dissabte, 23 de maig de 2009

ARA, Ramon Tremosa
Ja estem immensos en una nova campanya electoral, els partits polítics han posat en marxa la maquinaria electoral.
Molts ciutadans però, encara es pregunten per a que serveix el Parlament Europeu, molts pensen que només serveix per engreixar les butxaques dels Parlamentaris, per agrair els seus serveis prestats, i que es com una mena de cementiri de elefants.
Alguns partits polítics lluny de fer pedagogia i tractar de explicar la funcionalitat i la importància d’aquest parlament i de les resolucions que en allà es decideixen, i que com a Catalans ens afecten directament, es dediquen com sempre (tant psc-PSOE com PP) a retreure que CIU es planteja les eleccions europees en clau catalana, el que ells diuen en clau local i no en clau general.
Nosaltres com a partit nacionalista que som,el que vertaderament ens interessa es la defensa dels interessos de Catalunya, per a nosaltres només hi ha una prioritat i aquesta es Catalunya, i la defensarem aquí, a Madrid , a Europa i on calgui.
Ells en canvi han plantejat les eleccions no en clau catalana, ni tampoc en clau europea(com ens reclamen a nosaltres) sinó que les han plantejat en clau primàries de l’estat, amb retrets mutus entre els dos partits d’àmbit espanyol PSOE i PP. Uns treuen al candidat contrari de cul, i els altres treuen la imatge d’un gos furiós bordant. En tot cas ja poden bordar el que vulguin i girar-se d’esquena, nosaltres ja sabem que per ells Catalunya no es prioritària.
Per això per a tots els que encara es pregunten per a què serveix el Parlament Europeu, CIU aquesta campanya explicarà el que vol aconseguir durant la propera legislatura , al llarg de la campanya anirà desglossant un per un els objectius del nostre programa ,com per exemple la reivindicació del català a Europa, l’arribada del tren de mercaderies a Catalunya, o la descentralització del IVA i la creació del compte corrent tributari, entre d'altres iniciatives. Per a portar-ho a terme CIU encapçala la Coalició per Europa amb PNB, Bloc, CC, UM, UMe, PA, liderada per Ramón Tremosa, un candidat potent, prestigiós economista, sobiranista convençut, i amb una capacitat de treball encomiable.
Ahir en un acte electoral Ramón Tremosa va instar el president de la Generalitat, José Montilla, a “rectificar” i “fer una crida a tots els catalans perquè vagin a votar el 7 de juny per defensar Catalunya a Europa”. El passat 4 d'abril, en un consell nacional del Psc-PSOE, el mandatari va dir que alguns partits “actuen fora de Catalunya amb l'única obsessió de traslladar a Europa els seus problemes”. Tremosa creu que la posició de Montilla és “lògica” perquè “sabem que els socialistes catalans tampoc van a Madrid a defensar Catalunya”. A parer seu, “Europa es construeix a partir de la defensa dels interessos locals.
Tremosa també ha dit que està “totalment d’acord” amb al proposta va llançar el candidat dERC, Oriol Junqueras, d’impulsar una iniciativa ciutadana a Europa per a obtenir l’oficialitat del català a les institucions europees. No obstant, ha demanat que la iniciativa sigui extensible a Madrid per “poder parlar català al Congrés dels Diputats” i per aconseguir que el PSOE i el PSC “retirin el decret de la tercera hora de castellà”. “Tampoc tindria sentit poder parlar català al Parlament Europeu i no a Madrid” i ha exigit als socialistes que han de “mullar-se definitivament i dir de quin costat estan”.

La elecció sembla clara, ARA Ramon Tremosa.

28 comentaris:

Higini ha dit...

Badia aconseguirà convèncer a ZP que el Govern Espanyol demani l'oficialitat del català a Europa?

Primer ZP era l'amic de Catalunya, després passà a ser l'amic del tripartit, després del PSC i ara ZP és l'amic de ZP...

Adrià Izard ha dit...

Quan tinguem la independència dels aeroports catalans, un finançament federal i una selecció de futbol, llavors posarem la teulada a l’edifici.

Ensenya Catalunya a un americà. Què li ensenyaràs? Romànic i modernisme. Perquè hi ha romànic? Perquè es va fer una revolució comercial, és a dir, econòmica. Per què hi ha modernisme? Perquè es va fer una revolució industrial. Quina revolució trobem al Segle XXI? La logística. Catalunya porta d’Europa, la millor porta d’Europa. Àsia, la fàbrica; Europa, el mercat; el mediterrani, el mar més important del món en volum de comerç. I d’Alacant a Palamós, la millor platja portuària.

A que no sabeu qui ho va dir això? RAMON TREMOSA, el millor candidat a les eleccions europees.
Sobretot que ningú oblidi que votar al PSC és votar al PSOE i és votar a Magdalena Álvarez.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Higini:Les campanyes mediàtiques del psc-PSOE es basen sempre en desqualificar al contrari i en crea psicosis de la por abans de explicar que han fet o que faran, perquè amb aquests arguments ràpidament acabarien perquè ni han fet ni faran rés.
Els socialistes saben que a les generals a Catalunya no cal que s’esforcin perquè sempre guanyen, per tant no val la pena fer res perquè total guanyen igual. I el PP, tot el contrari com que sempre perden a Catalunya, no cal perdre mes temps, ni dedicar esforços inútils, total per perdre...
Ara surt un pòster de campanya amb la badia de cara i L’Alejo Vidal de cul, si li dones la volta veuràs a la Badia de cul i al Vidal quadres de cara, perquè en el fons el PSOE i el PP son el mateix. Catalunya els importa ben poc.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Adrià un gran resultat de CIU i de Ramon Tremosa a les eleccions del 7 de Juny, donarà la raó a tots els sobiranistes de CDC, i voldrà dir que el pas endavant que CDC va donar al darrer congrés, proclamant que la fita del nostre partit es assolir la sobirania nacional, no tindrà ja marxa enrera i segur que caminarem amb pas ferm per aconseguir aquest objectiu.
Cada cop n’hi ha mes persones i ciutadans convençuts que la nostra pertinença a espanya no ens reporta cap benefici, jo no soc capaç de trobar cap avantatge, algù em pot dir algun benefici?

Adrià Izard ha dit...

La independència és un seguit de passos que s'ha d'anar fent poc a poc. Primer el corredor mediterrani, seguidament el traspàs dels aeroports... i així anar fent fins que arribarem a un punt que ens n'adonarem que potser si que al nostre dni posarà espanya però no dependrem d'espanya i al cap d'uns anys al nostre carnet d'identitat posarà Catalunya. Gràcies a aquesta lluita pacífica però activa que ara s'inicia. Celebro el gir sobiranista de cdc i això us farà guanyar les eleccions.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Adrià el gir sobiranista de CDC no tè marxa enrera. I d'aqui uns anys ( espero que no masses), el mapa de Espanya ja no serà tal com el dibuixen ara.
Catalunya ja no formarà part d'aquest mapa, tindrà un de propi,

Adrià Izard ha dit...

tens raó, tindrem un mapa propi, amb unes infraestructures impressionants, tindrem la millor sanitat del mon, la millor educació mundial i sobretot la millor qualitat de vida.
Ja no parlarem de tenir i garantir l'estat del benestar, tindrem l'estat del sobre-benestar.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Això Adrià ho podrem fer perquè només ens haurem de preocupar de nosaltres mateixos com a nació, i per tant tot els esforços econòmics els haurem de destinar només a Catalunya.
Després del que s’hem tingut que sentir que som uns insolidaris, quant ja no hi siguem se’n adonaran del que deixaran d’ingressar. S’acabarà l’espoli que ens està sotmeten l’estat espanyol

Adrià Izard ha dit...

Completament d'acord. Quan sortim a les espanyes ens haurien de netejar les sabates, obrir les cases i convidar-nos al millor tiberi que haguem testat mai. Gràcies a nosaltres ells són el que són. Gràcies a nosaltres a Extremadura els hi construeixen una autovia nova sense un peatge. De fet amb això dels peatges ja es veu, si n'hi ha dos, un amb un català i un amb un espanyol ves al del català que acabarà abans, estem més acostumats. I desprès ens diuen garrepes, que cabr... si d'aquí poc el Saura ens posarà multa per anar corrents pel carrer o ens faran pagar per expulsar els gasos ja que contamina. Va home va, a sobre que els mantenim encara es queixen, quins collons!!

Josep (sl) ha dit...

Adrià; tot increment en l'autogovern i poder dels pobles genera que no sigui reversible. Quan tens i gestiones bé una competència mai voldràs renunciar a ella.

Gestionar els aeroports (bé) és un 5% de la independència. Quan una competència esta consolidada no voldràs renunciar a ella.

El que va desmembrar a Iugoslàvia (balcans, regió Europea mirall i referent d'Espanya) provocant la secessió d'Eslovènia i Croàcia primer i així successivament fins a arribar a Montenegro i Kosovo. Va ser el dèficit fiscal, retallada del drets nacionals i de l'autogovern de les repúbliques federals.

Assumpta ha dit...

No penso ni escoltar una sola de les cunyes publicitàries. El meu vot ja el té en Tremosa adjudicat :-))

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Gràcies Assumpta pel teu suport.
Espero que molts ciutadans de catalunya també entenguin que Ara convé Ramon Tremosa

L'home del sac ha dit...

Jo tampoc cal que escolti cap anunci ni llegeixi cap tipus d'anunci perquè el meu vot ja el té adjudicat aquest senyor des del dia que vaig saber que es presentava. Havia seguit una mica la seva trajectòria abans i havia assistit a alguna conferència seva i sé que és un bon economista i un bon català i a més estava en contra de l'estafatut. Espero no penedir-me de qui voti aquesta vegada, com em passa en gairebé totes les eleccions.
Tot i això, de diferències amb ell en tinc moltes. No entenc això que diu que la independència ha de ser la teulada de la casa i que primer s'han de fer altres coses. Hi estaria d'acord si aquestes altres coses fossin possible. Si fos possible aconseguir un concert econòmic, una selecció de futbol, gestió dels aeroports, etc... però això amb l'Espanya actual és impossible i fa molts anys que ens hi barallem. Si amb tants anys no hem aixecat ni una sola paret, potser pensar en construir de cop tota la casa i no paret a paret que ja es veu que no ens en sortim.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Home del sac, no en dubtis que un gran resultat de Tremosa a Europa, farà que qualsevol reticència que pogués haver a CDC pel gir soberanista, saltarà pels aires.
El darrer congrés de CDC va refermar clarament que la fita a assolir es la sobirania nacional de Catalunya, i ho vam dir clar i català, sense embuts, sense complexes, i sense dobles llenguatges.

feliu ha dit...

Quim el darrer congrès, malgrat tot, no va quedar tant clar, sino pregunta a alguns del "pinyol".

En toto cs jo abogo per una campanya, ara CiU, després tocarà, fer com els Gracs, tancar-se en elaguns llocs, Ajuntament, Parlament, seus de CDC i no sortin-ne fins un bon estatut. T'hi apuntes o ets del "tous".

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Si ens toquen una sola coma de l'estatut, hauriem de demanar responsabilitats al govern, i exigir la seva retirada.I convocar eleccions. Elegir un nou Parlament i en sesió plenaria aprovar la celebració de un referemdum per l'autodeterminació.

garmir ha dit...

Hola Quim:
Bon article.
Edmón.

Josep-Empordà ha dit...

No cal que t'ho digui, Kim, que a casa, tots votarem Ramon Tremosa...i a més, en faig proselitisme. És un compromís personal adquirit el 14 de desembre de 2003 i del que encara no estic alliberat, i els catalans, si volem ser presos en consideració, el primer de tot hem de ser seriosos i complir els nostres compromisos, i més si els fem amb nosaltres mateixos.

Salut!.

Amor ha dit...

Amb Tremosa també te el meu vot es el millor

Anònim ha dit...

Convergència i Unió i els drets del poble palestí

El 14 de Maig el candidat de Convergència i Unió a les eleccions europees, Ramon Tremosa, va assistir juntament amb altres destacats membres de la federació nacionalista a un sopar en què es commemorava la fundació de l’estat d’Israel. Segons el diari La Vanguardia, a aquest sopar hi van assistir diferents “simpatitzants amb la causa israeliana”. Partint de la base que en Ramon Tremosa és lliure d’assistir als actes que consideri, no podem evitar fer-vos una sèrie de preguntes:
- Per què no ha assistit Ramon Tremosa a cap dels actes organitzats per la Comunitat Palestina de Catalunya o per les diferents associacions de solidaritat amb Palestina?
- Per què no va assistir en Ramon Tremosa o cap membre de Convergència i Unió a la l’acte de presentació de l’Associació Catalana de Jueus i Palestins celebrada a l’Ateneu Barcelonès?
- Ramon Tremosa recolza el dret a l’auto-determinació del poble palestí?
- Fa seves les diferents resolucions de Nacions Unides que demanen el final de la ocupació militar israeliana i la creació d’un estat palestí?
- La postura de Ramon Tremosa representa a la de Convergència i Unió?
- Quina és la postura de Convergència i Unió respecte al dret a l’auto-determinació del poble palestí i les diferents resolucions de Nacions Unides que demanen la fi de l’ocupació militar israeliana i la creació d’un estat palestí?

Si els dirigents de la federació nacionalista no són capaços de respondre a aquests interrogants després de la massacre de Gaza i de l’onada d’indignació que va recórrer la societat catalana, si no són capaços de dir, com està fent de forma reiterada Barack Obama, que les colònies israelianes a territori palestí són il•legals i que el poble palestí té el dret inalienable de dotar-se d’un estat sobirà, és que han perdut el contacte amb la realitat de la societat catalana i amb la realitat política internacional. Ha arribat l’hora de saber si Convergència i Unió respecte els drets humans i nacionals del poble palestí.

Atentament,
Xarxa d’Enllaç amb Palestina
(www.palestina.cat/info@xarxapalestina.org)

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

CIU recolza el dret d'autodeterminació dels pobles, per tant està a favor del dret a l'autodeterminació de Catalunya, i per tant també del dret a l’autodeterminació del poble palestí.
el poble palestí i també Catalunya tenen el dret inalienable de dotar-si d’un estat sobirà.

Cesc. ha dit...

El meu candidat, benvolgut Quim, aquesta vegada també serà Tremosa.
Salut i independència,
Cesc.

Anònim ha dit...

Potser si que algun dia assolirem la independència, però si governa CiU ja ens podem anar despedint del benestar. A més, per molt que digueu que voleu la independència, estic segur que qui us mana (l'empresariat) faria marxa enrera. No cal més que recordar el que va fer el vostre besavi Cambó, patrocinant els nacionals pq la cosa tirava massa cap a l'esquerra.
Si voleu autodeterminació fiqueu-la al vostre programa i potser la gent us creurà. En cas contrari, formeu un partit de dretes independentista de veritat.
Lausengier.

Josep (sl) ha dit...

Anonim 2. No estic d'acord el benestar a Catalunya l'ha construït CiU durant 23 anys. El tripartit ara sols el gestiona i no l'ha ampliat. És més s'ha acostant al col·lapse.

Sobre en Cambó. Tu parles d'en Cambó i la Lliga però CDC neix el 1974 i no té cap vinculació a la lliga. Ni ideològic ni de tradició. I perquè no menciones en Manuel Carrasco i Formiguera, que va ser fundador de UDC, per tant amb vinculació amb un dels actuals partits de CiU, i afusellat per Franco.

Josep-Empordà ha dit...

Anònim...memòria selectiva...i molta mentida.

Com que hem viscut amb governs de CiU...i durant uns quants anys, no cal que ens vinguis a explicar res de l'estat del benestar de CiU...que és el que gaudim ara...però mal gestionat i amb evident perill de desaparició, justament per la nefasta gestió que en fan aquest "malgovern" que patim ara...anomenat tripartit.

Mal gestionats i amb presupostos d'ensomni comparats amb els que dispossaba CiU, que aquesta és un altre!.

Anònim ha dit...

Per mi ja podeu dir el que volgueu, però tripartit i CiU son més o menys el mateix. L'únic que canvia és la cojuntura econòmica. Aquí no hi ha ni esquerres ni dretes. Vivim en una social-democràcia (entre cometes pq de democràcia no en té res) governi qui governi. El que està clar és que ha arribat el moment del colapse del capitalisme, i una nova realitat social-económica és la que hauria de substituir l'actual. I no em feu riure més amb això de que CiU és la solució: la solució de què??. Ja us ho he dit abans, no us ompliu la boca amb independència mentre no estigui al vostre programa i llavors sereu creïbles.
Lausengier.

Higini ha dit...

Aquesta campanya fa vergonua aliena.

Com pot tenir tanta barra el PSC? Com pot dir que només hi ha dues Europes possibles, la del PSC de Badia i la terrorífica de l'Alejo peperu i, amb una sola frase, carregar-se la pluralitat de les altres opcions que es presenten al Parlament de l'Europa "Unida en la diversitat"? Una diversitat de 2?
Com pot Badia dir això i després dir que pot ser que votin a l'Aleix Vidal-Quadras de vicepresident del Parlament? Ens prenent per ximples?

PD. Ja m'he desbravat! xD

Anònim ha dit...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Estas buscando formas de ganar dinero[/b]
Hemos hallado la mejor pagina web en internet de como trabajo casa. Como nos ha sido de utilidad a nosotros, tambien les puede ser de interes para ustedes. No son solo metodos de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de formas de ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar dinero desde casa[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]