divendres, 18 de juliol de 2008

L’estil mamporrero del PSC.


Quant fa uns pocs dies en Felip Puig va dir en una entrevista a la radio, que el president Montilla destrossava el català quant parlava en públic ( perquè segurament en privat no el parla ), inclòs llegint el que ha de dir, ho parla molt malament, com un ressort ràpidament en Ferran i en Iceta, van sortir exigint disculpes en Felip Puig per haver ofès greument al President del govern de Catalunya. On es la ofensa?, si es una evidencia!!!
Es que en Felip Puig va dir una mentida?, ha de demanar disculpes per dir una veritat com un temple?, ara té de rectificar i dir que en Montilla parla un català excel·lent i acadèmic?, on és l’insult i la mentida?.

Per altra banda, els socialistes si que estant acostumats a insultar a tort i dret tot el que no tingui un tufillo psc, i ho fan amb total impunitat, així fa uns mesos van parlar de arrancar la crosta nacionalista, i ahir el mateix Ferran, de qui mai hem sentit ni sentirem una disculpa pública, li va dir “xenòfob de merda, "Pregunta al teu pare per l'assumpte dels gitanos", adreçat al portaveu de CIU Oriol Pujol, a la cambra parlamentaria catalana, i... aquí no passa rés, ells pobrets no ofenen mai a ningú.
Aquest es el seu estil , el més pur estil mamporrero i barroer, aquest es el nivell a que ens tenen acostumats els socialistes, un nivell que fa pujar la temperatura a la cambra catalana, i que de seguir per aquests camins ,pot arribar a provocar un aldarull més seriós. Esperem però,que no s’arribin a les mans!!!15 comentaris:

Joan Güell i Serra ha dit...

Bona nit Quim!
La veritat és que és lamentable l'estil de fer política dels socilastes i en particular de l'impresentable d'en Ferran que porta unes quantes perles en uns mesos... El problema del català d'en Montilla tal i com el veig jo, no rau en què sigui imperfecte i que ara l'estigui aprenent per pulir-lo. Per mi el problema més greu és que aquest senyor no va arribar abans d'ahir a Catalunya! que fa molts anys que viu de l'administració com a alcalde i com a president de diputació a Catalunya...que ha fet durant aquest temps; ben senzill expressar-se amb la seva llengua: el catellà com a bon espanyol que és.

Eloi Menasanch ha dit...

Realment aquest és un govern que ho està fent bé; perquè si l'únic que preocupa a CiU és que el seu President parli bé el català estem apanyats.

Montilla ha fet més per Catalunya que Pujol i Maragall. Prefereixo un President que pugui millorar la llengua a que s'allunyi dels problemes reals o perdi el temps parlant de cases grans o xalets.

Com sempre, una abraçada Quim.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Eloi, no ho esta fent gens bé aquest govern, i ho sabeu, però evidentment vosaltres l’heu de defensar, perquè si no ho feu vosaltres qui ho farà sino?.
I no es el català d’en Montilla l’únic que ens preocupa, son moltes coses, però es una vergonya per un país, que la seva màxima autoritat no sàpigue parlar bé, l’idioma del propi país al que representa, i mira Montilla a estat Alcalde de Cornellà, president de la diputació de Barcelona, i porta 40 anys a Catalunya, si no parla millor el català es perquè no ha volgut , o perquè es una mica ruc.
No sé massa que ha fet com a president, dius que ha fet més que en Pujol i en Maragall, potser que en Maragall si, perquè no va fer rés, però que en Pujol?, de debò ho dius en serio Eloi?.
Després de 5 anys de tripartit, la sensació que hi ha al carrer es que torni de nou el seny de CIU a la Generalitat, i et ben asseguro que les pròximes eleccions al parlament de Catalunya, que seran abans del 2010, tres perdedors ja no sumaran majoria, i la força guanyadora que tornarà a ser CIU com en totes i cadascuna de les eleccions catalanes celebrades fins ara, aquesta vegada ningú li podrà discutir la presidència de Catalunya.
Una abraçada Eloi, m’agrada debatre idees amb tu, ja ho saps.

Per cert, no creus que en Joan Ferran, hagués d’haver demanat disculpes?, L’Oriol pujol ja ho va fer públicament, en Ferran com sempre llança la pedra i després s’amaga.

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Hola Quim, com va?. M'agradaria que possesis el logo de: EL BLOC GRAN DEL SOBIRANISME al teu bloc.
Així mateix voldria demanar-te que hi donesis la teva opinió en els escrits de tan en tan. Fem sobirania fem país.

Una abraçada

David

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

david, donau per fet, en quan sàpigue com posar el logo que linki directament al vostre bloc sobiranista

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

http://blocgran.cat/wp-content/themes/BlocGran/images/header.jpg


Salut i sobirania

Salvador Guinart ha dit...

Passa pel meu bloc, si vols, i veuràs el que opino jo de "personajillos" com el Felip Puig. Vinc de familia andalusa i prou feina fan (no tots evidentment), per integrar-se al país. Trobo patètic, de mal gust, barroer i exacrable que els de la Yhad diguin aquestes capullades. És per actituds com aquesta que em feu cert fàstic, de veritat... suposo que al teu partit deu haver de tot, però joder!, aquest felip puig diu una al darrera del altre.
En fi, que tu no tens culpa i tampoc et vull fotre el cap com un bombo.
Salutacions!

Salvador Guinart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Quim Amorós Le-Roux ha dit...

D’això.. Salvi, no es per a rés, però en Felip Puig es refereix al president de Catalunya, que a part de que porta 40 anys a Catalunya, ha estat alcalde de Cornellà i president de la diputació, i no ha dit cap mentida, en Montilla parla fatal el català, i es la màxima autoritat del nostre país.(hauria de parlar millor la llengua pròpia de Catalunya, que ell representa)
No s’està referint a cap andalús dels que treballen i viuen Catalunya, s’està referint al president.
I.... mira em sembla que si estem mal vistos a l’estat espanyol, alguna cosa haurà tingut que veure en Carod que com a conseller en cap primer va generar la guerra del cava, i el boicot als productes catalans, que encara dura, quant va intentar un boicot a Madrid com a seu olímpica, o... ja no se’n recordeu?.
L’únic que a dit en Puig es que Montilla parla malament el català, això es cert o es mentida?, des de quant un polític no pot exigir a la màxima autoritat del país una mica de rigor amb l’idioma propi del país?, però clar, des de el moment que es president amb el suport d’un partit anomenat independentista, tot es assumible, tot es acceptable, tot té justificació, i som els altres els dolents per dir certes veritats, que a més d’un els hi fan sortir els colors.

Anònim ha dit...

Salvi, el tema es que una persona que porta 40 anys aquí i no sap parlar bé la nostre llengua, es que no la parlart mai i per tant no ha tingut interès en ella, perqué dons el hem de disculpar ?, peruqe docns es vol presentar com politic catalanista ?, seria posible al EEUU un president amb accent extranger, seria posible a Andalusia o Extremadura un President amb accent català ?, no t'has trobat a Espanya o de viatje amb gent castellano que al final has de "barallarte" pel tema de la llengua?, vinga no fotis si el català no el defensem naltros, qui el defensarà ? els montillas no!!, ni tampoc els ferrans.

Anònim ha dit...

Quim, per favor, expliquem que vol dir "estil manporrero", perqué hi preguntat i hi ha diverses versions.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Jo, creia que quedava prou clar, l’estil mamporrero es l’estil que usen habitualment els psocialistes, es a dir que busquen bronca. confrontació, i la provocació, i utilitzen un llenguatge barroer.

Anònim ha dit...

Gràcies Quim, pel meu barri corre, que mamporrero es l'home que ajuda al semental a "montar" a l'egua.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

ah, doncs no tenia ni idea.
Potser també té aquesta interpretació.

Anònim ha dit...

és cert que el montilla no parla gaire bé el català, s'ha de reconèixer que el seu nivell ha anat pujant, però encara li falta una mica.
Però trobo que hi ha d'altre gent, de la mateixa convergència per no anar més lluny, que han utilitzat un català macarrònic com el senyor Nadal i el senyor Mallol...