diumenge, 28 de març de 2010

La desesperació dels que ja es veuen perdedors!!!


Preparem-se perquè comencen, be comencen... mes aviat s’agreugen els atacs de les hordes tripartites contra CIU, d’aquí a les eleccions es preveu un atac frontal directe i brutal contra CIU i el seu líder Artur Mas, perquè es l’enemic a vèncer, han de capgirar com sigui les tendències i res millor que atacar cada dia amb totes les seves forces a CIU i al seu líder.

Ja feia dies que no sentia al Zaragoza. Durant la nefasta gestió del govern enfront la crisi per les nevades, no va obrir boca, no va dir ni piu, però ara, arran de les enquestes als mitjans de comunicació tan negatives pel tripartit, era evident que sortiria a la càrrega i amb tota la seva mala llet, i com a pitbull de presa, no ha trigat gaire en llançar bordades contra CIU, ara en Zaragoza, amb el seu habitual estil ens diu “El que veiem és que CiU torna a la xuleria política, té una actitud de bloqueig institucional, de negar qualsevol acord i de no col·laborar a solucionar els problemes del país”. El secretari d'organització del PSC també diu que Convergència " i va a la "caça i captura" de Joan Laporta. ha dit Zaragoza, que ha defensat el "dret" que Laporta té "com qualsevol altre ciutadà, com el propi Artur Mas (CiU), a presentar-se a les eleccions".

Sr Zaragoza com es por ser tan cínic i barroer???, Xuleria política CIU, prepotència??, qui està fent us de la majoria parlamentària sistemàticament sense tenir en compta cap ni una de les propostes de CIU, que van essent rebutjades una darrera de l’altra??. Com vol que col·laborem si rebutgen la nostra col·laboració?.
Caça i captura de Laporta??, quan des de CIU s’ha posat en qüestió el dret de Laporta a presentar-se?, a que es deu ara la seva defensa aferrissada a que doni el pas definitiu en la política, no serà que es pensa en Zaragoza que ens pot treure vots a nosaltres i això beneficiaria al tripartit??.
Sr Zaragoza amb persones com vostè en Laporta no necessita padrins!!.

Tampoc no han faltat les declaracions d’en Puigcercós, aquest cop en un acte de les JERC, de nou la seva obsessió contra CIU es tal que no s’ha estat de dir que “ la dreta, i CiU en particular, ha mantingut "una voluntat sistemàtica de dividir el país", enfrontant minories i autoatorgant-se la representació de la catalanitat "repartint carnets". "S'han acabat els carnets",

Trist molt trist es la posició d’en Puigcercós que sabent que la seva tàctica per fer desaparèixer CIU no només no ha funcionat, ans al contrari ha fet mes forta la federació de CIU i amb mes suport popular cada dia, i sabent com se sap fora del proper govern de Catalunya intenta en va afalagar a les joventuts de ERC, donat que comença a estar qüestionat el seu lideratge a la si de ERC. Nosaltres sr Puigcercós no repartim carnets de catalanitat, d’altres com vostès repartien carnets d’independència sense explicar que això representava pagar peatge a en Montilla.

Això no ha fet mes que començar, l’atac, el marcatge a CIU serà com he dit abans brutal, però sortosament ja no enganyen a ningú, els fets demostren que no han fet res del que han dit, han dut a Catalunya a la misèria i es pensen que els ciutadans som imbècils.

Mai a CIU hem anat de prepotents, però si que hem exigit al govern que governés i no ho han fet, han tingut 7 anys per a fer-ho, i.. ja n’ hem tingut prou, ells es senten ferits, molt malferits i llençant tota la seva fúria contra CIU.
Esperem que les properes eleccions al Parlament de Catalunya posin a tothom al seu lloc, pel bé del país i pel bé de la democràcia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

DONCS NO XIQUET, HAN DECIDIT QUE AQUEST COP ANIRAN DE MANSOSO I EDUCATS.
ESCLA QUE JA SE SAP,ELS MANSOIS SON PERILLOSOS.....O POTSER ESTAN MAQUINANT UN PACTA A LA VASCA?.
JUGANT AMB BCN.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Anònim: no sé no veig gaire clar l'anunci de Montilla que vol una campanya en positiu, i joc net, ara reclama el que no han fet tots aquest anys.. enfí ja veurem per on van els trets.
De jugar brut en saben molt els socialistes, així que...., o tenen molt clar que perden i volen obrir la porta a un pacte amb CIU, o com ben bé dius volen fer un pacte a la vasca.
El millor per tant es poder donar a L'Artur Mas una amplia majoria perque no es repeteixi un tercer tripartit ni que passi el mateix que al Pais Vasc