dissabte, 6 de febrer de 2010

Començar il.lusiona

Tenim moltes esperances dipositades en l'Artur Mas, n’estem convençuts que a les properes eleccions al parlament de Catalunya, els ciutadans i ciutadanes de Catalunya li donaran aquesta amplia majoria que reclama., i es convertirà en el gran President que necessita Catalunya.
Ara ja no val a badar, ara ja no n’hi ha mitges tintes ni posicions equidistants, Ara tampoc es el moment d’experiments de curta volada que no sabem cap a on ens poder portar, però si sabem que podriem prendre mal.
Ara l’elecció es clara : o tripartit i Montilla o CIU i Artur Mas, No hi ha doble fulla, no n’hi ha altre alternativa. L’única alternativa vàlida al tripartit es CIU, tots els vots catalanistes que no vagin a CIU, només beneficiaran al tripartit, ja ho he dit mes d'un cop.


Encara que durant aquests darrers mesos que queden per finalitzar aquesta convulsa i desastrosa legislatura, els tres partits que formen el govern s’esforcin en desmarcar-se uns dels altres, i es segueixin esbatussant entre ells, el cert es que encara que no guanyin ,si sumen ,reeditaran un tercer tripartit; i un tercer tripartit seria nefast i desastrós per Catalunya. El poble estic segur que ja n’esta fart d’aquestes experiències tripartites i votaran per el canvi polític a Catalunya, i el canvi el representa CIU, ara els ciutadans ja poden comparar i la sensació general es que aquests darrers 7 anys de tripartit hem perdut miserablement el temps, hem perdut el temps en quant a recuperació nacional, el país està enfonsat econòmicament, culturalment alienat, i el que es pitjor anímicament destrossat, existeix una gran desafecció vers la política i els polítics, i la confiança vers les nostres institucions han sofert una davallada brutal.
Per tant ara tocarà començar de nou, i tal i com diu la cançó començar il·lusiona. Hem de aconseguir saber retornar la il·lusió de nou al poble de Catalunya.
....Au vinga som-hi tots compartim la il·lusió que Catalunya comença, que ho sàpiga la gent, aquest és el moment de fer un pas amb empenta...

En aquesta Catalunya que comença hi cabem tots, necessitem de tots, per aixecar el nostre país i treballar per la seva sobirania i llibertat.
Es amb l’ajut de tots que aconseguirem una Catalunya nacionalment viva, econòmicament estable i caminant amb pas ferm cap a la seva sobirania, i això només es pot aconseguir amb un gran resultat de CIU a les properes eleccions.

3 comentaris:

Josep-Empordà ha dit...

El joc brut dels P$OEmontillistes encara no ha començat, però cal no dubtar de que ens hi haurem d'enfrontar.

-Intent d'impossar una llei electoral feta a mida(alerta en no deixar-se entabanar).

-Utilització de tota la força dels organismes de l'estat en contra de l'adversari.

-Convocatòria d'eleccions en dia feiner.

I molt més que no se m'acudeix.

Amb aquesta gent, no es pot dir blat fins que sigui al sac i ben lligat.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Josep,en cap moment he dit que ho tinguem guanyat nimolt menys, tot al contrari, ens ho posaran molt dificil, per això dic que necessitem de tots els vots catalanistes. tot vot que no vagi a CIU afavorirà al tripartit.per aixó necesitem guanyar vot a vot, impedir que la gent es quedi a casa perque diuen que tots son igual, No, no som tots iguals. Es imprescindible la victoria de Artur Mas per treure a Catalunya d'aquest ensopiment.
NO HO TENIM GUANYAT; ENS FALTA ENCARA MOLT PER PODER CANTAR VICTORIA.

garmir ha dit...

Endavant, Quim.