diumenge, 1 d’agost de 2010

Campi qui pugui al tripartit!!!
Dia rere dia veiem com els actuals consellers i dirigents del govern de Catalunya i alts càrrecs de la Generalitat comencen a preparar la seva sortida del govern, sabedors de la mes que probable desfeta electoral. Uns intenten una reco-locació a l’administració, d’altres buscant una sortida a la vida privada i d’altres trobant-se en una posició privilegiada al seu partit en cas que faci falta una renovació profunda del mateix un cop certificada la derrota electoral i la pèrdua del govern.

Des de ICV, tots dos consellers tant el Saura com el Baltasar han declarat que no repetiran al govern ( no expliquen que es perquè amb la seva nefasta gestió es el poble qui els fa fora i no el partit, que també...). Per a la història quedarà com la incompetència mes absoluta d’uns consellers d’un partit que mai haguessin somiat estar al govern amb tan poc suport electoral, si no fos per la maniobra ignominiosa de la suma del tripartit. El resultat ja el coneixem tots, un partit pensat per restar a l’oposició ha gestionat des de el govern com si estigués a l’oposició i ha posat tots els entrebancs que ha pogut a la tasca de govern i ha gestionat de manera infausta tant les conselleries de medi ambient com les de interior. Pitjor no ho podien fer. Adéu-siau Saura i Baltasar, sigueu feliços i feu una mica d’autocrítica. No marxeu vosaltres us foten fora per ineptes.

Des de ERC, després de 7 anys de tripartit, ara en Puigcercós es desperta i se’n adona que amb el PSC no s’aconseguirà la independència, Això que era tant evident i que ho sabia tothom des de el primer dia menys ell, en Puigcercós ha tardat 7 anys en saber-ho, per això li ha marxat la majoria dels seus votants, i ens explica que la aventura amb el tripartit ha arribat a la fi, i que el tripartit , si sumen no el tornaran a fer, aquí fa una mica de trampa, perquè sap perfectament que no sumaran, i que els pronòstics per ERC mes aviat son de ensopegada forta.
Abans d’arribar en aquesta conclusió però, ERC ha patit una doble escissió amb Carretero per una part i la seva Rcat ( no oblidem que en Carretero va ser Conseller de Governació en el primer tripartit), i per l’altra amb l’arraconament de tota influencia dins del partit d’en Carod actual vicepresident del govern i del seu sector. Sense oblidar la corrent critica de l’Uriel Bertran, que ara també ha abandonat el partit, ha deixat el seu escó de diputat i no sabem que passarà amb els seus seguidors dins de ERC ara que s’han quedat sense líder preparat pel canvi al seu partit.
En Puigcercós cada cop que arriben les eleccions parla de independència i de línees vermelles irrenunciables ( se’n recordeu??), ara parla de que no pactarà amb qui no accepti convocar el dret a decidir. Sí Joan tot el que vulguis, però passaràs de 21 diputats a 12-13, potser que també facis una mica d’autocrítica, i pensis perquè els votants us han abandonat. Adéu-siau Putxi, Carod i Huguet sigueu feliços a l’oposició, bé en Carod no ,que no repeteix.

I.. amb els socialistes que passa???, el conseller Maragall no fa gaire mesos parlava del tripartit com un artefacte sense projecte i que estava finiquitat, en Castells ens diu que renuncia a anar a les llistes del Parlament i es mostra molt enfadat amb Zapatero, es el mateix conseller que ens deia que els 25 diputats a Madrid del PSC votarien en contra del PSOE si no es respectava l’estatut, ja, ja, ja, era un farol tant gran que ni ell s’ho va creure.
I en Montilla...? ara té presa per anar inaugurant primeres pedres de coses que no existeixen, per fer veure que la Generalitat ha fet mes coses a part de inaugurar projectes planificats i començats amb els governs de CIU.
Montilla !!!, que en faran de tu quant treguis de nou el pitjor resultat dels socialistes a Catalunya, i amb la diferencia que aquest cop ni sumant tots podreu assolir al Govern?. Sembla que la Chacón que està molt contenta amb la decisió del TC està esperant la teva caiguda per portar les regnes del PSOE a Catalunya. Adéu-siau Montilla, fins mai!!

El tripartit està patint una desbandada, la sensació que donen es que el tripartit ara mateix es un campi qui pugui dels seus càrrecs, si us plau Montilla, no allarguis mes aquesta agonia de tripartit, fins i tot els teus socis de ICV i ERC reclamen eleccions urgents, convoca d’una vegada les eleccions. Algú ha d’aixecar aquest país que vosaltres heu ensorrat, i quant abans comencem a fer-ho millor.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb el teu permís!
Has entit el senyor puig avui?
Això no és ambigüitat?
Què us passa?
Quin és el vostre problema?
No enteneu el que vol dir "liderar".
Si només us interessa guanyar unes eleccons, deprès no aneu donat lliçons de país!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Ramon, no he sentit al Puig, només el que he llegit als diaris digitals, però un sobiranista com es ell, no tanca les portes a la independència. Segurament deu voler dir que primer s'ha d'aixecar económicament al país, i aconseguir la majoria suficient per a poder plantejar després el dret a l'autodeterminació de Catalunya!!!. En tot cas no ha tancat cap porta.

Font Paulus ha dit...

Quina opinió et mereixen les esbiaixades informacions publicades avui pel TBO, sobre uns informes d'Hisenda, Ferrovial i Palau?

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Em Sembla que tenen molta mala baba ,que Hisenda es dediqui ara a fer suposicions de retalls de diaris i jutgi a CDC.
Jo em pensava que Hisenda es dedicava a cobrar els impostos i cerciorar-se que es paga a la Seguretat Social. I crec que CDC no deu res a ningú, per tant que es dediquin a fer de altaveus dels socialistes, que com veuen les eleccions perdudes intenten escampar merda per a fer que els votants de CIU els deixin de votar per allò del “ tots son igual”, es de una indecència sense precedents, bé si que n’hi ha precedents sempre contra CIU. Ara surt Hisenda parlant de temes del abans del 2002??. Una mica tard no?, i justament ara que venen eleccions.
Si existeix alguna anomalia o algun acte delictiu suposo que serà el jutge qui ho haurà de determinar, i CDC es el partit polític mes investigat de tota la història democràtica, des de Pujol amb la banca catalana, no han parat de regirar al partit de dalt a Baix, que si el 3 %, ara resulta que si el 4 %, enfí , mai han trobat res anormal. I si es demostra qualsevol acte delictiu que s’apliqui la llei, però molt em temo que tot això només son maniobres desesperades del tripartit per fer culpable a CIU d’alguna cosa i poder maquillar el resultat electoral.

De tota manera la guerra bruta encara no s’ha acabat, queden molts mesos encara per les eleccions i encara poden atacar i llençar mes merda socialistes tenen molt mal perdre, sobre tot si el que es juguen son els càrrecs públics.

Anònim ha dit...

Hola Quim,
"[...] i no dubtis que l’Artur treballarà per aconseguir el dret a decidir. [...]". Aquesta frase l'has escrit tu.
Has llegit els digitals d'avui?
El senyor mas ens permetrà decidir, sobre què exactament?
Ens penseu portar pel camí d'uns altres cinc anys de merders diaris, per acabar amb una altra sentència gloriosa?
Això no és ambigüitat?
Això no és esquizofrènic?