dissabte, 2 de maig de 2009

Carod diu que L'independentisme fora d'ERC fa el joc a CiU


El vice-president del Govern i dirigent d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha dit que "l'independentisme fora d'ERC o bé és extraparlamentari i marginal o bé fa el joc a CiU", referint-se a Joan Carretero, i ha acusat CiU d’utilitzar les sortides [d'ERC] en benefici propi".

Una vegada més la obsessió que els dirigents de ERC tenen amb CIU ha esdevingut fins i tot malaltissa, ara resulta que CIU també te la culpa de la crisi interna que està patint ERC i que la marxa de Carretero, després que la direcció de ERC li suspengués la militància per reclamar la independència de Catalunya també es culpa nostra.
Sr Carod, calli d’una vegada si us plau, no digui més bestieses, deixi tranquil·la a CIU, i miri i reflexioni perquè ERC s’enfonsa per moments .

Sr Carod Hi ha errors que es paguen molt cars, i el segon tripartit és un gravíssim error històric que no sols ha causat una profunda decepció sinó que ha creat una fractura en la seva militància i en els seus simpatitzants que cada dia que passa sembla més difícil que s’arribi a tancar.
La baixa també recent de Jaume Renyer, el jurista que havia acompanyat Carod-Rovira en el famós viatge a Perpinyà per enraonar amb ETA, la justifica en un article al diari Avui, Renyer afirma que subscriu de dalt a baix el patriotisme i l’opció de Joan Carretero i denuncia que “la direcció actual no té ni la voluntat ni la capacitat necessàries per sostenir un conflicte polític i jurídic amb l’Estat espanyol orientat a exercir el dret d’autodeterminació.
Carod i Puigcercós ja han demostrat que tenen una gran capacitat per subordinar Catalunya a un partit espanyolista però que no en tenen gens per conduir aquest poble a la seva independència.
Mentre la direcció actual de ERC no reconegui els seus errors i faci autocrítica davant de l’allau de baixes de la seva militància, i les diferents davallades electorals que ha anat tenint d’ençà el 2003, i que obstinadament han tractat de dissimular o de maquillar, mentre no se’n adonin que el problema son ells mateixos i no pas CIU, mentre segueixin buscant culpables allà on no hi son, i mentre expulsin del partit tota veu crítica a la direcció, ERC continuarà amb el seu particular descens de suport popular, i la davallada electoral es preveu descomunal.
Ara en Puigcercòs ens vol fer creure que si el model de finançament es dolent, ERC es plantarà, però els consellers, per fidelitat seguiran donant suport al govern, Quina mena de plantada es llavors aquesta??. ERC doncs tragarà amb el que digui el PSOE.

Actualment ERC va la deriva, sense timó ni rumb, Només hi ha una sortida a aquesta deriva i és la retirada de Carod i de Puigcercós de la primera línia política.

8 comentaris:

joliu ha dit...

Frisso per conèixer la ridícula xifra de vots que arreplegarà ERC en la propera contesa electoral... i sobretot a les catalanes...del novembre.

Josep-Empordà ha dit...

Quant un es posa al mig de la "festa" per fer d'ase dels cops, después no es pot pas queixar si acaba sent l'ase dels cops.

La veritat és que Esquerda cansa, i que si no fos perqué és una de les tres potes del tamburet dit tripartit PSOEmontillista, que és la pota més feble, i que cal fer caure aquest "tamburet", ja faria temps que l'hauria enviat al recó de l'oblit.

És que és un deure patriÔtic combatre el tripartit PSOEmontillista, i en aixó estem.

L'home del sac ha dit...

Són més rucs...

Adrià Izard ha dit...

Ai Carotis, quin cop et fotràs a les properes eleccions.
Joliu tota la raó.

feliu ha dit...

Quin, no sé perqué la fas la peça, no veus que es per provocar?. Tu i jo ja sabem el que els hi faran als actuals dirigents de ERC.
Tots a can pistracs i olvidar-los com més aviat millor, han estat la vergonya i el deshonor per Catalunya. Han estat pijor que els lerruxistes.

Miquel ha dit...

El que passa a Esquerra és allò que diuen de la viga i la palla. Els problemes resulta que sempre són a casa els veïns, mentre que la teva pròpia casa es cau a trossos.

Dessmond ha dit...

En Carod, de tant llauna que s'ha tornat, en comptes de fer pets fa pots.

feliu ha dit...

Quin, sis-plau, treu aquesta andrónima del teu blog i fote-la al foc.