dijous, 17 de febrer de 2011

Victòria Forns " Per un nou lideratge a Tarragona"


M’agrada la candidata a l’alcaldia de CIU, tot s’ha de dir, i clar hom pot pensar, clar, que has de dir,... si ets militant de CDC!!! , però es que certament considero que CIU, la encertat plenament, s’ha superat amb èxit la era post Nadal, era un repte molt difícil en les anteriors municipals per l’anterior cap de llista Joan Aregio, amb un estil diferent al de Joan Miquel Nadal que s’aconseguís mobilitzar a la gent, després de 18 anys de Governs de CIU, i amb una legislatura un tant convulsa, i amb un continu acosament per part de la oposició de tota tasca de govern, Els socialistes van guanyar i a ells els hi va tocar la responsabilitat de governar la ciutat.
i.... ara arribat l’hora de passar comptes veiem que desprès de 4 anys de govern socialista, amb l’alcalde Ballesteros al cap davant ens hem trobat amb un govern a Tarragona que només han venut fum, vivint de renda de projectes iniciats per CIU, i realitzant promeses i mes promeses, projectes i maquetes i res mes, tot allò que s’havia de desencallar en 6 mesos, recordeu?, n’han passat 4 anys i estan igual que els van trobar,
Tarragona ha deixat d’estar de moda, la ciutat cada dia està mes bruta, no han estat capaços d’engegar cap projecte, i el nou estil que proposava Ballesteros, es va quedar en l’intent.
Ara des de CIU amb un projecte il·lusionant de ciutat, presentem a una candidata que il·lusiona, que transmet confiança i que ella mateixa es va proclamar la hereva del Tarragonisme de l’alcalde Nadal. Victòria Forns es considera Catalanista, perquè diu que ser català i nacionalista requereix un esforç mes gran que ser Alemany o Holandes. També es manifesta ser
de profundes arrels cristianes, i que això li farà tenir obediència a la veritat, i sobre tot es considera Tarragonina, perquè Tarragona la captiva i n’és una apassionada, que vol una Tarragona millor”
Amb la Victòria, no dubto que arribarà el canvi també a Tarragona.
En la seva conferencia per un nou lideratge a Tarragona va anant desgranant les seves idees i la seva il·lusió per retornar a posar a Tarragona allà on pertoca,perquè en aquests anys de govern socialista hem deixat de ser la referència de les nostres comarques, i hem perdut força, Hem de reforçar doncs la nostra capitalitat, potenciar el turisme,la cultura, els esports, el benestar dels ciutadans i ciutadanes de la ciutat, i confeccionar una ciutat competitiva, pròspera, tolerant, i rica en idees i en persones. Les persones i les institucions son el mes important en el projecte que sens dubta liderarà la Victòria Forns i que ens farà retornar l’orgull i la il·lusió de ser Tarragonins.
A Tarragona ens preparem per tenir la primera alcaldesa de la ciutat, a Tarragona ara toca Victòria. Victòria Forns, sens dubta, per un nou lideratge a la nostra ciutat.

9 comentaris:

Didac Domene Marcé ha dit...

Quim, m'ha agradat molt el post, jo crec que ha Tarragona la millor candidata que pot sortir elegida es la Victòria Forns, sens dubte, quim junts fem possible el canvi!!! *;-)

Anònim ha dit...

Dona, independentista i no militant de CDC (candidat independent). Què més es pot demanar? Sens dubte Victoria Forns es presenta com a una candidata forta i poderosa. Amb projectes nous per a una Tarragona oblidada que cada dia s'assembla més a una colònia espanyola que a una ciutat catalana amb vida i personalitat pròpia. Tarragona necessita un canvi i son els tarragonins els que hauran de defensar-lo per sobre de les sigles del partit polític. A favor hi té el canvi i el desencís ciutadà envers els socialistes, en contra l'espanyolisme autodestructiu de tota la vida. Com a Barceloní, m'agradaria veure-la fer créixer una Tarragona atractiva i en expansió econòmica i cultural. En contra també hi tindrà els grans mals que glopegen Catalunya, doncs contra un espoli tant gran, poc s'hi pot fer a part de pagar. Però aquesta assumpte l'han de resoldre des del parlament.

Robert

Josep ha dit...

Doncs la vostra Victòria l’altre dia estava al bar de la Universitat demanant un cafè en castellà: em sembla que no li costa gaire esforç ser nacionalista si cada cop que es troba un cambrer castellà (els de la Universitat ho són tots) es passa a la llengua dels veïns...

En fi, no serà per això que no em convencerà. A mi m’encanta Ballesteros. Crec que, malgrat la dramàtica conjuntura econòmica i la lamentable herència que va rebre del darrer govern de CiU-PP, se n’ha sortit prou bé. Em sembla una persona fiable (i no per ser cristià, que això, en contra del que proclama la Victòria, és obvi que no és cap garantia de res) i intel·ligent. És a dir que em sembla que, per primer cop a la meva vida, en les pròximes eleccions votaré socialista.

De totes maneres estic convençut que l’enfonsament dels socialistes és inevitable per la penosa gestió que han fet a Barcelona i a Madrid. Segurament vosaltres, amb el PP, podreu tornar a governar. Espero que no ho feu tan malament com en els darrers 10 anys de l’era Nadal...

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Gràcies Didac pel teu comentari, sempre ets ben rebut al meu bloc, ja saps que espero els teus comentaris amb impaciència.
Robert agraeixo sincerament el teu comentari, venint d’un independentista solidari com tu, es afalagador que aquest cop hagis comentat en positiu i t’agradi la nostra candidata.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Josep:
Si has de jutjar a la victòria perquè va demanar un cafè en castellà, vol dir que el teu punt de mira Josep, no arriba massa lluny. No dubto que en Ballesteros et pugi caure simpàtic, ho es i molt, sap com tenir un somriure profident permanent, però el que necesitem a Tarragona no es un alcalde simpàtic ( si ho es millor), sinó una persona capaç de liderar una ciutat i un projecte, que ens tregui de l’ensopiment i de la misèria a la que ens estan avocant t’asseguro que en Ballesteros, a part de ser populista, només ha venut fum, no han fet res de res, no han resolt cap problema i estem pitjor que abans.
Segurament la darrera legislatura de Nadal, i ja ho dic a l’article va ser una legislatura per oblidar, per tot el que va succeir..., però la primera ( i espero que la darrera) legislatura de Ballesteros no pasarà precisament a la Història per a res de res, que podríem dir que ha fet en Ballesteros??, si no havies votat mai als socialistes, i ara que estan de baixa decideixes vota’ls, es la teva lliure decisió evidentment, però em sap greu, perquè em sembla que t’equivocaràs Josep, i es una llàstima, perquè n’estic segur que la Victòria serà una gran alcaldessa, només cal que li deixin demostrar-ho.

alexrevecat ha dit...

Quim,

Trobo molt encertat el que dius. N'estic convençut que amb la renovació de CiU a Tarragona, amb un projecte nou encapçalat per Victòria Forns, hi ha clares possibilitats de donar un tomb a la política local tarragonina. I és que el PSC va generar moltes espectatives i ara els ciutadans veuen com no han complert gairebé res del que han dit. De fet l'altre dia el conseller de l'Ajuntament de Tarragona, Frederic Adan, deia a Canal Català Tarragona que només han acomplert el 30% del seu programa. Crec que calen nous aires a l'Ajuntament, i CiU és qui millor pot canalitzar aquesta voluntat de renovació i aquestes ganes de canvi. L'onada del canvi que va començar les passades eleccions al Parlament arribarà ara, sens dubte, als municipis i segur que CiU tindrà un paper important.

Carlos ha dit...

El gran problema que ha tenido CiU en esta legislatura fue el cambio de cabeza visible lo que ha condicionado su oposición siendo Alejandro Fernández el lider de esta.

Una excelente candidata y una gran alcaldesa para Tarragona!

Ramon Vilaltella i Bosch ha dit...

Estic molt content de que CiU hagi elegit la Victòria Forns com a candidata a l'alcaldia de Tarragona. És una dona molt preparada en l'àmbit social, cultural, jurídic i universitari i tot el que sap ho pot aplicar al país des del Parlament de Cataunya i a la ciutat des de l'Ajuntament de Tarragona. A més la Victòria és molt bona persona i es desfà per tothom i en conseqüència es desfarà per la ciutat quan sigui alcaldessa.

#Una Tarragona millor, el canvi en positiu!!!!!!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Alex comparteixo el que dius, estic segur que a Tarragona arribarà el canvi. La Victòria Forns representa el canvi a Tarragona, i serà una gran candidata.

Carlos:tens raó en part, i ho dic al post, substituir a Joan Miquel Nadal, no era feina fàcil per ningú, i en Joan Aregio ho va fer amb molta dignitat, però eren moments difícils per a CIU a Tarragona, ara però veien que la gestió dels socialistes a Tarragona només es fum!!!, la gent vol una bona gestió i una ciutat millor, i això només ho podem garantir nosaltres.

Ramón; estic també d’acord amb tu, tenim la millor candidata de tots els caps de llista, i tindrem la millor alcaldessa de Tarragona, n’estic segur.. i a més n’estic molt il•lusionat!!!