diumenge, 30 de desembre de 2007

Paraules no, fets, Els peatges pugen més d'un 4% a partir de l'1 de gener


El Govern, a través del DPTOP, ha donat llum verda a la revisió de les tarifes dels peatges per a 2008 en les vies que són de titularitat de la Generalitat. Aquesta revisió es traduirà en un increment d’un 4,16% de mitjana.
Així compleixen amb les promeses electorals dels tres partits del govern on deien que eliminarien els peatges.
Per posar exemples, se’n recordeu de la Tura en el peatge de Mollet clamant per que els conductors féssim un concert de claxon ?. Arriba al govern i no hi ha tornat més. Que diu ara la nostra flamant Consellera?
Algú recorda en Joaquim Nadal donant xifres dels peatges quant era només diputat a l’oposició?. Que poca memòria que té el país de les infrastructures a Catalunya. On son els diners que l'estat es va estalviar donant la concessió privada?

On és ara en Carod? s'aturava als peatges repartint pamflets i reclamant la gratuïtat de les autopistes! A banda d'eixordar als pobres cobradors en Carod s'ha venut completament als interessos del capital. Mans netes? noooooo: butxaques plenes!

Aquests eren els que havien d'eliminar definitivament els peatges a Catalunya?. Quina vergonya!! I a sobre posen com a causa principal el fluix de trànsit. Res home, que no saben plantar cara a les situacions difícils i ja està.

Aquests sí que son els fets del tripartit, incompliments de promeses electorals, i presa de pel per a tots els ciutadans de Catalunya. Un cop més aquesta farsa de govern tripartit ha quedat retratat.
Del tema dels peatges en van fer bandera, i no només no han estat capaços de resoldreu, sinó que des de que estan al govern i ja porten 4 anys cada any els peatges han anat pujant. però tranquils, com sempre la culpa es de CIU, dels seus 23 anys de govern.
Espero que la gent s'enrecordi d' aquesta mesura a la hora de votar el pròxim mes de març. No hi ha voluntat de resoldre el problema , un cop més han demostrat la seva incompetència i la seva total manca de escrúpols a l’hora de defensar tot el contrari al que havien promès.

15 comentaris:

david santos ha dit...

Feliz Año Nuevo.

Oriol ha dit...

Quim, l'has encertada més que mai. Darrerament estan sortint coses com aquestes, les que havien promés que no quadren gens amb la realitat, ja que fan tot el contrari. Des de que el tripartit va entrar a la Generalitat tot funciona així, quines explicacions ens poden donar? és més, alguna personba del PSC-PSOE ens ho podria aclarar? Ja comencem a estar farts de que facin el que els roti i que ningú dongui cap explicació. Quan convé, per dir tonteries ens fem farts de snetir els diputats del PSC i el seu president, però que tinguin el valor també de parlar quan han de parlar i que comencin a donar expliccions a la gent de la pèssima gestió amb la que porten les coses. Has tret un tema Quim que de ben segur podria donar molt de joc, crear debat, però dubto que cap sociata aparegui per aqui a justificar res, és el seu estil en situacions semblants.

Cesc ha dit...

És curiós. Era en Carallot - Rovira que feia demagògia amb el tema de les autopistes i ara les paguem més. A banda també, té nassos que això succeeixi amb un govern d'esquerres ja que se suposa que ells defensen els interessos dels treballadors i qui realment paga els peatges són les persones treballadores per desplaçar-se a la feina. Això del Tripartit és lo pitjor que l'hi ha pogut passar a Catalunya.

Artur ha dit...

Sembla que els darrers estudis demostren que per l'autopista van només empresaris i professionals explotadors de la classe treballadora, contaminadors i gent maligna, és a dir, votants de CiU. Per sort la lucidesa intel.lectual del Carod ha posat de manifest aquesta veritat amagada durant anys. Per tant ara el que cal és que la dreta pagui més cars aquests peatges!

Oh, quantes coses hem d'agrair al trist-partit de les esquerdes!!!

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Quim,

El teu escrit sobre els peatges és realment preocupant. Queda clara la demagògia de les esquerres, que prometen coses que saben que no compliran i es queden tan amples, però és també preocupant el teu discurs. Quin és el problema dels peatges? Els peatges estan inventats per a que el capital privat financiï les infraestructures d'un país, avançant la disponibilitat dels recursos per augmentar el capital del país. Sense peatges tindríem menys autopistes. El preu dels peatges es fixa als plecs de condicions del contracte de concessió. Ni el tripartit, ni CiU, ni el PP poden alterar unilateralment els preus d'un contracte, doncs hi ha una altra part que els portaria davant del jutge i, evidentment, si això no és Veneçuela, guanyaria. Aquest debat només existeix a Catalunya, a d'altres països es moren de ganes de que el capital privat es mulli i augmenti les dotacions d'infraestructures del país. Altra cosa és, com bé assenyales, la demagògia del tripartit, que ve del manual de venda de catifes on-line que tot progre té a casa seva.

Per una altra banda, els peatges no els paguen ni els rics, ni la classe treballadora, ni cap grup concret, senzillament els usuaris que valoren que el preu del peatge els millora la seva utilitat en comparació amb la resta d'alternatives de que disposen.

Tingues un feliç 2008.

Javier Hurtado Mira ha dit...

Quim,

Sempre que governa l´esquerra... pujen els impostos. És inherent a la seva ideologia.

No només les autopistes: la llum, aigua i gas... al voltant tot d´un 5% més. I la gent... continua votant socialista; mira, els rics sempre paguen sense problemes, els "seus" tradicionals votants...

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Joan Miquel Carrillo, en el meu escrit, poso de manifest que un cop més el govern tripartit ha incomplert una de les seves promeses electorals, ells van dir que suprimirien els peatges, no ho va dir CIU, ho va dir ERC, PSC i ICV, i ara no només no els treuen sinó que cada any han pujat.
Com diu aquella dita castellana, que cada palo aguante su vela, i ells van prometre una cosa, i han fet tot el contrari.

Waipu Joan ha dit...

mani qui mani, sempre ens la foten. Resulta esgotador i decebedor observar l'augment generalizat de preus programat per aquest 1 de gener.
Molt bon any 2008!

Anònim ha dit...

avui toca


La ressaca, canya, o crua és un quadre de malestar general que pateix al despertar qui ha begut alcohol a l'excés, en el qual es manifesta: Ulls vermells Flatulencias extremadament Hediondas Mal de cap, el qual es produïx per: deshidratació de les meninges, dilatació dels gots sanguinis, disminució de la glucosa Sed intensa, que s'origina com una resposta del cos a la deshidratació causada per l'alcohol Dolor abdominal i muscular, el que es traduïx en sensació de debilitat. En alguns casos diarrea, originada per la ingesta excessiva d'alcohol que ocasiona que es perdin les vellosidades de l'intestí prim que impedeix que s'absorbeixin tots els líquids processats. En casos extrems es poden produir convulsions i fins i tot arribar al coma.

salut

rcm

mossèn ha dit...

peatges ??? ... la comitiva que acompanya als reis d'orient, oi ??? ... ah, vale !!! ... pensava que parlaves d'una altra cosa !!! ... bufffffff ... bon any
... salut

feliu ha dit...

Sembla extrany el mal govern que tenim, sigui aquí, sigui a Madrid, sigui a Tarragona, em una ciutat bruta com mai, encarida de aparcaments, amb projectes que no pensen amb Tarragona com el Pla Territorial, unes rodalies de pena, amb un Alcalde i polítics més cars que mai i amb menys dedicació que mai, en més càrrecs de confiança que mai, en resum una Tarragona sense il·lusió ni pla futur.

Anònim ha dit...

Quim fe suna prova, truca a la Gene i pregunta on es recull i presenta la sol·licitud per cobrar l'ajut al lloguer dels joves de 210 euros. NO SABEN RES NO TENEN NI IDEA.

Gerard Castells ha dit...

Hola Quim,

sobre el tema dels peatges, que tiri la primera pedra qui estigui lliure de culpa. En aquest país hi ha una cosa que es diu La Caixa, i aquesta és la única veritat, una veritat tan vàlida a ERC, CiU, PSC, PP, ICV, C's, PxC....per cert qui fixa els preus de les autopistes? això ho desconnec.

Recorda: una cosa és la política i l'altra és la Caixa, jo parlaré de política no de la Caixa

hahaha

Anònim ha dit...

Quina quina jeta, la Caixa ja existia quan el Carod i la Tura dien que el petaje el pagués rita. I el Joaquin Nadal alies "tunelet del Carmel" s'omplia la boca amb el rescat dels peatjes, per cert que ara es posible donat que el vostre govern amic de Madrid podria posar 1.500 milions d'euros més, nomès cumplin l'estatut que valtros vareu votar en contra.
hahahaha.

Anònim ha dit...

El 2007 se cierra con la inflación en el 4,3% y una subida del paro del 5,27%
Según el indicador adelantado del IPC armonizado, los precios se disparan a su nivel más alto desde 1995 | La cifra total de desempleados es de 2.129.547, casi 107.000 más que en 2006

rcm
comazamos bien el año