dilluns, 29 de novembre de 2010

President Artur Mas!!! T’ho has ben guanyat!!!

Enhorabona president Mas!!!, quan una força política guanya amb la contundència en que ho ha fet CIU, imposant-se en totes i cadascuna de les comarques de Catalunya, només cal que felicitar-te.
I vull felicitar a L’Artur, perquè després de 7 anys ignominiosos de tripartit ,de la nefasta gestió d’un govern impresentable,tot un desastre nacional, que han convertit aquests 7 anys en un lamentable parèntesi en la història de Catalunya. L’Artur després de dues conxorxes tripartites va demanar una majoria amplia i el poble de Catalunya li ha concedit.
1.200.000 vots son molt vots. CIU està amb mes força que mai i L’Artur sabrà gestionar aquesta victòria que es de tots, dels que ens han votat i dels que no.

I Avui, en el moment de la celebració i de la reflexió dels resultats, i amb l’emoció de la victòria, penso en la feina feta de tots els militants de CDC i de UDC, i també en la il·lusió, la brega i la feina feta pels Joves de la JNC i de Unió de Joves, en tot el que hem tingut que aguantar i sentir-nos dir des de les files del tripartit, totes les maniobres estranyes per apartar a CIU dels governs allà on el tripartit sumava , però des de els comitès locals de Convergència i Unió vam seguir creient en el projecte polític de CIU, i en aquesta llarga travessa del desert, on hem conegut per dues vegades la crueltat de la victòria, i per dos cops malgrat guanyar les eleccions ens van deixar a l’oposició. i va ser la tenacitat, la perseverança i la qualitat humana de Artur Mas, la que ens va fer seguir al peu del canó, la que ens va estimular a treballar encara mes fort per aconseguir el nostre objectiu.
I ahir mentre celebràvem la victòria pensava en que tots els esforços que hem fet tots al llarg d’aquests anys ha valgut la pena, els ciutadans de Catalunya han fet justícia i han posat a cadascú al seu lloc, es a dir a CIU al govern vorejant la majoria absoluta i al tripartit a l’oposició, de on mai tenia que haver sortit.
Catalunya ha parlat, CIU ha obtingut 62 diputats i es la Guanyadora de les eleccions amb claredat i situa com a segona força política al Psc-PSOE amb només 28 diputats, per tant no només CIU dobla als socialistes sinó que ho supera amb escreix, els socialistes obtenen el pitjor resultat que han aconseguit mai. Aquest cop no existeixen formules tripartites, ni quatripartites ni solucions diabòliques, aquest cop la suma dels perdedors no supera ni de bon tros a CIU.
Ara hem de saber gestionar aquesta victòria, i n’estic segur que l’Artur Mas no ens decebrà. A Catalunya a començat el canvi, ajudem a l’Artur a aconseguir una Catalunya millor
Enhorabona president Mas, t’ho has ben guanyat!!!.

26 comentaris:

Didac Domene Marce ha dit...

Tens tota la raó quim, després de passar 7 anys tapats per les sigles PSC (+tripartit) que es anaven movent cap la direcció cap on nosaltres volíem agafar per poder-nos ''destapar'' del color vermell i fer veure als catalans que hi han oportunitats de Canvi, oportunitats de Una Catalunya Millor, per que Aquí Comence'm!!! *;-)

Att.: Didac Domene Marce

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Gràcies pel teu comentari Didac, tens raó, aquest agraïment del que parlo al post, també està dedicat a tu, i a tants Joves que heu estat treballant pel projecte comú des de fa uns anys, i que malgrat la vostra joventut heu defensat amb il•lusió i coratge, davant les andanades que ens dedicaven des de les files tripartites.
Estic molt content perquè a CIU tenim una bona base, una bona cantera de joves preocupats pel país i suficientment preparats per a portar les regnes dels seus pobles i ciutats, i poder mes endavant donar el salt cap d'altres administracions.
Ara però ens toca treballar per no decebre la confiança que majoritàriament el poble de Catalunya ha dipositat en nosaltres i particularment en l'Artur Mas.

L'home del sac ha dit...

Felicitats. Ara però bé el més complicat, governar i complir el programa i veure que es farà quan us diguin que ni de broma us donen el concert econòmic.

Cristian Monforte ha dit...

Després de 7 anys de Tripartit, Catalunya es mereix un futur millor.

Com has dit Quim, Catalunya ha parlat i amb un somriure a la cara a votat el canvi. El canvi pel 30% de fracàs escolar, el canvi pel 42% dels joves que no troben feina, que estan a l'atur ; el canvi pel propo del 20 % d'atur global, i el canvi per milers de milers d'avis que veuen com el seu present no reconeix la feina feta en el passat per aixecar Catalunya.

Se'ns dubte aquests resultats són el reflex d'una esperança, d'una il.lusió i d'una flama al cor i al cap de milers de milers de catalans, que volen una Catalunya millor! Per avançar, per créixer, per fer realitat els somnis d'un poble!

Ramon Vilaltella i Bosch ha dit...

Enhorabona per l'escrit Quim!
Per fi ha arribat el canvi a Catalunya, tant CiU com l'Artur Mas es mereixien aquesta contundent victòria. Estic segur que Mas i el seu equip estaran a l'alçada de les circumstàncies.
Ara toca preparar-se per les municipals i per portar la Victòria a l'alcaldia.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Home del sac:
Espero no decebre les expectatives creades i la il.lusio dipositada en el canvi. El canvi ha arribat a Catalunya i des de ja, començarem a construir una Catalunya millor , i lo del concert econòmic, ja veurem que passarà si a Madrid qui guanyi no té la majoria absoluta i ens necessita, de la mateixa manera que qui es pensava que amb el PP CIU li faria abolir la mili obligatòria, i li faria treure els governadors Civils, i posar els mossos d’esquadra, i la cessió dels Ports a la Generalitat!!!.
Si fins i tot vam per parlar Català en la intimitat a Aznar!!!.
En tot cas ho intentarem, i ho intentarem fer el millor que sabem, tinc plena confiança en el president Artur Mas

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Cristian,
Estimat i admirat Cristian!!! Gràcies pel teu comentari, de fet quant faig la referència de la JNC, la feia pensant en tu, i d’altres com tu, que a pesar de la vostra joventut, ja porteu uns anys treballant de valent per aquest projecte i en aquesta precampanya i campanya electoral us heu deixat el cos i l’anima perquè creieu en en nostre país i perquè entre tots podem aconseguir una Catalunya millor liderada per Artur Mas..
Ja t’ho he dit personalment en mes d’una ocasió, i ara aprofito el bloc i t’ho dic també aquí estic segur que tu, per les teves conviccions, per la teva manera de ser, per el teu tarannà, estàs destinat a tenir molt aviat responsabilitats en el mon de la política , ja sigui local com a nacional.
Així que Cristian Segueix treballant amb la mateixa empenta i il•lusió com ho has fet fins ara ,perquè necessitem de joves com tu, suficientment preparats perquè algun dia vosaltres portareu les regnes del nostre país.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Ramón:
T’he conegut aquests dies gràcies a la campanya electoral, i també puc dir que em vas causar una grata impressió, potser es que els convergents som d’una pasta especial no sé, però et dic lo mateix, el nostre país val la pena, i treballar pel nostre país es una passada, jo que he tingut la sort de poder ser tinent d’alcalde de la meva ciutat, sempre estaré agraït a la JNC que va ser el meu valedor i de la sort que vaig tenir de poder fer-ho. No ho oblidaré mai i n’estic ben orgullós
Ramón tot just tu ara comences, i no estàs sol les teves inquietuds politiques, les teves idees, son compartides per mes de 1.200.000 ciutadans que el passat 28 de novembre van dipositar la seva confiança en CIU.
Però només uns quants ens impliquem en una força política, perquè només uns quants som capaços de renunciar a moltes hores per dedicar-les a la política, mots cops incompresos per molta gent que t’envolta.
Aixì que endavant i molta sort Ramon, i ja podem dir amb la cara ben alta que No els defraudarem i que aconseguirem una Catalunya millor.

Andreu ha dit...

Quim, enhorabona per l'article!!
Comença la dècada prodigiosa, políticament, i en el vessant sobiranista, per a Catalunya.
Però estem nomes en la 1a. fase, la 2a., tant decisiva com la primera, sera el maig,amb ajuntaments i diputacions, d'on s'han de foragitar els tripartits . Per necessitat, per gestió, per aire nou, pel canvi, perque fa anys que se'ls hi han acabat les idees, pel nepotisme i corrupteles generalitzades existents, i per donar pas a noves generacions nacionalistes molt preparades i molt més arrelades.

I vaig agrair i recordar amb satisfacció els esment sque l'Artur Mas va fer, la nit electoral del seu esclatant triomf (A les 41 comarques, inclós el BLLObregat!!) i de les llistes de CiU, al que va anomenar "exèrcit de resistència", d'aquests darrers anys, i que, certament, ha estat cabdal per a subsistir, reaccionar, impedir la mena d'"holocaust" que alguns volien fer, i tornar a lluitar, a sofrir, i a véncer.

Ara ja s'ha complert un objectiu molt important. Tornar a governar Catalunya en nacionalista i amb un gran president molt preparat, l'Artur Mas. Ara, però, a seguir amb les municipals.!

Cordialment,
Andreu

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Andreu Moltes gràcies pel teu comentari.
I si estic molt, molt content perquè L’Artur s’ho mereixia i aquest exercit de la resistència a la que feia L’Artur i al que m’incloc jo mateix ens ho mereixíem, perquè son 7 anys de ignomínies, 7 anys de menyspreus, i de insults que ens hem tingut que sentir, i son moltes les coses que hem tingut que aguantar, i ara SI, ara soc feliç, perquè no estàvem equivocats, els ciutadans han confiat majoritàriament en nosaltres, i per això diumenge vaig plorar, vaig plorar d’emoció, i em sento molt, molt orgullós d’haver posat el meu granet de sorra
Jo crec que els socialistes, ERC i ICV, encara no son conscients de les conseqüències que per ells pot comportar la derrota electoral sense pal•liatius del tripartit. Catalunya amb el seu vot majoritari a CIU va dir ben alt PROU TRIPARTIT
I mirant els resultats, veient la clara victòria aconseguida a totes i cadascuna de les comarques de Catalunya es posa en evidencia una cosa, la formula tripartita esta esgotada, i aquesta formula no només es va gestar a la Generalitat de Catalunya, sinó que es va reproduir també arreu del país en totes les institucions on podien sumar, sense tenir en compta si la força mes votada havia sigut CIU. Aixì es van fer els pactes antinatura a diputacions, a Consells comarcals, a Ajuntaments, allà on el tripartit sumava fotien fora sense contemplacions a CIU.
Es van creure que fen fora de tot arreu a CIU, CIU desapareixeria, però això no ha estat així, no van calcular que encara ens farien mes forts i aquesta força creixent de CIU farà que es recuperin moltes alcaldies, ara en mans del tripartit , que es guanyin alcaldies que porten des de sempre en mans socialistes i es recuperaran diputacions i consells comarcals, perquè aquesta espectacular victòria es un preludi que tindrà la seva continuació a les municipals del proper mes de Maig,
Una forta abraçada Andreu

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Andreu Moltes gràcies pel teu comentari.
I si estic molt, molt content perquè L’Artur s’ho mereixia i aquest exercit de la resistència a la que feia L’Artur i al que m’incloc jo mateix ens ho mereixíem, perquè son 7 anys de ignomínies, 7 anys de menyspreus, i de insults que ens hem tingut que sentir, i son moltes les coses que hem tingut que aguantar, i ara SI, ara soc feliç, perquè no estàvem equivocats, els ciutadans han confiat majoritàriament en nosaltres, i per això diumenge vaig plorar, vaig plorar d’emoció, i em sento molt, molt orgullós d’haver posat el meu granet de sorra
Jo crec que els socialistes, ERC i ICV, encara no son conscients de les conseqüències que per ells pot comportar la derrota electoral sense pal•liatius del tripartit. Catalunya amb el seu vot majoritari a CIU va dir ben alt PROU TRIPARTIT
I mirant els resultats, veient la clara victòria aconseguida a totes i cadascuna de les comarques de Catalunya es posa en evidencia una cosa, la formula tripartita esta esgotada, i aquesta formula no només es va gestar a la Generalitat de Catalunya, sinó que es va reproduir també arreu del país en totes les institucions on podien sumar, sense tenir en compta si la força mes votada havia sigut CIU. Aixì es van fer els pactes antinatura a diputacions, a Consells comarcals, a Ajuntaments, allà on el tripartit sumava fotien fora sense contemplacions a CIU.
Es van creure que fen fora de tot arreu a CIU, CIU desapareixeria, però això no ha estat així, no van calcular que encara ens farien mes forts i aquesta força creixent de CIU farà que es recuperin moltes alcaldies, ara en mans del tripartit , que es guanyin alcaldies que porten des de sempre en mans socialistes i es recuperaran diputacions i consells comarcals, perquè aquesta espectacular victòria es un preludi que tindrà la seva continuació a les municipals del proper mes de Maig,
Una forta abraçada Andreu

Eloi Menasanch ha dit...

Quines ensabonades que veig per aquí e...

Seguim en la postura majoritària de criticar la feina del govern amb la constant negació, sense especificar en res... que fàcil és fer crítica.

En fi, només espero que sapigueu els vots socialistes que també us han portat a la Generalitat i que no són un xec en blanc ni us pertanyen.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Eloi, els vots no son propietat de ningù, perque de la mateixa manera podriem dir dels vots de ERC que eren nostres i ens han tornat a venir denou. Els vots venen i van, els ciutadans son prou inteligents per saber el que fan
I aquests vots que dius que son vostres en tot cas ara han optat per nosaltres i saps??? els hi agradara tant la experiencia que repetiran
una abraçada

Eloi Menasanch ha dit...

Els vots no són propietat de ningú, però tenen contingut ideològic.

Per cert, t'agrairia que quan et referissis als PSC ho fessis com toca, és a dir, com a PSC i no jugant amb les paraules o conviant-li el nom: Psc-PSOE... El nom és PSC.

Anònim ha dit...

Bé, com no felicitar-vos per la victòria i pels 62 diputats (jo us en donava 59), l'augment de participació demostra que he arrossegat en massa al vostre electorat... el tenieu molt motivat, més del que em pensava.

Ara a veure com gestioneu aquest triomf, el nou govern, quins camins seguirà en Mas. Ja va fallar-me una vegada, quan l'Estatut, espero que ara tingui més sentit de país (si diu que votaria Si a la indepndència... que es vegi) i menys ullets a Madrid.

Des de Solidaritat us marcarem d'aprop de que no prengueu aventures autonomistes, però espero que entre tots poguem portar, d'una vegada per totes, aquest país a la llibertat.

Felicitats Quim, per la part que et toca que segur que a Tarragona n'és molta!

Salut!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Eloi, quant dic psc-PSOE estic dient una mentida???, no formeu part del grup parlamentari del PSOE a Madrid? o teniu grup a banda?
has llegit les declaracions d'en Castells encara conseller en funcions respecte del que tu anomenes PSC ?? mira que diu encara que suposo que ja ho saps: "Tenim un vaixell que s'està enfonsant i cal redreçar, que vagi cap amunt i que pugui arribar a bon port. Si a altres només els interessa estar al comandament del vaixell, encara que estigui al fons del mar, ja s'apanyaran, a mi no m'interessa la batalla per veure qui té el timó ", ha indicat. "El que cal fer és reconstruir el partit des del PSC i no només amb gent del PSC

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Jordi Gràcies,ja saps que tinc en compta molt els teus comentaris, perquè sempre m’has semblat una persona molt assenyada, i m’agradaria que formessis part de la família convergent, però fins ara no he tingut sort, perquè no m’has fet cas.
No pateixis, perquè sabrem administrar bé la victòria, i ho farem amb humilitat, perquè som conscients del que ens juguem, son moltes les esperances dipositades en L’Artur i en CIU, son molts es que es van apuntar al somriure d’en CIU i ens van fer costat.
Suposo que ara els socialistes ja han descobert de que riu en Mas, es van passar tota la campanya enfotent-se del logo i preguntant de que coi reia el Mas, fins i tot no se qui li va dir gilipoyas, aquestos energúmens Jordi han estat governant el país 7 anys, ja veurem que trobarem, però segur, segur que amb l’ajut de tots ens en sortirem. A partir del primer dia del nou govern treballarem en ferm per una Catalunya millor, i espero que ben aviat sobirana. No podem decebre, i no decebrem.

Eloi Menasanch ha dit...

El PSC és el PSC. I que estigui federat amb el PSOE no siginifica que valgui canviarl-li el nom.
O es que CiU, per ser federació l'hem de considerar com a cdc-UDC? o altres?

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

jajajajaja. Val Eloi.
però pots buscar per internet diferents campanyes electorals passades, i veuras cartells on el PSC es deia psc-PSOE. Jo no m'ho invento perquè en el seu moment ho vaig veure.

Eloi Menasanch ha dit...

no Quim. en tot cas es diria PSC (PSC-PSOE) Amb aquests tamanys iguals i amb aquesta fórmula.

I si no és així, faltaràs a la realitat.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

OK Eloi cert si tot era questions de tamany tenies raó tu, pero primer m'has dit que nomes era PSC
i es PSC (PSC-PSOE), per lo que també tinc raó jo.

Indigeta ha dit...

Repeteixo les felicitacions que et vaig deixar la mateixa nit del dia 28 entre copa i copa de cava.

Ara cal acabar la feina i el 22-M acabar de fer neteja de p$c-P$OE i els seus satèl.lits d'ajuntaments i diputacions, a alguns dels quals hi porten enquistats des de fa més de 32 anys. Per higiéne democràtica, deian els del tripartir...així sia!.

Josep (sl) ha dit...

Els resultats de la nit del 28 són a inapel·lables. I la gent que em fet el possible per a què així sigui amb el nostre temps i esforç ens hem de felicitar.
La gent va deixar clar que volia que l'Artur Mas, a la tercera, fos President i que hi hagués un Govern solid. Per això va aconseguir un vot útil tan important. Crec que serà un bon President tot i les dificultats que haurà que afrontar.

També constaten que algunes apostes estratègiques no eren encertades. I el desgast i esgotament de les opcions d'esquerra socialdemòcrata (en la mateixa tendència que a Europa).

Jo el 22 de M, veig els canvis possibles en molts grans ajuntaments com Barcelona, Tarragona, Girona i Reus. Tot i què, la gent no és mou en els mateixos paràmetres en les diferents eleccions.
De la mateixa manera que no les llegeixo en clau espanyola perquè els partits d'obediència espanyola són minoritaris a Catalunya.

Josep (sl) ha dit...

Eloi: L'us de minúscules ha vegades es fa servir per demostrar frescor. en la oposició el PSC. Sovint apareixia com psc-PSOE. Des de el Govern ho han fet amb majúscules.

Exemple els cartells de CiU en aquestes eleccions estaven escrits en minúscules i els del PSC en Majúscules.

Cristina ha dit...

Hola¡
Me llamo Cristina,soy la mamá de Natalia,una princesita de 3 años,diagnosticada de autismo poco antes de cumplir los dos años.
Me preguntaba y de paso le preguntó a usted...¿existe algun político en Cataluña que luche por la inclusión escolar de los niños con discapacidad?¿porqué nuestros hijos no les importa a ningun partido político?¿No son garantia de votos para ustedes,o algo así?
Luchamos por una educación inclusiva,luchamos por hacer respetar el derecho de mi hija a recibir una educación como la de cualquier otro niño,pero nos están poniendo las cosas muy dificiles...¿usted vería normal que un niño con silla de ruedas,para asistir al colegio,le dijeran que como la silla no cabe por la puerta,utilizase una muleta? Seguramente,si ese niño no puede caminar,la muleta le servirá de poco y estaría todo el dia tirado en el suelo.
Pues así,practicamente vive mi hija.
Debe estar en el colegio 8 horas y solo 2 de ellas,tiene una "vetlladora"(monitora)junto a ella...el resto del dia está a su suerte.
¿Qué solucion nos da la inspección?
Cambiar a mi hija de colegio...a eso se le llama discriminación y pisotear sus derechos,ella debe acudir al colegio que va su hermano (cambiarla sería arrastrarlo a él tambien y eso atenta contra los derechos de su hermano que sale gravemente perjudicado por su hermana si se le efectua el cambio de colegio a él pues tenerlos a los 2 en colegios separados és disparatado y descabellado,en la practica,para unos padres és imposible compaginar trabajo y colegios distintos,aparte del daño moral que se hace a los hermanos al separarlos y de lo injusto de privarlos de la educación que los padres elegimos para ellos,eso és discriminar por cuestión de discapacidad,cosa que se refleja claramente en la convención de los derechos de las personas con discapacidad firmada por la ONU (http://www.un.org/spanish/disabilities/index.asp) que és una solución administrativa y comoda para ellos pero no por el bien de mi hija,vaya.)
¿Porqué no hay ningun político en Cataluña que luche por hacer respetar los derechos humanos de los niños con discapacidad?
Le invito a conocer a mi princesa,és un cielote,seguro se queda encantado con ella...y seguro entiende mi dolor como madre,al ver como és tan friamente discriminada ante la pasividad de todos.
Cristina www.laprincesadelasalasrosas.blogspot.com

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Sra Cristina:
Agradezco su escrito, y me gustaria darle respuesta a su solicitud, pero le recuerdo que desde hace 7 años, es el tripartito y su politica educativa quien se ha encargado de la enseñanza y educación en nuestro pais, lamento profundamente que un gobierno supuestamente de izquierdas que hacian bandera de las politicas sociales y que eran receptivos a las personas con discapacidad, en todo este tiempo no se haya avanzado ni un palmo mas que lo que en su dia se habia avanzado con los gobiernos de CIU.
Nosotros que a partir de la proxima semana CIU inicia una nueva etapa, un gobierno de cambio donde vamos a dar prioridad a las personas, para nosotros lo mas importante son las personas, i nos preocupa el bienestar de todas las personas con discapacidad.
En nuestro programa electoral, en el punto que hace referencia a ensenyament,nosotros primamos la igualdad de oportunidades para todos

213. Potenciarem el Servei d’Educació de Catalunya per tal de garantir el dret a totes les persones a una
educació de qualitat i a accedir-hi en condicions d’igualtat.
217. L’atenció i els recursos per a l’alumnat amb necessitats especials o específi ques, la faran i compartiran
els centres del Servei d’Educació de Catalunya, mitjançant mecanismes de reserva de places o
especialització amb les dotacions de recursos educatius adients.
En eso estamos, i a partir d’ara espero que puguem satisfer les seves demandes.
Una abraçada.

PD he entrat al seu bloc, i... la Natalia, sembla una nena encantadora, evidentment tota una princesa.