diumenge, 16 de novembre de 2008

Montilla defensa la serietat del Govern davant la “política espectacle” de CiU


En el consell nacional del PSC, El primer secretari del PSC, José Montilla, ha fet balanç dels dos anys de legislatura del Govern d'Entesa i ha defensat la seva serietat, seguretat i realisme davant una CiU que, per ell, es dedica a fer “política espectacle” i a construir “cases grans on no hi vol viure ningú” perquè no tenen ni “rumb ni patró”.

S’ha mirat Montilla a casa seva?, s’ha mirat als seus socis de govern, que el mantenen com a president?, on tenen ells el rumb i al patró?. Se’n adona Montilla que està desqualificant en Artur Mas guanyador de les eleccions i líder de la principal força política majoritària al Parlament de Catalunya?
Se’n oblida Montilla del trist espectacle que estant donant dia si i dia no les forces que composen el govern tripartit, que cada dia que passa fan millor a qualsevol dels 23 anys de govern de CIU?.
Se’n adona Montilla que passarà a la història com el pitjor president que mai ha tingut Catalunya, i que ni tan sols ha estat capaç de guanyar unes eleccions?
Se’n adona Montilla, que la força que podria representar el PSC dins del PSOE es dilueix i no serveix per a rés, i que en Zapatero no té en compta als catalans per a res, i que no s’aconseguirà ni concert econòmic, ni desplegament de l’estatut, ni millora d’infrastructures, i que el govern de Catalunya amb el beneplàcit dels tres partits que formen la conxorxa tripartita claudicarà un cop mes als desigs del govern central del PSOE?.

Diu en Montilla que Artur Mas vol construir una casa gran a la que no vol viure ningú, i resulta que mirem els resultats electorals i CIU supera al psc-PSOE amb 11 diputats i totes les enquestes vaticinen una nova victòria de CIU encara amb mes diferencia. La casa gran està oberta a tothom, i després del trist espectacle del govern de Catalunya, cada vegada seran més els que entrin a la casa gran. ( Bé en Montilla no hi entrarà, i tampoc el volem)

Siguem clars, Montilla malgrat que el joc democràtic li permeti ésser president, gràcies a que la suma de tres perdedors li donen majoria, en el fons sap que es un president que no ha estat refrendat pel poble, sinó que es un president producte de pactes amb l’únic objecte de fer desaparèixer a la força política que elecció rera elecció ha guanyat totes les eleccions al Parlament de Catalunya, i això que han aconseguit, serà democràtic, però va en contra dels desigs dels ciutadans de Catalunya.
En Montilla sap també que davant seu té una força política que malgrat tots els intents per mantenir-la al marge de tot, malgrat arraconar-la de mala manera a l’oposició, no només no s’afebleix, sinó que cada vegada té mes suport popular mes força i amb un líder sòlid, coherent en els plantejaments, guanyador, i que sens dubte serà el proper president de Catalunya, perquè així ho voldran els catalans, i perquè es de justícia que així ho sigui.

El tripartit s’acaba, ben aviat tres perdedors ja no sumaran, i ben aviat Artur Mas serà el president de Catalunya, i els Montillas, Carots, i Sauras, aniran a l’oposició, que es el lloc que els hi correspon i de la que mai tindrien que haver sortit.


7 comentaris:

Efrem ha dit...

Si guanyen les properes benvingut sigui. Li donaré un vot de confiança a veure que fa convergència al govern, però molt em temo que em defraudi com els socialistes tricolor.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Efrem el que si et puc assegurar es que no veuràs cap conseller de la Generalitat que no sigui nacionalista a un govern de CIU.
I també et puc assegurar que hem entès el missatge del poble, que vol que siguem més valents en els nostres plantejaments, i amb CIU al capdavant del Govern de Catalunya, els catalans exercirem el dret a decidir el que volem ser.
Efrem només una persona com Artur Mas pot garantir un camí ferm cap la sobirania nacional de Catalunya, sense embuts, ni dobles llenguatges.
Pots dir-me, i perquè no ho vau fer quant vau estar governant durant 23 anys?, i et responc perquè les circumstàncies eren diferents a les d’ara, i ara en teoria amb un partit independentista al govern de Catalunya com se suposa que es ERC, no hem avançat ni un pam més del que es va avançar amb CIU.
Ara toca anar mes enllà i no podem deixar passar l’oportunitat de fer-ho !!!
ERC ja sabem de que es capaç de fer president a un espanyolista. CIU sempre ha vetllat pels interessos de Catalunya.

Anònim ha dit...

Al sr. Montilla, dir-li que de més verdes en maduren, i si parla de serenitat la que no ha tingut el seu grup, ja que si el poble català otorgà 25 diputats a Madrid a les passades eleccions del març, per donar la victòria a la marca del PSOE, podría haver tingut el senyor Zapatero la serenitat d'otorgar al poble català el que li correspon.

Josep Miquel Llop

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Estic completament d'acord amb tu Josep Miquel.
El PSC tenia la gran oportunitat de fer servir la seva força vers els interessos de Catalunya, i en canvi els fa servir vers els interessos del PSOE. potser tal i com diu en Mas que es treguin la C de Catalunya de les seves sigles.

Anònim ha dit...

Quim tenim l'enemic a casa, hi ha masses Cabaleros i Madrid's.

Aveura si teniu els coll.. de dir prou i convocar la gent a una mani pacífica, com la que ells varen montar quan s'estava coent el primer tripartit front al Palau del Parlament. Al final la prudecnia us farà covards, com els d'Unió.

Vols dir que aquest contramentiròs no ets tú mateix?.

Anònim ha dit...

how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!

Anònim ha dit...

Good Blog, I think I want to find me, I will tell my other friends, on all!
aoc power leveling