divendres, 15 d’abril de 2011

Aquesta es la veritat!!!. La herència que ha deixat el tripartit es un pufo de 7500 milions de € de dèficit .


Es diu ràpid si, però la xifra es esgarrifosa, el govern tripartit ha deixat Catalunya a la vora del col·lapse econòmic, amb un dèficit de 7500 milions de €. Només a Sanitat el dèficit l’any 2010 era de més de 850 milions de €, i a més a més l’estat ens ha birlat i no ens pagarà 1450 milions de €, amb el beneplàcit dels propis socialistes de Catalunya que ho van permetre, votant a favor dels pressupostos a Madrid. I resulta que en lloc de demanar disculpes per la seva nefasta gestió, en lloc de assumir responsabilitats pel greuge fet a Catalunya, es dediquen a escalfar l’ambient, a manipular a la opinió pública mentin descaradament, i actuant com a vertaders agitadors fent sortit a la gent al carrer i muntant manifestacions gairebé diàries, tot dient que el Govern de CIU amb les mesures de contenció econòmiques que vol aplicar,( i que haurien d’haver aplicat ells), es vol carregar l’estat del benestar, la salut i l’ensenyament. i.. res mes lluny de la veritat, com sempre.. els antics socis del tripartit defugen de tota responsabilitat, es... com si no haguessin estat al govern fins fa nomes 3 mesos, els socialistes carreguen contra les mesures econòmiques, però al mateix temps exigeixen contenció, i ens diuen cada dia que volem tancar hospitals, escoles, i quiròfans. El pijoprogre del Herrera de ICV insisteix una vegada mes que el govern de CIU es vol carregar l’estat del benestar i la salut, quan han estat ells amb la seva irresponsabilitat incrementant el deute, qui han posat en perill la viabilitat de Catalunya, de seguir així ens haguéssim trobat en una situació de col·lapse total.Resulta que aquest dèficit de 7500 milions de € s’ha de pagar, ningú ens el condona, i.. per tant amb menys recursos i mes deute, la única solució es la contenció del gasto, la optimització de recursos i la retallada pressupostària. I això afecta a tots els camps.. i evidentment també s’ha de fer contenció a Sanitat i ensenyament. No es tancaran hospitals ni escoles com s’ha dit, sempre per vacances d’estiu o setmana santa s’han tancat quiròfans des de fa una pila d’anys perquè la activitat assistencial quirúrgica baixa en període vacacional, i s’aprofita per donar vacances al personal, a que ve ara dir que es tanquen quiròfans per setmana santa si sempre s’ha fet??.


Amb l’horitzó de les eleccions municipals, els socialistes, desprès de la seva patacada a les eleccions al Parlament de Catalunya, secundats pels sindicats que també tenen eleccions properament, s’han aferrat al piló de les retallades per fer creure al mes pur estil demagògic que CIU es la culpable de la situació actual, I.. ja n’hi ha prou, ja n’hi ha prou de demagògies, de cinismes, i de mentides.


El govern de Catalunya ha demostrat el seu sentit de la responsabilitat explicant la situació actual i anuncien les mesures de xoc per fer front a la crisi i a la situació de col·lapse econòmic a que ens havia abocat el tripartit, i anuncia unes mesures que son evidentment impopulars, que les afrontem malgrat estiguem en època electoral, perquè el govern de CIU pensa en clau de país i no en clau electoral. Hagués sigut mes còmode no haver fet res, esperar les eleccions i aplicar-ho després, però no hagués estat responsable, i el govern de Catalunya es un govern responsable, seriós i rigorós. Que tothom estigui tranquil la qualitat en la Sanitat no es veurà afectada, la qualitat en l’ensenyament tampoc, ningú es quedarà al nostre país sense ser atès a un hospital, ni cap nen es quedarà sense escola. Que ens hem de estrènyer tots el cinturó sembla que els ciutadans ho tenen clar, esperem que els partits politics de la oposició també ho entenguin, que deixin d’una vegada les qüestions electoralistes i es posin a treballar junts amb el govern per treure el nostre país endavant.. que ja toca.

19 comentaris:

Josep ha dit...

Sí que estan pesadets, sí, aquests socialistes. Jo ja he esborrat un parell d'"amics" (d'aquells que no realment no ho són) del Facebook perquè m'omplien el mur amb proclames sobre el desmantellament de la sanitat pública...
Esperem que passades les eleccions locals aquests sociates callin una mica, perquè si no això serà insuportable.

Rosalia ha dit...

Aquests socialistas no en tenen de vergonya!!! són el responsables del forat a la gene i en lloc d'amagar el cap intoxiquen que dóna gust. Flipant!!!!

Jon Salinas ha dit...

En temps de crisi és molt fàcil endinsar la nostra mirada cap a casa i no ser generosos amb la nostra societat. Tots som importants en moments així i els socialistes estan pecant, com gairebé sempre, d'una extraordinària ignorància.

Vivim en un món on cada vegada més el valor de la paraula, l’art de la retòrica s’està perdent. Cada cop és més important la imatge. Vivim en un món on ens envaeix un relativisme moral impactant: sembla mentida com s’està perdent el valor de la virtut, del defecte, de les coses bones, de les dolentes... I tot per donar pas a una moral elàstica que ens fa viure instal·lats en una mentida disfressada de veritat. I els socialistes, amants dels somriures congelats, en són els grans artífexs.

Cristian Monforte ha dit...

Quim! Tota la raó! El que hem de fer ara, és fruit d'una mala gestió del govern passat! Només amb responsabilitat i rigor podrem fer sortir Catalunya d'aquesta crisi en la que estem submergits! Confíem en el nostre govern, i en el nostre president, per fer una Catalunya, millor! Perquè l'hem feta, i la tornarem a fer! ; )

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Josep: fins a les municipals tindrem conflictes al carrer cada dia, son experts en intoxicar la informació i en la agitació i manipulació de les masses, sempre han fet igual.

Rosalia: ara resulta que ens demanen responsabilitats a nosaltres quan la incapacitat ha estat seva i estem així fruit de la seva incompetència.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Jon. Benvingut al meu bloc, les teves aportacions sempre seran benvingudes, aquest es un bloc obert i de debat. En tot cas coincideixo en el que dius. Els socialistes son experts en repetir mil cops una mentida per fer-la creure una veritat

Cristian, confio tant en el nostre president i en el nostre govern que estic segur que en uns mesos les coses hauran millorat tant que sortirem del atzucac en el que ens han ficat aquells ineptes, així que hem d’estar tranquils perque el país està en bones mans, i el President Mas ens guiarà a bon port ben aviat.

L'home del sac ha dit...

Això és l'herència de dècades d'espoliació...

Anònim ha dit...

Realment estic d'acord amb tot el que ha dit en Quim, malgrat poso en dubte que el sistema sanitari i d'educació no es vegin negativament afectats. El meu pare perdrà part de feina i els pacients se'n veuran ressentits.

Però el més trist no és que Catalunya sigui la regió més espoliada del món, ni que tinguem un dèficit que no superarem en anys, ni que se'ns enfonsi el sistema sanitari o d'educació. Tampoc el més trist és que no puguem decidir i que sempre se'ns esclafi des de tots els medis de comunicació incloent TV3. El més trist no és que els que ens han governat durant dues legislatures ho han fet de forma electoralista i irresponsable sense preocupar-se d'enfonsar Catalunya. El més trist és que no hi ha una majoria ben clara de catalans a Catalunya disposats a dir prou amb un simple vot. El més trist és que la premsa espanyolista guanya opinió pública, CiU amb prou feines pot guanyar eleccions com per permetre's el luxe d'explicar les veritats tal com son i com per permetre's el luxe de fotre fora a botiflers con en Duràn.

robert

Didac Domene Marcé ha dit...

Quim Mol Bon post! fa uns dies que jo tbe he fet un treball sobre el mateix tema, i tenim punts de vista molt semblants, ara mes que mai ens hem de posar seriosos i controlar la butxaca catalana! ara toca treballar de valent, salut! ;-)
Att.: Didac

Adrià Salvans ha dit...

Ben fet, aquestes coses s'han de saber perquè els catalans veiguem la realitat i no ens deixem enganyar.El que cal fer és divulgar aquestes informacions pequè la gent se n'adoni de qui val la pena i portar a Catalunya a les bones mans.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Home del sac, potser si que bé de dècades de espoliació, però els 7 anys de tripartit han estat una disbauxa i una manera de malgastar que han posat en perill la viabilitat de Catalunya

Robert, tinc plena confiança en el govern d’en Mas
Estic segur que se’n sortirem, i tot que en aquesta legislatura no plantejarem la independència, perquè no la tenim al programa, la propera segurament anirem mes lluny en el dret a decidir


Didac: Gràcies amic, ja contava amb el teu comentari, i celebro que pensem de la mateixa manera. I no dubtis que hem triat la millor opció política pel nostre país. I així ho van creure també 1.200.000 ciutadans, malgrat que els socialistes vulguin crear alarma social i agitar a la societat. Tots aquest agitadors que escridassen al president Mas, cap ni un va votar a CIU.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Adrià Gràcies pel teu comentari, benvingut al bloc. i Si, ho hem de donar a conèixer, perque la realitat es la que es, malgrat que alguns vulguin defugir de qualsevol responsabilitat. i saps resulta que son els responsables de tot

Anònim ha dit...

TOT AQUEST MERDER QUE HAN ORGANITZAT ELS "SOCIATES",TE UN MOTIU,PORRRR¡¡¡¡LA PERDUA DE LES DIPUTACIONS,EL GRAN "CHOLLO",ELS TE ATERRITS. LA GENTETA QUE SON CAPAÇOS D'ENSORRAR ECONOMICAMENT CATALUNYA I A MES A MES CRIDAR,AMB L'SPERANÇA DE AREPLEGAR QUATRE VOTS MES,FAN FASTIC.... A AN DEIXAVA LA FRIKI DE LA PAJIN,QUINA TORNA¡¡¡¡¡¡

Cristina Coy ha dit...

Molt bon post Quim! Tens tota la raó, crec que això ho tenim tots més que clar. La situació és la que és i no ens podem permetre continuar perdent el temps com han fet desde el govern tripartit durant 7 anys, teniem que actuar i ho hem fet, malgrat que això suposi un efecte negatiu en les eleccions municipals cap al nostre propi partit. Com bé han dit per algún comentari d'aquí, en època de crisis es perd el sentit de la generositat envers la societat en la que vivim, però s'ha de fer entendre que si no s'apliquen aquestes mesures la crisis durarà molt més i tindrà conseqüències molt negatives en el nostre pais. Ara només ens queda esperar els efectes positius d'aquestes retalles i tenir fe en que la ciutadania serà capaç d'entendre que tot i que no ens agradin, aquestes mesures són, ja no recomanables per al benestar de la nostra economia, sinó completament necessàries.

Unknown ha dit...

Al margen de partidos políticos y colores del que me mantengo, tendríamos que entender que en tiempos como estos, sin culpar a nadie y basándome en mi generación que somos los mas perjudicados.. hay una serie de errores políticos de los cuales sufrimos las consecuencias, no tiene que ser fácil hacer cosas así, como este recorte, pero tenemos que pensar que será de mucha de esta gente... a mi me indigna lo de la empresa telefónica.. por poner un ejemplo, pero mas triste es conocer gente que se a matado a estudiar medicina que sacrifica su vida y que no sabe si cuando termine, tendrá o no un trabajo.. porque eso, desmotiva muchísimo

Francesc Alòs Colomer ha dit...

kina gràcia el pijoprogr del Herrera! ja ho pots ven dir!! només sap estar a la oposició keixant-se criticant el k en part ell es el responsable! però sempre es sabut que des de la No-responsabilitat gobernamental fer-se el victima i dir que malament ho fa CIU.. L'Herrera mai m'agradat..

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Cristina gracies per la teva aportació al meu bloc, ja saps que sempre ets benvinguda, i comparteixo fil per randa tot el que has comentat.

Jandro: en temps de crisis tothom surt perjudicat, no només els que han de trobar la primera feina, sinó els que la perden, els que estan al atur. o els que es volen obrir camí. Però mirarem per millorar la situació econòmica i que noves perspectives facin ilusionar les inversions al nostre pais.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Francesc: el Herrera, sempre amb aquell somriure hipòcrita, sempre dient que el govern de dretes de CIU es vol carregar l'estat del benestar!!!. es un cinic i un hipócrita, però els ciutadans ja van dictar sentència. Ja pot donar gràcies que amb tan poc suport popular com va tenir estigues ICV 7 anys al govern.Ara estan on els hi correspon a l'oposicio de la que espero que no surtin mai més!!!, pel bé de Catalunya!!!

cialis ha dit...

Cialis

Dopo le droghe come Viagra e Cialis ha rivoluzionato il trattamento di disfunzione sessuale maschio verso la fine degli anni 90, un turbine di neve dei test clinici sono stati condotti in donne nelle speranze che le droghe potrebbero fare lo stessi per fare rivivere l'azionamento di sesso diminuente della donna.

http://www.medicinaligenerici.com/