dimecres, 19 de novembre de 2008

Catalunya no té president


Es inaudit el que passa al nostre país, el pacte tripartit, va fer del pitjor candidat, President de Catalunya i aixì ens va al nostre país, un mal govern amb un mal president, l’estratègia d’ERC era fer desaparèixer CIU i perpetuar-se al poder, Però la jugada només els hi surt bé a mitges, tenen el govern de Catalunya sí, però no el suport popular , a mesura que passa el temps, el suport popular va minvant, no aconsegueixen fer desaparèixer a CIU, i fan gran al psc-PSOE, però malgrat tot, malgrat veure que a les properes eleccions s’ensorren, segueixen agafant-se al poder i segueixen fent creure que son equidistants.

Artur Mas, estic segur, serà president de Catalunya, per varis motius, però el principal es perquè es de justícia que ho sigui, ha guanyat dos cops i ho farà una tercera i ho farà de manera contundent i sense discussió. No podran justificar una tercera conxorxa, perquè aquest cop tres perdedors ja no sumaran.
ERC amb la seva actual direcció patirà una davallada impressionant, que els deixarà pràcticament com a partit testimonial, perquè ja no pot seguir parlant d’ una equidistància(que ningú es creu) i al mateix temps apartar del govern a CIU amb pactes tripartits a les diputacions Ajuntaments, consells comarcals i arreu .
Crec sincerament, que actualment ERC sap que la seva estratègia de enfonsar a CIU ha fracassat, en Artur Mas es un líder sòlid i solvent, a ERC mantenir-se al govern els crema a les mans, però no saben com sortir-se , perquè saben que si surten del govern, potser ja no tornaran, perquè a lo millor CIU no els necessitarà, i amb els altres ja no sumaran.

La crisi econòmica que està patint el mon, i evidentment també Catalunya, no els està ajudant tampoc gens, com tampoc ajuda el govern amic d’en Zapatero, que per tenir aquests amics, que incompleixen tots els compromisos adquirits amb Catalunya, no cal tenir enemics.

El govern de Catalunya ha arribat a tenir un perfil tant baix, que avorreix a tothom, i que ha convertit Catalunya en una trista sucursal de l’estat. Catalunya no té president, davant dels problemes del nostre país el president Montilla defuig de responsabilitats desapareix, i espera que els temes s’arreglin sols, o que se’n oblidin.

Fa falta un cop de timó, un liderat clar, un full de ruta que marqui el destí del nostre país cap a la nostra sobirana, i aquest liderat només el pot exercir Artur Mas, sens dubta el proper president de Catalunya

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Sens dubte, José Montilla és de llarg el president de la Generalitat, més espanyol, més dolent, més ineficient i més estàtic.

Kiko ha dit...

No te discutiré, que es un presidente opaco, triste, gris, pero en las circunstancias que estamos, esta España, esta Europa, no esta el horno para bollos y no se puede ir exigiendo demasiado, entre otras razones por que no hay para repartir tanto como se esperaba.
Por otro lado lo del tema de ERC, que comentas si es cierto que es un pacto bajo mi punto de vista confuso, y que no nos esta llevando muy lejos, pero me remito a lo mismo, en los tiempos que estamos y las circunstancias que existen creo sinceramente que estuviera quien estuviera, escariamos exactamente igual, creo que no hay mas de lo que hay. Y claro pensar que si los Sr. De ERC, no hubieran pactado y formado el tripartito, nunca hubieran tocado poder, eso si es cierto y las ganas de probar siempre realizar actuaciones insospechadas, lo que pasa que una vez probado y ha gustado se hace lo que sea para mantener la poltrona.
Salud.

Anònim ha dit...

Kiko, lo de exactamente igual, ciertament falso.

No se puede negar la visión de CiU a largo, agua, reindustrialización, atención a viudas, menestresos, incapacitados, osea los aumentos a viudas, despues reclamados por la Gene, PIRMIS, i PUAS hoy rebajados e incluso han caducado sin que la ley de la Dependencia haya cobrado casi nadie. CiU fue defensora de las competencies i del peix al cova, aqui nos hemos dejado invadir por el Estado y presentado un Estatut de los más justos que corren por Europa y ni por esas, ahora dicen que hay crisis, tambien en Catalunya, y antes que ser solidarios con los improductivos, lease subvencionados, PER, trigo, vid, aceite, sorgo etc. hay que serlo contigo mismo, nuestras familias y los convecinos, osea que si no han aprovechado 25 años de "xupar" ahora que se aguanten y que cada uno viva de lo que genere, produzca o tenga, que cuando conviene ya hay 20 millos para cúpulas zapaterines o moratinenses.

Quim ya me muevo independiente.

Anònim ha dit...

El cop de timó us el fotrà el Durán Lleida que té tant clar amb qui ha de pactar. El pobre Pujol es deu retorçar de mal de panxa veient al Dioni de la franja legitimant el pacte d'ERC i d'ICV. Una riota!! i així voleu fer al Mas president?

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Kiko, celebro que estiguis d’acord en el contingut del post.

Jo, ja sé a que et refereixes quan dius que et mous independent.

Esquerranós de Camp Clar: els estudis i sondejos que fa la Generalitat no es basen en saber si CIU puja o no, que evidentment puja, sinó si el tripartit suma o no suma, no si el PSC guanya o no, que ja veuen que es impossible que guanyi, només miren si el tripartit suma o no, i cada cop ho tenen mes magre perquè sumi, perquè saben perfectament que ICV i ERC s’enfonsen, per tant al PSC li queden dos anys per veure que fa, per això des de el PSC-PSOE parlen de cants de sirena de sociovergència i pactes amb CIU, i a ERC i ICV cada cop els hi crema més mantenir-se al poder, perquè saben que es quedaran sense res de res, i aviat s’hauran de desmarcar.
Potser una bona sortida per a ells, serà el moment de la resolució del TC referent a l’estatut, però clar ara a ERC no l’interessen eleccions perquè es pegaria una llet impressionant.

Efrem ha dit...

Noi, ets tot un guerrer.

Anònim ha dit...

Pel de Camp Clar, no home això es una estrategia d'en Duran i Mas per veura si el PSC, despres de menjarse el catalanisme, ara es posa a anar a misa, fer delicte l'avort a partir de les 4 semanes, no "casar" al/les homosexuals, destenterrar als morts pel bando "nacional", etc. aquest "calvo" les te molt largs.
De moment esquerranós, al Mercat Central els republicans i laiistes posaren el pessebre més gran de l'estat.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

jo, sembla que no només es el pessebre mes gran de l'estat sino també d'Europa.
Enfì veure per creure, amb els republicans i socialistes,sembla que han vist la llum.

Efrem a que et refereixes?, només constato la realitat del nostre país.

Anònim ha dit...

Quim, li teniu moltes ganes al tripartit, jo tinc els meus dubtes que sigui pitjor que el tripartit que va manar uns quants anys, em refereixo a Convergència, Unió i el PP.

Clar que les rodalies en 23 anys no es van poder solucionar, ni l'aeroport, ni la façana marítima, ni el trasvassament ni...

Au au au... sigueu bons i seguiu a la oposició opositant i opositant!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Rossend, seguirem a l'oposició si així ho determina el poble de Catalunya, però em sembla que al tripartit li queda poca vida.
i de debò que no em sentiré gens trist quant vegi de nou a l'oposició a segons quins!!!

Anònim ha dit...

Very good!

Anònim ha dit...

leather handbags
bags
bag
handbag
handbags