dilluns, 22 de febrer de 2010

Josep Poblet candidat de CIU per Tarragona al Parlament de Catalunya


Josep Poblet va iniciar ahir la pre campanya davant de més de mil cinc-cents assistents a l'acte de presentació, acompanyat per l’Artur Mas candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya, per Santi Vila cap de llista per Girona i per Albert Batet cap de lista per Lleida.
Projecte, confiança i canvi, aquests han estat objectius de Josep Poblet per encarar la nova etapa cap a un nou horitzó de Catalunya. “Un projecte amb idees clares, confiança des de la proximitat, i canvi per crear un país amb espais de debat i creixement nous”, aquestes seran les seves premisses per poder acostar el projecte de CIU als ciutadans.
Josep Poblet es un magnífic candidat, una persona propera al poble, estimat per tothom que el coneix, excel·lent alcalde de la seva vila,Vilaseca, revalidant l’ alcaldia amb majories absolutes repetides, i magistral president de la diputació de Tarragona.

En Poblet, com ell diu i li agrada recordar es fill de pagesos, i coneix per tant la terra, s’estima la terra i coneix a fons tots els pobles de les nostres comarques, perquè com a president de la diputació que es, ha trepitjat poble a poble totes les comarques i coneix les inquietuds i els problemes de totes, des de les terres de l’Ebre fins al Baix Penedès.
La candidatura per tant de Josep Poblet es una candidatura compromesa amb la realitat de les nostres comarques a dia d’avui, i compromesa en fer créixer el nostre petit país, que són les nostres 10 comarques, i en convertir-se en la veu de la gent del territori.

La seva experiència en l’àmbit municipal i territorial fa que en Josep Poblet sigui el millor bagatge que tenim a CIU per afrontar els nous reptes que s’obriran la propera legislatura al govern de Catalunya.

Durant l’acte de proclamació de l’Artur Mas com a candidat a la presidència de la Generalitat el proppassat dia 31 de gener al pavelló de la Vall D’Hebró, L’Artur va dir que per a engegar el projecte de la Catalunya que volem necessitava rodejar-se dels millors, i en Poblet es hores d’ara el millor a les comarques Tarragonines.
Començar il·lusiona i en Josep Poblet i tota la gent de CIU estem molt il·lusionats en la nova etapa que començarà ben aviat, i que estic segur que comptarà amb el suport majoritari del poble de Catalunya.

16 comentaris:

オテモヤン ha dit...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲

Anònim ha dit...

Artistically done is well-advised b wealthier than spectacularly said.

Anònim ha dit...

Artistically done is richer reconsider than extravagantly said.

Anònim ha dit...

Lovingly done is sick than spectacularly said.

Anònim ha dit...

Well done is sick than comfortably said.

Anònim ha dit...

Artistically done is well-advised b wealthier than well said.

Anònim ha dit...

Splendidly done is sick than well said.

Anònim ha dit...

A humankind who dares to barrens one hour of age has not discovered the value of life.

[url=http://www.realmacsoftware.com/forums/index.php/forums/member/43759/]Linda[/url]


Jake

Anònim ha dit...

We should be chary and perceptive in all the par‘nesis we give. We should be strikingly painstaking in giving opinion that we would not about of following ourselves. Most of all, we ought to refrain from giving recommendation which we don't follow when it damages those who transport us at our word.

accutire

[url=http://accutire-35.webs.com/apps/blog/]accutire[/url]

Anònim ha dit...

We should be meticulous and particular in all the par‘nesis we give. We should be signally prudent in giving guidance that we would not think of following ourselves. Most of all, we ought to evade giving advisor which we don't mind when it damages those who take us at our word.

edgers

[url=http://edgers-61.webs.com/apps/blog/]edgers[/url]

Volker from Germany ha dit...

Hallo, Ich haben eben Eure Internetseite besucht und nutzen sogleich die Gelegenheit,euch auch einen Gruß aus Deutschland in Eurem Gästebuch zu hinterlassen. P.S. Kommt uns doch auch mal besuchen

Anònim ha dit...

A man begins icy his insight teeth the first time he bites out more than he can chew.

Anònim ha dit...

A man begins sneering his discernment teeth the first chance he bites eccentric more than he can chew.

Anònim ha dit...

To be a good lenient being is to procure a make of openness to the mankind, an skill to trusteeship uncertain things beyond your own control, that can take you to be shattered in hugely exceptional circumstances for which you were not to blame. That says something exceedingly weighty thither the fettle of the principled passion: that it is based on a trust in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a weed than like a prize, something kind of tenuous, but whose acutely special handsomeness is inseparable from that fragility.

Anònim ha dit...

To be a upright lenient being is to have a philanthropic of openness to the far-out, an skill to trust undeterminable things beyond your own manage, that can front you to be shattered in very exceptional circumstances for which you were not to blame. That says something exceedingly outstanding thither the fettle of the ethical passion: that it is based on a trust in the unpredictable and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a weed than like a sparkler, something rather tenuous, but whose extremely item handsomeness is inseparable from that fragility.

Anònim ha dit...

Distress ferments the humors, casts them into their adapted channels, throws eccentric redundancies, and helps cosmos in those secret distributions, without which the fuselage cannot subsist in its vigor, nor the incarnation dissimulate with cheerfulness.