diumenge, 14 de novembre de 2010

Una Catalunya Millor!!!!. CIU comença el canvi.

Ja queden pocs dies per les eleccions al Parlament de Catalunya, i durant aquesta campanya tots els partits polítics s’ han posat d’acord en atacar a CIU, mireu, que des de els partits del govern es dediquin a intentar desacreditar al seu màxim adversari es comprensible, encara que fora mes saludable per la democràcia que ens expliquessin la tasca de govern feta i que pensen fer a partir d’ara, però que des de els partits de la oposició com ara el PP, enlloc de intentar deixar en evidència les mancances del govern, es dediquin també a criticar a CIU, que ha restat 7 anys a l’oposició, no te cap tipus de sentit ni lògica.
Hores d’ara des de les files socialistes en Montilla diu que la CIU d’en Mas no s’assembla en res a la CIU de Pujol, i li diu a en Zapatero que en Mas no es de fiar, i en canvi proclamen que si guanya Mas, serà mas de lo mismo. En que quedem doncs??? En que hem esdevingut una força independentista, o que seguim essent nosaltres mateixos??. I Sr Montilla, si algú ha demostrat que no es de fiar i que ha enganyat a Catalunya aquest ha estat en Zapatero.
Per altra banda ERC proclama que CIU pactarà amb el PP, i en canvi el PP diu que CIU pactarà amb ERC, es a dir tot el contrari, ICV l’únic que vol es que no guanyi CIU perquè puguin seguir ells al govern si el tripartit suma.
Tots doncs, estan molt mes preocupats en saber que farà CIU , que en presentar les seves propostes, el que demostra que tenen molt poc bagatge que presentar, ni feina feta ni propostes a realitzar, això sí dia si dia també reneguen de la fórmula que els ha mantingut 7 anys al govern de Catalunya, i ens repeteixen que no repetiran, però que saben que es la única que els pot mantenir al govern si sumen, perquè sense sumar, cap d’ells serà capaç per si sols d’arribar a governar.

Mentre tant des de CIU i tal com diu L’Artur Mas “volem respondre cada provocació amb una proposta, Cada vegada que hi hagi un atac, o una provocació, nosaltres ferms sense moure’ns de la línia positiva, sense caure en el parany de les provocacions.Una campanya positiva, apel·lant al cor de la gent, pel canvi, demanant que puguem tenir un govern fort”, “l’economia i l’educació son els principals reptes que tindrem. En tenim d’altres, la llengua, la cultura, la identitat; però a l’economia i l’educació ens juguem el ser o no ser. Amb un 20 % d’atur i un 30% de fracàs escolar un país no pot reeixir”. “Sé que és més avorrit, perquè si fes acudits sobre el tripartit i em fiqués amb ells potser ens ho passaríem millor; però fem el que la gent espera”,

Aquest 28 de Novembre , el canvi es possible, ajuda’ns doncs a donar a L’Artur la majoria forta que necessita per una Catalunya millor

3 comentaris:

Sergi Cristóbal Jané ha dit...

Eis! merci pes passar-te i pel comentari.

He tingut unes setmanes de desastre,tot realment liadíssim, i tinc el msn que va totalment boig, a veure quan soluciono tot una mica,que apareix i desapareix gent :S

Ga falta menys per botar el tripartit :)!

Unknown ha dit...

que grande! hahaha bueno el cambio, comienza con un pensamiento, termina con una acción, yo botare a CiU antes que al psc o similares,y mi catalanismo, lo expreso en castellano que es para mi, y mi familia, mi lengua un abrazo!

Indigeta ha dit...

Com a militant que ets de CiU, moltes felicitats, de les que com a català i votant de CiU en vull ser coparticep.