d’abril de 2011

Dels nervis i crispació dels socialistes, al canvi tranquil de CIU


Es detecten molts nervis a can socialistes, i això que fa uns mesos tenien gola avall que a Tarragona guanyarien de carrer gairebé sense fer res, nomes per la cara bonica del alcalde rialler,. Però resulta que només amb rialles no es poden guanyar unes eleccions, i que quan arriba el moment de passar comptes, i l’únic que poden vendre es fum, promeses incomplides, projectes que s’havien de desencallar en 6 mesos i que mai més s’ha sabut res, la ciutat mes endeutada que abans, sense lideratge clar de capitalitat, i amb un alcalde que calla davant dels governs dels seus companys, resulta doncs que les rialles es trasformen en ganyotes, i els hi surten els colors, però de ràbia, perquè veuen que el seu projecte esta esgotat, que perden suport popular dia a dia, que la davallada socialista s’acosta i que segueix inexorablement la seva caiguda lliure.


Els sondejos i tendències diuen que a Tarragona no hi ha res decidit, que... ja no guanyen de carrer, i que la Victòria Forns pot ser la propera alcaldessa de Tarragona. Aquesta es la realitat, a Tarragona, la Victòria Forns pot ser i serà la propera alcaldessa de la ciutat, i podem dir amb orgull el que el president Mas va pronunciar l’altre dia en l’acte de presentació de la llista municipal de CIU, “Que la transformació de Tarragona va ser duta pels successius governs de CIU, i del alcalde Nadal” . El parèntesis d’aquests 4 anys de socialistes només ha fet que frenar l’impuls que la nostra ciutat havia adquirit. Amb el govern Ballesteros hem anat enrere en tots els sentits, la ciutat avui està pitjor que fa 4 anys. I les promeses i rialles ja no se les creu ningú, per moltes sardinades i excursions que vagi pagant als jubilats de Tarragona .


La Victòria Forns encapçala un projecte renovador sota les sigles de CIU, una marca que lluïm amb orgull, perquè sabem que CIU a Tarragona ha estat essencial pel desenvolupament econòmic, cultural, turístic, patrimonial, esportiu, i del benestar dels ciutadans. Nosaltres no tenim necessitat ni de amagar les sigles com fa el PSC ( sembla que la marca Socialista ja no ven, i per això l’amaguen), ni tampoc d'amagar al nostre líder, Artur Mas, President de Catalunya, d’altres en canvi aconsellen a Zapatero que s’estigui quietet i que no vingui a Catalunya, perquè encara els farà perdre mes credibilitat. Estan nerviosos si, molt nerviosos, ens ataquen dient que nosaltres els insultem quan el que fem es fer veure les seves mancances, els seus incompliments, les seves mentides... i ells, que s’autoanomenen d’esquerres i progressistes han demostrat que son uns sectaris, i Ballesteros no te cap mena de pudor en canviar un refrany “del perro del hortelano...”, per dir “la perra del hortelano...” referint-se a la nostra candidata, i.. això resulta que no es un insult.

En tot cas nosaltres tenim un projecte de ciutat que vol seguir sent impulsor de la nostra ciutat, que posi de nou el nom de Tarragona al mapa, que lideri a la resta de pobles i comarques tarragonines i que gaudim de una ciutat de la que ens poguem tornar a sentir orgullosos. I aquest projecte nomes el pot liderar una persona entusiasta i enamorada de la ciutat, una persona que amb l’ajut de tots farà que Tarragona sigui el cap i casal de les comarques del sud. N’estic segur que Tarragona guanya amb Victòria Forns, el canvi tranquil es possible, entre tots fem-ho realitat. Victòria Forns la alcaldessa que Tarragona necessita.

11 comentaris:

Albert Torres ha dit...

Els nervis soloren des de ja fa mesos i fa uns dies els hi han sortit a flor de pell.
Una cosa és clara, com bé dius, el Canvi tranquil de CiU que Tarragona necessita passa per les nostres mans. La Victòria Forns és l'alcaldessa que necessitem!

Una abraçada Quim!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Gràcies Albert, n'estic content perque tenim una gra candidata i un gran projecte, i els ciutadans estic segur que ens faran confiança, Ben aviat la Victòria serà l'alcaldessa de Tarragona.
Una abraçada Albert

Ramon Vilaltella i Bosch ha dit...

Molt bon post Quim, ENHORABONA! Els socialistes lúnic que han fet ens aquest quatre anys ha estat col·locar els seus enxufats a l'ajuntament i viure de renta gràcies a tots els projectes que ciu havia deixat en marxar amb l'últim govern de l'alcalde Nadal. Estic segur que el 22-M tindrem una gran alcaldessa, la Victòria Forns, que revolucionarà la ciutat juntament amb ciu per tal de tornar-la a posar a l'altura que es mereix.
Visca Tarragona i visca Catalunya!

Enhorabona al president Mas pels 100 dies de Govern i endavant Victòria!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Ramón gràcies pel teu comentari, sempre em transmet bones vibracions, i mira les mateixes vibracions que em transmet la Victòria Forns, perque estic segur que treurem un gran resultat, i els socialistes ho saben, i per aixo estan nerviosos, i rabiosos, no poden fer mes, ells son així..però.. un altre estil s'imposarà a la ciutat a partir del 22 de Maig, i ho celebrarem, t'aseguro Ramon que ho celebrarem!!

L'home del sac ha dit...

Diu el Diari de Tarragona que les expectatives del PP pugen molt tant a Reus com a Tarragona i que podrien ser més que un simple company de viatge.
Espero que s'equivoquin. Per un govern ciu+pp prefereixo lo que hi ha ara.

alexreve ha dit...

Quim,

Això de que al PSC estiguin intranquils, com vam parlar un dia, és bona senyal. Són conscients de la tendència a l'alça de CiU des de les últimes eleccions al Parlament i de que Artur Mas és president de la Generalitat. Però sobretot són conscients també de la forta i potent candidatura de CiU a Tarragona, renovada amb la Victòria Forns al capdavant. Segur que ens donarà una bona sorpresa.

Unknown ha dit...

DEsprès d'haver llegit aquest post em venen ganes d'empadronar-me a Tarragona i votar!!! Un post excelent, ara cladrà veure com acaben els resultats de les municipals a Catalunya, sobretot a les ciutats més importants com Tarragona o Barcelona. Sense dubte una Catalunya tenyida de blau fosc podria aportar bones vibracions en cara a les eleccions generals.

una salutació Quim!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Alex gràcies pel teu comentari, sempre es encoratjador saber que t’agraden els meus posts, i que estàs d’acord en que tenim una excel•lent candidata.

Robert la veritat aquest cop m’has descol•locat, esperava un comentari crític i e trobo que gairebé votaries CIU si estiguessis a Tarragona, per tant celebro que t’agradi el nostre projecte i la nostra candidata.

Marc Gimenez ha dit...

Molt xulo el post! A mesura que vagis actualitzant nire passant. Referent al text , molta veritat junta, molt poc apte per a cert colors politics, cosa que m'encanta i tant de bo el 22M, poguem cantar Victòria!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Gràcies Marc, m'agrada que t'agradi i m'encanta que em comentis, sempre seras benvingut aqui,
Una abraçada!!

Francesc Alòs Colomer ha dit...

Molt ben dit Quim! Cal un canvi. M'aniré passant pel blog que com bé saps no hi estic mol habituat encara!! una abraçada