diumenge, 14 de març de 2010

El canvi a Catalunya comença

Avui Lavanguardia publica una enquesta molt contundent.
No m’agrada que surtin enquestes tan favorables, no m’agrada perquè es pot donar per fet una cosa que encara no està feta, i podria desmobilitzar als votants amb allò de... com que ja guanya potser votaré a aquests que també m’agraden.
No hi ha res encara fet. El tripartit encara que sembli mort, utilitzarà tot el que estigui a la seva ma per canviar les tendències, prepareu-vos per veure d’aquí a les eleccions al Montilla a tots els mitjans de comunicació, el veurem fins i tot a la sopa, ens faran veure que el Montilla es el mes guapo i eficaç de tots, ens aixecarem amb Montilla i ens anirem a dormir amb Montilla, quin horror!!!.
A partir d’ara l’aparell del tripartit anirà amb totes les seves armes encara més en contra de l’Artur Mas, serà un atac directe i brutal contra CIU i el seu líder, ja ens podem preparar, Tots contra CIU.
Fins i tot la pepera Sanchez Camacho ha dit que abans farà un pacte amb el psc-PSOE que amb CIU, perquè l’Artur encara no ha demanat perdó per lo del notari. Algú se’n recorda si el pp ha demanat perdó pels seus atacs a Catalunya i les seves institucions??, ha retirat el PP el recurs contra l’estatut votat pels catalans??. per mi la Camacho ja pot fer pacte amb el psc-PSOE... a l’oposició.

Dit això, sembla que el canvi a Catalunya comença, sembla que la victòria de CIU està a tocar, Una data molt positiva es la que reflexa la fidelitat dels votants cap a CIU, gairebé tothom que va votar al 2006 a CIU repetiran vot, no tenen motiu per no fer-ho, i recordo que van ésser mes d’un milió de vots, s’haurà de sumar a més els vots dels que algun cop ens van votar, i després van marxar a ERC, segur que algun d’aquests ens tornarà, i... tots els descontents amb el tripi que van votar al tripi i que ara no votaran a CIU però deixaran de votar Tripartit. I la de tots aquells que no ens han votat mai, però que aquest cop pensen votar CIU.
CIU pot aconseguir doncs uns molt bons resultats,

S’apropa el adéu-siau del tripartit, però encara no està fet. Queden encara molts mesos per les eleccions, i encara pot passar de tot.
Hem de seguir sumant, no feu cas a les enquestes. Ningú farà mes per la sobirania nacional de Catalunya ni per la independència que CIU des de el Govern.
Ara tenim l’oportunitat de recuperar la nostra autoestima i tots plegats poder ajudar a l’Artur Mas a plantejar de manera definitiva el dret a decidir de Catalunya.
O tripartit o CIU, tot el demés es fer volar coloms i perdre el temps.
Sumem esforços i donem a CIU la gran majoria que reclama l’Artur Mas, no us decebrà.

6 comentaris:

Josep-Empordà ha dit...

Cal ser molt prudent, cal no comfiar-se, que el partit dura 90 minuts.

No diguem blat fins que sigui al sac i ben lligat.

Encara que tot sembla indicar que el tripartit ha entrat en una fasse de descomposició galopant.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Josep Tot el post està basat en la prudència. No tenim res guanyat, encara queden molts mesos i el tripartit carregarà tota l'artilleria contra CIU i contra Artur Mas.
Avui en Ridao ha dit que la culpa de la nevada i la fallada elèctrica es culpa de CIU i la seva connivència amb Endesa!!! i es queda tan ampla el tio!!!. Serà cìnic??, fa 7 anys que governen i encara tenim nosaltres la culpa de les nevades!!!.
Com aquesta sera cada dia.

Anònim ha dit...

Són tant burros que es pensen que dir que 'això ja va passar el 2001' és un argument exculpatori, quan és la demostració que no han fet res tot i tenint-ne l'experiència.

Josep-Empordà ha dit...

Ho se benvolgut Quim que el teu post esta escrit des de la maxima prudencia, però el que em preocupa des de fa temps és que el P$OEmontillisme te al darrera tota la força dels organismed d'un estat, incloses les seues clavagueres, i tinc molt clar que el fer de que CiU no governi, és una raó d'estat.

Preparem-nos per rebre més que probables cops baixos i conspiracions per desacreditar a CiU per part de fiscalies, mèdis de comunicació i tot el que tinguin al seu abast.

No perderan amb dignitat, tingas-ho per segur.

Josep (sl) ha dit...

El partit acaba quant xiula l'arbitre. Com per exemple la final de Champions del Camp Nou que va ser guanyada per el ManU el 1999 al descompte contra el Bayern.
No obstant anem en bon camí, conec gent que mai hauria votat CiU o Artur Mas i ara m'han dit que ho faran.

Josep (sl) ha dit...

"Dit això, sembla que el canvi a Catalunya comença, sembla que la victòria de CIU està a tocar, Una data molt positiva es la que reflexa la fidelitat dels votants cap a CIU, gairebé tothom que va votar al 2006 a CIU repetiran vot, no tenen motiu per no fer-ho, i recordo que van ésser mes d’un milió de vots, s’haurà de sumar a més els vots dels que algun cop ens van votar, i després van marxar a ERC, segur que algun d’aquests ens tornarà, i... tots els descontents amb el tripi que van votar al tripi i que ara no votaran a CIU però deixaran de votar Tripartit. I la de tots aquells que no ens han votat mai, però que aquest cop pensen votar CIU.
CIU pot aconseguir doncs uns molt bons resultats,"


Es cert. CiU presenta un projecte renovat i davant un projecte que ha implosionat. El votant de CiU en la seva absoluta majoria esta disposat a repetir el vot. No, obstant en els partits del govern s'han cremat i excepte iniciativa els altres estan en descomposició.
CiU pot créixer amb votant nou i retorn de votants que s'havien anat a ERC i PSC el 2003. També gent que havia deixat de votar.

També com a partit de oposició pot captar votant no fidel. Que vulgui fer vot de càstig. O que dessitgi un canvi però no seria vot motivat.

També hi ha un altra situació. La crisi que sofreix Catalunya pot desmotivar a votant dels partits del govern i/o a més acostar-los a opcions alternatives com RCAT en el cas d'ERC i a UPYD en el cas dels socialistes, Nebreda o PXCAT.