dimecres, 2 d’abril de 2008

El tripartit supera el rècord d'alts càrrecs de CiU


Quants cops hem sentit en boca dels dirigents del tripartit les paraules de mans netes, transparència administrativa, eficàcia i eficiència, i fins i tot lluita contra la corrupció. Ens volien fer creure que els governs de CIU havien estat una disbauxa, i que amb el govern tripartit i després amb el govern d’entesa tornaria el rigor pressupostari, i la lluita contra el malgastament dels recursos públics.
Doncs rés a veure amb la realitat, actualment el govern tripartit supera el record d’alts càrrecs de CIU, l’any 2003 amb CIU hi havia 149 alts càrrecs i ara amb el govern tripartit al pressupost del 2008 es de 236 alts càrrecs. També en la contractació de personal eventual al 2003 amb CIU era de 227 llocs de treball per personal eventual, al 2008 amb el tripartit2 hi han 323 llocs eventuals o d’assessors.
Aquestes xifres que han estat denunciades per la diputada de CIU Pilar Pifarré a la sessió plenària del parlament de Catalunya, no han estat desmentides pel conseller de Governació Jordi Ausàs en el seu torn de rèplica.

Si al menys hagués servit per a tenir un govern eficaç a Catalunya, doncs d’alguna manera seria justificable, però ni el govern es més eficaç, ni es proper al ciutadà, ni resolt els problemes que tenim a casa nostra. I han enganyat als ciutadans fent tot el contrari del que predicaven.
A més a més amb CIU es gestionava un pressupost de 17.000 milions d’euros, i el tripartit gestiona 35.000 milions d’euros, i en paraules de l’ex-conseller Puigcercós el govern està en bancarrota, quant de temps durarà aquest mal son ?.

Es insòlit i resulta del tot kafkià que per culpa de la inestabilitat i tensions continuades per el repartiment de poder entre els tres partits que conformen el govern, en 4 anys al departament de governació hem vist passar 5 consellers, 3 secretaris d'Administració i Funció Pública, 4 directors generals de Funció Pública i 3 directors generals d'Organització i Modernització. I evidentment això provoca que el departament estigui en la pràctica, bloquejat, i que sigui del tot ineficaç.

Aquest es el tarannà del govern, malgastar els recursos públics, contractar de manera indiscriminada a alts càrrecs i personal eventual, i a les paraules de eficàcia, transparència, etc etc els podríem aplicar allò de... el que el vent s’endugué...

I mentre tant el president de Parlament de Catalunya Ernest Benach utilitzant el cotxe oficial per anar a actes del seu partit, per anunciar que es presentarà a secretari general de ERC, tot plegat ben trist. Han confós el govern de Catalunya amb la seva finca particular.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fora interesant coneixa quans càrrec de confiança, assesors i demès personal a sou del PSC té l'Ajuntament de Tarragona, incluint els càrrecs de les empreses municipal i patronats i l'import global d'aquestes sous. També convindria un comparatiu de compromisos i de realitzacions guarderies, pisos, façana, etc.

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Theater, I hope you enjoy. The address is http://home-theater-brasil.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

Sr. Quim Amoròs, el Sr. Tarrasa, m'ha anunciat que ELIMINARÀ TOTS EL MEUS COMENTARIS. QUINA ES LA RESPOSTA DELS ALTRES BLOCAIRES. POT ACONSELLAR AL BLOCAIRES DE CDC.

Em permtràn que contesti a través del blogs afins a CDC i JNC.