diumenge, 7 d’octubre de 2007

Senzillament Deplorable i intolerable.
Avui al fortí de la Reina ,CDC cel.lebraba el sopar del dia del militant i es feia un homenatge a Joan Miquel Nadal pels seus 18 anys al front de L’alcaldia de Tarragona.
Paral·lelament s’havia convocat una cassolada i xiulada per la suposada plataforma de afectats pel POUM, on es tractava de fer palès el seu malestar Xiulant a tothom que entrés al sopar i evidentment a l’entrada d’en Nadal.
Però aquesta convocatòria, de la que han estat testimonis varis periodistes presents, ha estat un acte senzillament deplorable. Del que se suposa que es un acte de manifestació s’ha convertit en una intimidació a totes les persones que entraven al restaurant, a part de ser insultades, inclòs algunes han estat sacsades, colpejades i han rebut fins i tot petades.
Es lamentable que persones algunes d’edat avançada que s’ajuden d’un bastó per caminar, i d’altres que anaven amb cadires de rodes, hagin tingut que passar per entremig d’un tumult de gent amb un ambient molt hostil i que havien d’obrir-se pas sense saber si la seva integritat física perillava .
No contents amb tot això s’han dedicat després a realitzar actes al mes pur estil de vandalisme, ratllant i abollant gran part dels cotxes que estaven aparcats al recinte i als voltants, n’hem contat més de vint ,inclòs s’han afectat cotxes dels convidats a una boda que es trobaven dintre del restaurant, i que rés tenien a veure amb aquest sarau.
Aquests energúmens, perquè no s’els pot considerar d’una altra manera, han estat prèviament incitats per varies persones a les quals hem identificat, perquè s’han deixat veure clarament i es jactaven davant nostre incitant als demés a cridar. Aquestes persones tenen noms i cognoms i son:
Elena Regidor presidenta de la federació de Veïns de Tarragona i membre de la llista del PSC a les municipals.
Santiago Blanco convocant de la manifestació i portant d'un megàfon on anava donant les instruccions pertinents
Josep Albert Castellví persona prou coneguda per la gent de CDC, i que es mostrava molt satisfet pel efecte produït.
Aquests agitadors professionals per tant, son els responsables dels danys materials ocasionats als vehicles aparcats, del que s’han presentat les pertinents denuncies a la comissaria de policia.
També vull remarcar, que la guàrdia urbana assabentada que podria haver algun problema va situar un cotxe aparcat prop del parc infantil del passeig, però veient el que passava, en tot moment van mostrar una actitud impassible, ni tants sols van acostar-se al restaurant.
Vull creure que el partit socialista no té rés a veure amb aquest acte d’agitació i vandalisme, i espero que faci un comunicat contundent contra els actes realitzats. I que prengui mesures contra aquestes persones, que son destacats militants socialistes.
Tothom té dret a manifestar-se, però no et pot intimidar i colpejar a ningú. Fem palès la nostra mes enèrgica protesta davant d’aquests greus fets.
I recordo als manifestants que la responsabilitat del POUM està ara en mans del PSC, i del seu alcalde Ballesteros, que va dir que si sortia alcalde el retiraria i no ho ha fet, I vull recordar també, que si com sembla s'aprovaran totes les al·legacions presentades, per tant el problema ja no existeix, a que venien aquests crits ,insults i intimidacions perfectament orquestrades.?

Com he dit abans esperem un comunicat contundent per part del partit socialista d’uns fets que considerem totalment deplorables i intolerables.


Vull felicitar a les 200 persones totes membres de CDC que han assistit a aquest sopar que han entrat amb el cap ben alt , amb dignitat, educació i sense respondre a les provocacions, i amb l’orgull que representa ser membres de CDC, Aquesta nit ens ha servit per conèixer la manera de fer d’uns i dels altres, i si aquest es l’estil dels que governen a Tarragona, pobra Tarragona,

58 comentaris:

Javier Hurtado Mira ha dit...

Quim,

Doncs dir-te que per la meva part ho sento molt, ja que aquestes coses són actes antidemocràtics i de maleducats; no m´extranya que tot això vingui dels socialistes i gent simpatitzant. Les esquerres Quim...

Per la meva banda comdemnar aquestes agressions i... sempre estarà el PP per explicar-vos que és això; n´estem acostumats i a Catalunya més que enlloc.

Si després d´això encara penses que si nos fossis català votaries el PSOE... no sé on anirem a parar.

Ànims i escolta: PSoe = agit-prop (agitación y propaganda, leninismo en estado puro; wellcome to el Soviet de Tarraco).

Salvador Guinart ha dit...

Quim, em sap greu.

No comparteixo aquestes maneres de fer les coses. Se suposa que som civilitzats i que cal tenir uns mínims d'educació.

Una abraçada.

PD: Pel Hurtis (liberal conservador), "relaja't" una mica nen. Jo també sóc d'Esquerres, independentista i el que faci falta, i no vaig fent el gilipolles pel món, ok?. O sigui, que no insultis ni diguis bestieses... Tinc amics Guardia Civil, Polis Nacionals, amics del PP, i que jo sàpiga, de moment no m'he hagut de vacunar de res. Treu-te els prejudicis del damunt

Salut!

Anònim ha dit...

Quim,
jo també vaig assistir al sopar i va ser deplorable, lamentable i tots els qualificatius que vulguis donar.
El partit vol demanar responsabilitats a aquestes persones que has anomenat i que tothom vam veure.
A més, vull preguntar amb total contundència i seriositat al regidor Carles Castillo: és que la guàrdia urbana tenia ordres de no actuar? Hi han molts testimonis que afirmen que la guàrdia urbana va ser tota l'estona mirant-s'ho des del jardí del davant del Fortí de la Reina i que en cap cas va intervenir. A més a més, puc afirmar que a les 13,30 del migdia jo els havia trucat per a demanar una patrulla que controlés els possibles aldarulls que es podien produir i tinc constància que quan es va tornar a trucar per requerir la seva intervenció van respondre que ja hi eren presents. Per tot això, jo demanaria la dimissió immediata del Carles Castillo, com a responsable de la Guàrdia Urbana i subsidiàriament també de l'alcalde Ballesteros.

Anònim ha dit...

Quim,
una cosa que he oblidat en el post anterior: Espero els comentaris dels joves socialistes com ara l'Alejandro Caballero desaprovant aquests fets. Si no es produeixen pensaré que a Tarragona volen introduir el regne de la por, talment com passava en règims anteriors.

Dani Juárez ha dit...

Hola Quim,
Jo tambè vaig ser-hi i tots els teus adjectius es queden curts. Estic fart d'anar a manifestacions i concentracions, inclús com a organitzador, però lo de ahir va ser un espectacle molt preocupant. Preocupant per què l'objectiu era intimidar i provocar a la bona gent que anava al sopar, perquè entre les persones que ho dirigien hi havien membres de l'executiva del PSC i per l'actitud de la Guàrdia Urbana com tu be expliques.
Davant meu van empentar a un company de Camp Clar i vam rebre insults molt forts.

Es la primera vegada que jo recordo, on hi ha una manifestació contra la oposició i contra un Alcalde que ja no mana.. Es que encara no son conscients que governen ells?.

Vull acabar recordant les paraules d'un senyor gran ahir a la nit una vegada a dins, deia que això li recordaba altres temps, que a Tarragona s'ha instaurat un règim i que més que mai teniem que lluitar per la nostra Tarragona.

Doncs, això farem..que ningú ho dubti.

Javier Hurtado Mira ha dit...

Salvador Guinart,

No coneixo cap persona més relaxada que jo mateix, així... que comences malament si em vols dir com he d´estar o fer de "padrecito".

Jo ni insulto ni dic bestieses; són comentaries merament descriptius. En castellà: "El que se pica, ajos come".

Dir que les esquerres són més violentes i de sortir al carrer a intimidar... és una realitat que es torna a confirmar. Vosté serà d´esquerres i no violent, ho celebro, però... jo no vull dir que tots els d´esquerres siguin violents, Déu em guardi.

M´explico: No tots els esquerrans són violents, però tots el violents són esquerrans. Generalitzant, que consti.

JERC: es van encadenar a la COPE, acte molt democàtic, oi? Van cremar fotos del Rei, que bé no? (i ho diu un no monárquic).

ICV: van anar a isultar a la gent que sortia de Misa a Sta. M. del Mar a Bcn, que bé també no?

JSC: van acosar la gent del PP i les seus del PP la jornada de reflexió, quan el Prestige i Iraq, qué demòcrates exemplars eh...

NNGG del PP: vam anar tots juntets a la central de Lacoste a comprar roba y dir que ens agrada la França de Sarkozy, que ens agrada l´elitisme de Lacoste, que visca USA, que Aznar és millor que ZP, etc... qué violents aquestos liberals!!!

Així que... prejudici és allò que m´has aplicat sense conèixer bé el que penso.

Oriol ha dit...

Quim, realment penos. estan en el seu dret de manifestar-se pel que creuen que no és just, però no calia anar tan lluny, més que res perquè la jugada els hi va sortir malament a la Sra. Elena Regidor, Albert Castellví i Santi Blanco, que espero que responguin per les destrosses que es va produir a l'aparcament tant en cotxes de militants de CDC i els de la boda.

Waipu Joan ha dit...

volia (i vull) solidaritzar-me, però el primer comentari m'ha desubicat. Aquest Hurtis ho barreja tot i es queda tan ample!
Es pot ser d'esquerres, molt d'esquerres, i condemnar aldarulls com el primer! Es pot ser d'esquerres o de dretes i ser un afectat del POUM...
Bé, la qüestió és que el càstig a l'anterior alcalde es va realitzar de forma democràtica en forma de derrota electoral del seu partit. La violència té una única i intolerable ideologia totalment menyspreable i no la veig com un referent polític.

Waipu Joan ha dit...

i per cert, no entenc això de leninismo en estado puro que diu l'Hurtis. Suposo que deu voler dir Stalinismo.

Anònim ha dit...

El Comitè Executiu Local de CDC de Tarragona vol denunciar els lamentables fets ocorreguts el dissabte 6 d’octubre de 2007, a la porta d’accés al Fortí de la Reina, en el qual va tenir lloc un acte privat: el sopar del dia del militant. A l’exterior del restaurant s’hi van manifestar unes 200 persones, convocades per la Coordinadora d'Afectats per la revisió del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM). Tots els assistents al sopar –entre els quals es comptaven moltes persones d’edat avançada i algunes impedides físicament- van ser insultats, escarnits, difamats i alguns, a més a més, van rebre empentes, travetes i puntades de peu, sense que cap responsable de la convocatòria -com els senyors Santiago Blanco, responsable de la convocatòria de la manifestació, Josep Albert Castellví, membre de la junta gestora del moviment en contra del POUM, o la dirigent veïnal Elena Regidor, un dels membres de la candidatura socialista a les eleccions municipals, fes cap cosa per tallar la violència. El comportament indigne dels manifestants només es pot definir com de persones incíviques i propi d’energúmens.
Sort que el seny de les persones que van anar al sopar va ser molt més gran que la rauxa enfollida dels manifestants i van fer que suportessin sense immutar-se les contínues provocacions. D’altra manera potser s’hauria produït una batalla campal.
I mentrestant, què feia com a espectadora impassible la Guàrdia Urbana de Tarragona? Quines ordres tenia? Què van fer per prevenir els aldarulls? Per què hi havien quatre membres de la Guàrdia Urbana que s’ho miraven des de l’altre costat del carrer, a distància? Hi han proves de, com a mínim, dues trucades a la Guàrdia Urbana, la primera a les 13,30 h del migdia en què es demanava la seva presència a l’aparcament del Fortí de la Reina per tal de prevenir possibles aldarulls. L’altra trucada va tenir lloc durant la concentració violenta davant del Fortí de la Reina per tal de sol·licitar la intervenció de la Guàrdia Urbana per tallar els fets que estaven tenint lloc i que feien perillar la integritat física d’algunes persones com ara la del senyor Nadal; la resposta del propi cos de seguretat va ser que ja estaven presents al lloc dels disturbis.
Per últim, a la sortida del sopar molts cotxes estaven ratllats, abonyegats, amb retrovisors trencats, tal com si hagués passat una host de bàrbars.
Ara més que mai Convergència Democràtica de Catalunya vol subratllar la necessitat de preservar la llibertat d’opinió i de manifestació, elements bàsics d’una democràcia, i la seva més absoluta creença en què la via del civisme i el respecte a tothom és l’única via per solucionar els problemes.
No ens queda més que esperar una resposta contundent de l’Ajuntament i que l’alcalde Ballesteros depuri les responsabilitats corresponents.

Joaquim Amorós Le-Roux
President del Comitè Executiu Local de CDC de Tarragona

Javier Hurtado Mira ha dit...

Waipu Joan,

Quan dic "leninismo en estado puro" hago referencia a los actos terroristas de Lenin. Clar, es que no sé qui era Lenin i qui era Stalin. Ja deia jo...

Anònim ha dit...

L'ALEJANDRO FERNÁNDEZ HA DEIXAT UN BON POST SOBRE EL TEMA

Javier Hurtado Mira ha dit...

Quim,

Has fet bé penjat aquesta foto (i si tens més... endavant) ja que és bo que els ciutadans coneguin als fascistes-intimidadors de Tarragona. Tan "valents" per unes coses i tan covards per unes altres.

Ànims i que la gent ho vegi.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Javi gràcies, es l'unica foto que he pogut aconseguir del punt diari. però n'hi han de més dures encara.
i menys mal que hi havien periodistes i van veure els cops i les empentes, i els cotxes afectats, sinó encara son capaços de dir que ens ho hem inventat tot.

Anònim ha dit...

Quim, t'en adones que varen agredir a un membre del Parlament i agredin a la seva senyora, a més d'altres militants, t'en adones que la Regidor a part de membre destacat del psc, es la presidenta de la federació de les AAVV i que va insultar al president Segle XXI senyor Gonzàlez, que hagues passat si con jo vai passar entremig del energumens m'hagues girat a defensar el meu legitim dret d'anar a un lloc públic?. Ah pero es clar ara hi ha una altre manera de governar a Tarragona. I falten 4 anys per les noves municipals.

El Capità Tarragona ha dit...

Alucina:

Declaracions de Santi Blanco:

- Lo que ocurrió no fue tan grave
- Quizás se nos escapó un poco de las manos per en ningún momento hubo agresiones
- Fue Nadal quién se excedió en conducir el coche hasta la entrada
- Era lo mínimo que se merecía

Increible.

Anònim ha dit...

El incendiario de Blanco, al juzgado y que él o su asociación paguen los desperfectos o se le envie a la carcel. Además que él y el Albert dimitan de sus cargos de entidades cívicas ( por impresentables).

Anònim ha dit...

Quim apuntat a Altafulla hi ha un escut que diu : "Segons la guerra, així el fusell".

Anònim ha dit...

Quim, és el que hi ha. Hem entrat en un régim que fins i tot la premsa té por. Fitxat que el tema l'agafen en paper de fumar.

Cesc ha dit...

Jo estic impacient per saber l'opinió del Caballero. Espero que aquests alborotadors aprenents de revolucionaris rebin el que es mereixen.

Anònim ha dit...

Cesc,
jo també espero encara la reacció de qualsevol dels "cadells" socialistes (i em consta per alguna trucada que estan molts nerviosos i preocupats perquè sembla que s'ha anat de les mans el tema). Però suposo que volien esperar a veure la reacció de CiU al plenari i les instruccions corresponents dels "jefes" als cadells.

Joan Güell i Serra ha dit...

Hola Quim,

Malauradament no vaig poder venir al sopar, i dic malauradament perquè ara més que mai, després d'aquest vulgar mostra de malaeducació, nepotisme i despreci per les llibertats més bàsiques d'aquest país instigat tot per els socialistes, m'hagués agradta molt més mostrat el meu suport i retre homentage a un gran alcalde: sense dubte el millor que heu tingut i tindreu a aquesta ciutat.
A la JNC tenim molts companys a Barcelona i Àrea Metropolitana que ja ens expliquen com se les gasten els socialistes (Sabadell...). És veritablement un règim de la por. El més preocupant és que es van "enxufant" a tots els àmbits privats i públics: fan ús de les institucions per el seu exclusiu benefici com s'ha vist amb la Guàrdia Urbana...
Uns incidents lamentables i penosos

Una forta abraçada als assistents del sopar!!

Javier Hurtado Mira ha dit...

Cesc,

Al PSoe això que ha passat... suma punts per entrar en llista sociata. Llàstima, però... qué espera la gent d´una ideologia progre-radical i sense moral?

Anònim ha dit...

Quim,

Respecte a les declaracions del Sr. Castillo avui al Mes Tarragona, es nota que no hi era, jo si, i us puc assegurar que tot el que hem explicat es veritat, es cert que al principi
estaven col•locats fent un passadís ample i quant passava qualsevol persona, la xiulaven i cridaven, però després la cosa va anar a pitjor i es van situar davant de la porta del restaurant i no deixaven passar a la pobre gent que anava a un sopar privat i no tenien res a veure amb al POUN, l’únic “pecat” era ser de CIU.
A aquesta gent l’insultaven, cridaven, van rebre empentes e inclòs van donar alguna puntada de peu, això es cert, que diguin el que vulguin.
Ah!!!! Això de la Guardia Urbana i la policia infiltrada em fa molta gràcia, suposant que hi fossin. On eren?, Si, la policia va venir, però tard, quan ja no hi havia ningú, per verificar els danys, la Guardia Urbana, ni això.
Vergonyós, intolerable, inadmissible, realment amb va fer molta pena.

Xapix ha dit...

Penós, aquesta es la forma de treballar que tenen, o ets dels seus i ets pell!!! Espero que hi haiguin responsabilitats.

Salutacions desde Mont-roig

Cesc ha dit...

Hurtis, parece que a veces la moral es algo prescindible y ya ves que no es así. Muy acertadas tus opiniones acerca de los violentos. Las filas izquierdistas cuenta con gente ejemplar, no lo pongo en duda, pero también es verdad que al ser una ideología movida mas que nada por emociones pues es "normal" que a veces se les vaya la mano.

Anònim ha dit...

la guàrdia urbana estava posant multes

Anònim ha dit...

estoy feliz de ver que entre vosotros nisiquiera os entendeis
claro esta como vais a entender que alguien al que ciu no le aya dado ninguna esplicacion ante esta barvarie (poum)todavia que lastima todos incluidos padres e hijos de los que alli estavamos deveriamos morir no. solo somos unos incultos muertos de hambre sin techo que no se save porque armamos tanto ruido
no os molestare mas con mi presencia perdorme por favor.
solo deciros que si por defender mi vida y la de la demas gente soy un monstruo cuando derriveis mi casa sentireis en vuestras carnes
lo mismo que yo
por cierto esto no ubiese ocurrido
si el señor nadal o vosotros dierais la cara pues teneis bastante

Oriol ha dit...

hola anònim de les 23:04, permeten que et corregeixi algunes de les coses que has dit. Padres e hijos hauríeu de morir? Realment creus que el POUM està fet per exterminar una part de la població civil de Tarragona? En segon lloc, em pots dir qui us ha dit incults, morts de gana? Evidentment que entenc el soroll que esteu fent, si fos casa meva faria el mateix soroll que tu, si pogués més, però el soroll no l’heu d’anar a fer a la gent que ja no governa, potser hauríeu de mirar cap a l’ajuntament, on trobareu la persona que us va enganyar a tots dient que el retiraria quan fos alcalde.
Suposo que pots donar per fet amb el que he dit, que jo no et considero un monstre per reclamar el que creguis just, crec qui ningú aquí ho està fent, senzillament, no calia rebentar tots els cotxes de l’aparcament, són aquests actes els que denunciem.

Anònim ha dit...

Anoním, el que no da la cara eres tú, que pasa tienes verguenza, mira os estan engayando, la propuesta de POUM era y es el que tengais un piso nuevo, metro por metro, como las casas con aluminosis de Torreforta, lo que os digan los del psc, que no retiraran el POUM y os dejaran peor, o los abogados que os chupan es para manipularos. Pregunta al J. Albert si èl paga, pues tiene la constumbre de ir siempre de "gorra". POr cierto yo recibí patadas, tengo las señales y no sé que huebieras hecho tu si a tu madre un mocoso le enseñase el culo y otra mujar te dijera, como a mi, "porqué no me comes el c... Osea que se puede protestar peró ante quien corresponda (ahora el Ballesteros) peró con educación.

Enrique de la Torre ha dit...

Quim,

Recibe mi apoyo y que sepas que rechazo la actitud de rechazo, negación y olvido, que el gobierno de nuestro Ayto. está siguiendo encontra de la oposición.

Eso es algo típico de las Checas o formas de nazismo postmoderno.

Totalmente reprochable.

Anònim ha dit...

si e leido el poum si y e llorado haciendolo.
te resumire lo que entiendo por poum .
llega el ayuntamiento te dice que por el bien de tu ciudad i su progreso debes ceder tu casa no tu hipoteca.
eso quiere decir que bien me dan 18000 euros aprox o bien me incluyen en una junta de compensacion en la que aparte de pagar la hipoteca tambien deberia pagar los costes la construccion es asi ome equivoco
no se tu edad pero si la mia tengo 37 años
4 hijas mi padre invalido casi. mi mujer una hipoteca/un prestamo personal/ y asta ahora una casa por cierto planta baja donde mi padre podia acceder solo asta ahora mis hijas jugaban
en la puerta de mi casa donde hay una plaza
me prometeis que el poum (ciu/pp)me devolvera la vida que va quitar
solo saveis decir que ballesteros lo quite
para que para que algundia llegue otro como ellos y nos vuelva a meter el miedo en el cuerpo
que lo quite noooo que lo modifique pero con la colaboracion de todos poque todos tambien queremos mas que nadie el progreso de tarragona
aunque mi casa deba ser sacrificada
yo si fuese tu me pondria en en el peyejo
de la gente mayor de la gente sin recursos y demas gente antes de defender mis ideas politicas pues en este caso estan jugando con vidas no con cosas.
Me pregunto por que lo hicisteis con quien contasteis y ahora por que otro debe dar explicaciones por vuestros hechos

Anònim ha dit...

es facil acusar a la guardia urbana/policia nacional demas cuerpos de seguridad o al
psc.
ciu y pp e leido y respetado todos comentarios
publicados en vuestras paginas y en los medios
de comunicacion pero solo escucho palabras para autoconbencerse de lo que hicisteis estaba mal
lo primero es aprender de los errores si errores
como podeis decir que.
la muralla no se ve derrivar las casas y no el colegio no tapa nada o que.
derrivar la montañeta para realizar zona verde
donde ya esta la zona verde mas grande tarragona y al mismo tiempo destruir un trozo de la misma para edificar ceder mas terreno al centro de paralisis para edificar y conservar la zona de los chalets.
destruir los chalets de la salle por que el suelo va aser recalificado y posteriormente
urbanizado.
derrivar las casas baratas y avenida andorra
por la ciudad judicial o el corte ingl.
la calle francoli porque esta en mal estado y esta a desnivel.
al igual me dejo muchos mas que todavia no lo saven o yo desconozco.
creo que en vez de pedir responsabilidades/dimisiones deveriais empezar en vuestra casa por dios abeis jugado con 1500
familias y os asombra que el pueblo os lo recuerde
gracias a la guardia ubana y a la policia por haber actuado con tanta cordura pues lo sucedido no fue a mas gracias a los avisos siempre con educacion de ellos.
vale ya hombre.
no digas mas mentiras no culpeis a nadie mas
que a vosotros mismos
el señor ballesteros por lo menos esta dando la cara no asi el señor nadal del que no sabemos nada
por cierto yo era del pp me parece mentira que aprobeche la ocasion para hacerse la victima
y decir que tambien es una victima

pos data
espero que cuando derriven nuestras casas alguno de estos del ciu y pp nos acogan en las sullas gracias.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Per adherir-me, personalment, a la condemna a aquests actes tan incívics i contraris a la convivència en democràcia, tal com ho he fet constatar en altres blogs.

Quim, no ens enganyem, sóc de Sant Pere i Sant Pau i com a bon veí d'aquest barri, reconec que el Sr. Nadal, darrerament va perdre a pols la confiança d'aquest barri a poc a poc (els primers anys van estar xapó, amb l'arribada de l'aigua a les nostres aixetes, i en millorar la infrastructura, d'això sí que me'n recordo) però quan va començar a despotricar dels barris i a posar en marxa certes polítiques, ja ens ho va dir tot.

No estic d'acord amb el POUM i pels meus coneixements d'urbanisme, qüestiono certs aspectes, sobretot des del punt de vista jurídic que és el que conec més.

Però només per la via del dret s'han de fer corretgir els errors de CIU i mai per l'ús de la força, perquè si hi ha alguna cosa que no puc suportar a la vida política, social i ciutadana són els buscarraons de torn, siguin de l'opció política que siguin.

Sense més que afegir, una salutació.

Anònim ha dit...

Felicito públicament les persones que van defensar Tarragona davant dels lladres que durant anys i panys 'heu estat destrossant. Petons

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

A una, agraïria que t'identifiquis.

Quan empres la segona persona del plural, te refereixes als vàndals de l'acte de CiU i no a Sant Pere i Sant Pau, i molt menys t'estàs referint a mi, que he fet el comentari anterior, oi? No ens estaràs acusant de lladres i de vàndals directament als de sant pere i sant pau, oi?

Sàpigues de fer-ho així et demano aquí mateix que ho rectifiquis, i demanis a tots els veïns de Sant Pere i Sant Pau i a mi unes disculpes públiques amb els apercebements legals de que podries incórrer com a autora responsable d'un delicte d'injúries i calúmnies contra Sant Pere i Sant Pau en general i contra mi en particular en acusar-nos de lladres, i de responsabilitzar-nos dels incidents.

I si no és així, que ho facis constar expressament. Valguin aquests comentaris de blog que imprimeixo com a prova d'intent de conciliació prèvia.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Tothom té dret a manifestar-se i a expressar el seu malestar contra alguna cosa que no considerin just. Però mai s’ha de fer servir la violència i els fets ocorreguts dissabte van ser violència. Alguns li voldran treure importància, d’altres diuen que no van haver agressions, i al final semblarà que els cotxes i les empentes i puntades de peu es van fer soles o que ni tants sols van existir. No ho diem nosaltres sols, hi havia periodistes de testimonis i estan les fotos que han sortit a la premsa.
De la cassolada i xiulada, tal i com estava anunciada no tenim rés a dir, però no en la manera en que va degenerar. Existeix el dret a manifestar-se i estava convocada de manera legal, i som conscients que molta gent està enfadada pel tema del POUM, encara que molts no han estat ben informats, ja que si a algú li diuen que el fan fora de casa es normal que estiguin enfadats, però tornem a repetir que no es fa fora , a ningú, no es queden 1500 persones al carrer, això no es cert, això es simplement mentida, I el PSC i en Ballesteros ho sap i no han fet rés per desmentir-ho, al contrari han deixat que la bola es fes encara més gran. Es cert que nosaltres no ho vam saber explicar i ara es difícil que ho puguin entendre, perquè després de tota la intoxicació que s’ha fet difícilment ningú vol ja escoltar.
Tornem a repetir, que el tema del POUM no es definitiu, i per tant ara està en mans de Ballesteros retirar-ho tal com va dir que faria i que no farà, o acceptar les al•legacions presentades, i ja han dit que les acceptaran totes, per tant la preocupació que tenien aquests veïns, ja no existeix, ja que el problema està solucionat. Per lo que tot es redueix a que va ser un acte completament manipulat políticament per persones vinculades al PSC.
Però malgrat que tenen tot el dret a manifestar-se, el us de la violència per part d’alguns que hi van participar no es defensable, ni es de rebut.
I les persones que van convocar aquesta manifestació i no la van saber controlar son responsables subsidiaris del que va passar i del cotxes afectats. Per tant Sr Santi Blanco demani disculpes d’una vegada pels actes de violència produïts i no digui que Nadal va provocar al entrar en cotxe al restaurant.
Sra Elena Regidor com es pot ser presidenta de la Associació de veïns de Tarragona i permetre el escarni que es va fer i senyalar amb el dit a la gent que entrava. Per dignitat dimiteixi,
Sr Josep Albert Castellvì, ens coneixes a tots, ja que vas estar molts anys a CDC, com vas poder permetre que això passés?, tanta ràbia ens tens? Tant malament et vam tractar a CDC?,

A tots els que heu fets comentaris condemnant els actes violents gràcies pel vostre suport i solidaritat. Als que no ho veuen així i creuen que encara van estar massa suaus i que ens mereixien més, com he pogut llegir en algun

Unknown ha dit...

No salgo a defender ni a apoyar las palabras del la "una", pero Blas Jesús Sánchez González, creo que te has cruzado, a mí me ha quedado bastante claro a quien iba referido... la verdad no se a que viene ese ataque de patriotismo de barriada... y me parece desmesurada tu respuesta.

Anònim ha dit...

Em sap greu que es generalitzi d'aquesta manera. No tots els socialistes estem orgullosos amb el que va passar dissabte. O és que només sou catalans els de CDC i tots els bascos són de la ETA?

Una mica de seny. El primer comentari del Quim m'ha semblat corrcte però després els uns als altres us aneu calentant i deu ni do el què es diu.

I pel què fa a Nadal i algú altre. No es pot anar pel món fent mal, després la gent te necessitat de venjança i sobretot molt d'odi acomulat. No em diguis Quim que no hi ha gent del teu partit que li te moltes ganes al nadal per la seva prepotència. A més d'un se li va escapar dissabte la rialleta per sota el nas, i gent amb càrrecs dins del partit. "Tal faràs, tal trobaràs"
(no sóc la Floria, eh! ;) )

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Al anònim que diu que no es la floria.
Mira, t’agraeixo que diguis que el primer escrit (suposo que et refereixes al post) t’ha semblat correcte, simplement he explicat el que va succeir, I els fets malgrat que ara amb el pas dels dies, algú li estigui traient importància van ser molt greus i molt durs!!!. I està clar que van ser violents. I torno a dir que la premsa, a la qual no vam convocar nosaltres hi era present.
Als organitzadors se’ls hi va anar de les mans i no ha van poder aturar, I menys mal que les persones que anaven al sopar no van respondre als insults, vexacions i sacsejades, perquè llavors hagués pogut acabar molt malament.
Segueixo dient que si la guàrdia urbana hagués estat a peu del restaurant, només amb la seva presència els manifestants segurament haguessin fet allò que venien a fer, que era escridassar i fer cassolada i xiulada, però com que no hi era, es van anant calentant calentant i es van desmarxar.
I el pitjor es que els responsables del acte no van fer rés per impedir-ho, per això demanem responsabilitats subsidiàries a aquestes tres persones.
I està clar que en Nadal es va crear molts enemics, ell n’es plenament conscient, però això justifica la violència?. I a més quina culpa en tenien els demés?.
Els socialistes diran el que voldran, però evidentment aquest acte tenia unes directrius polítiques claríssimes.

Anònim ha dit...

qim creo que no ves mas aya de tus ideas politicas. que lastima.
yo estaba alli nosotros deciamos palabras mal sonantes las cuales no justifico y mientras vuestras mujeres y alguno de vosotros tambien las decia es mas tambien que alguna hacia burlas con la voca y las manos reste importancia por tratarse de alguna persona mayor la cual era utilizada
crees que el problema es la forma en la que espresemos nuestro mal estar as de ir al oculista siendo tu medico .
todos condenamos lo ocurrido al igual que vosotros pero en absoluto es como tu lo cuentas.
se nota que no saliste de donde te vi osea el vestivulo del fortin
que podias ver desde alli nada verdad y si de verdad vistes algo por que no cuentas la verdad quim,quim .
el problema no esta en esa noche sino en aprovechar cualquier motivo este bien o mal para distraer la atencion sobre el verdadero problema y acusar a todo el mundo del mal que vosotros estais causando .
creo que dentro de mi ignorancia lo primero que yo ubiese hecho es admitir mis errores ya se que no siempre es facil y que al final se paga en las urnas pero hombre esta vez se trata de personas y si quim
me e leido el poum i no pone nada de que se valla a dar otra casa cuando derriben la mia pone que se creara una junta de compensacion y que tendre que pagar otra hipoteca aparte de la que ya tengo que bien no.
la gente mayor como se lo montara quim deveriamos ampliarles el plazo de vida para que pudan pagar los plazos de sus hipotecas no.
como les diremos a nuestros hijos que derribaron nuestras casas y dejaron un colegio para que se vieran las murallas.
como le explicare a mi padre que tiene que irse a una residencia porque donde vive siendo ya zona verde se tine que ampliar..
o que gran dilema nadie intervino nadie hizo nada ante tal barvarie cometida el sabado.
pero digo yo por que no comentas los comentarios reales de la gente durante la cena o bien el regalo manifiesto del alguno de los vuestros mostrando su desacuerdo no eso no se sacarian los trapos sucios no por favor.
acusais al psc de agitador a mi no me importa pues alos mas de 200 alli presentes no nos movio nadie mas que nuestras casas/hijos/familias que creemos son mas importantes que partidos politicos del color que sean al fin y al cabo ninguno se moja el culo por nosotros lo unico que sabeis es pelearos entre vosotros triste verdad.
quim siento rabia no somos obgetos somos personas no serbimos como escalon para llegar al poder no podeis utilizar vidas humanas para vuestros fines politicos tu eres medico salvas vidas como haces esto por que yo ni por todo el poder ni dinero del mundo ubiese realizado un plan asi sin contar con nadie y a escondidas..
muchas gracias quim y pormi puedes seguir contando lo que desde tu posicion viste para ello exite la libertad de expresion

Anònim ha dit...

A Juan Carlos Pinel, no disimules tu humildad, escribiendo con faltas, no cuela. Mira si de verdad os interesaran vustras casas, os hubeira interesado la "gestion" del POUM que es cuando llegan la valoraciones, el POUM solo habla de planificación orientativa no normativa (busca un diccionario)y del derecho al realojamiento de los afectados, como el caso de los pisos de aluminosis que tienes en tu barrio (o es me haces creer que no lo sabeis?), otra questión es que quien ahora tiene la llave del POUM son los socios de tus amigos Josep Albert (el señalador) i Elena Regidor ( la incendiaria). A mí sí me dieron patada en la pierna y pusieron "Nadal" en "mi choche". Abur

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Alejandro Caballero, sí, bastante claro contra quién debe dirigirse, pero al emplear la segunda del plural el fuego cruzado está claro a quién ha alcanzado, al del comentario anterior.

Se utiliza mucho en política este giro de aprovechar una situación concreta para, de paso, cargar contra otros, los de siempre. Esto en política lo tenemos muy visto ya, y los ciudadanos ya no nos chupamos el dedo, que Franco hace ya más de treinta años que está bajo tierra pero los fantasmas siguen apareciendo disfrazados en todas las siglas e instituciones.

En cuanto a la expresión "patriotismo de barriada", esta expresión también es tan excesiva y gratuita como si alguien titula su escrito de "caciquismo centralista".

No perdamos la compostura e intente comprender la situación primero. Es una ofensa cruzada aprovechando la situación de caos y crispación sociopolítica que se está generando por estos hechos lamentables para sacar a la calle todos los despropósitos de unos y de otros. Lo importante y esencial es condenar esa actitud que hubo. Se puede estar más o menos de acuerdo, y condenar el vandalismo no es incompatible con las ideas políticas de la persona. Menos mal que no estamos en el 36 ni vamos armados, porque si no estaríamos todos bajo tierra, tu.

Ahora, nadie traga que le acusen de ladrón ni de destrozar Tarragona sin ser cierto. Pero es que la frase coge un doble sentido y se necesita una aclaración, porque me consta de muy buena tinta que en este partido hay gente que viene con esta errónea idea inculcada de que los barrios son unos ladrones y unos chupópteros, a poco que no saben que los vecinos de los barrios pagan en proporción más tributos, tasas y exacciones que inversiones reciben. Pero todavía mantienen que somos unos ladrones. Y, encima, a seguir cargando. Nosotros tenemos buenas razones para decirlo. Y en cuanto al POUM, no todo es oro lo que reluce. Preguntad a nuestros vecinos de la Muntanyeta. ¿Se da usted cuenta del daño que está infligiendo a la vista del ambiete que hay? La expresión "patriotismo de barriada" está claro que está de más también, pues supone una expresión pueril y poco reflexiva con la situacón, o bien aprovechar la situación para, por su parte, seguir cargando contra los barrios. "turismo de borrachera", "patriotismo de barriada", "comida basura", menos literatura ofensiva y más objetividad. Por cierto, el derecho a la libertad de expresión tiene sus límites, utilicémoslo responsablemente.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

una, sisplau, aclareix-nos a qui anava adreçat el comentari i si no és a nosaltres ho rectificaré i demanaré disculpes

Anònim ha dit...

al señor artur no tengo por que engañar a nadie si tengo alguna falta pues la tengo sin mas. aclararte que soy vecino de la montañeta y ni por asomo tenemos aluminosis ninguno y si la tubieramos son casas de una planta seria mas que facil solucionar el problema mi casa se tira para plantar todabia si cabe mas pinos
mientras en la misma zona se amplia el colegio y se construllen mas edificios no lo sabias o eres tu el que peca de ignorante.
no pretendo justificar nada pue yo tambien tengo algun morado.
me importa bien poco lo que tu dicionario diga creo que en los hechos esta la verdad aquien favorece este plan a ti o algun otro con interes personales en que se ejecute por que si yo vivia tranquilo no lo puedo seguir haciendo donde me crie y e criado a mis hijos es mas importante para tarragona que se vea bien un colegio o unas oficinas de una compañia de aguas que la vida de 64 familias no lo entiendo.
tu crees en lo que estas haciendo algunos de tus compañeros ya no justifican lo que abeis hecho o no lo escuchaste en la cena lastima que solo quede en tu mente lo ocurrido el sabado y porque se llego a tal concentracion.
la politica me importa ablando mal una mierda ni ciu ni pp ni socialistas ni nada no haceis nada por nadie solo por buestros intereses vosotos los que os haceis llamar la voz del pueblo nos dejais sin casa ami por ejemplo tu dices por aluminosis ni lo sabes ni creo que te importe de verdad simplemente te da igual cuantos yo te pedira que una vez nos quiten las casas seas valiente y te ofrezcas para realojarnos en la tuya pues yo no quiero casa me comformo con vivir en la tuya con tigo .
sigo diciendo que si deberdad exite dios nos a castigado por algo que todabia no hemos hecho pero da igual todo el mal que te agan algun dia lo pagaran..
te repito si ten alguna falta es poque no me da la gana aprender a escribir bien simplemente

Anònim ha dit...

perdonarme porque ahora si que es verdad que me e dejado alguna letra dado lo alterado que me e puesto gracias

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Alejandro, he visto tu blog. ¿Eres de un barrio? ¿Y tienes conciencia de clase? ¡Sorpresa! ¿A qué viene, entonces, la expresión "patriotismo de barriada"?

Yo también soy hijo de obrero, Licenciado en Derecho y abogado ejerciente y vivo en San Pedro y San Pablo desde que nací, a pesar de no haberlo tenido tan fácil como otros para sacármelo. Y, siendo abogado, sigo siendo proletario, la carrera, la profesión, pagadas con el sudor de mi frente, sin influencias de ninguna clase... con un par.

Mantengo mi conciencia de clase y por eso defiendo mi barrio. Y, por cierto, también soy hijo de obrero, mantengo el puño levantado y no me vendo a ideales centralistas.

¿Por qué tiras piedras a tu propio tejado con la expresión "patriotismo de barriada"? Ah, claro, ahora es el partido del gobierno central, autonómico, y del centro del municipio y, para quedar en buen lugar, tienes que cargar contra los barrios, ¿acaso se te ha olvidado de dónde vienen los votos? ¿Puede ser de "las barriadas"? ¿Las de San Pedro, las de Campo Claro o las de Bonavista todas juntas? ¿Así vamos a progresar?

Tú también te has pasao. No lo niegues.

Anònim ha dit...

MÉS QUE POUM AL TEU PROBLEMA A CASA MEVA SE LI DIU ESTIRAR MÉS EL BRAÇ QUE LA MÀNIGA:

" debes ceder tu casa no tu hipoteca.
eso quiere decir que bien me dan 18000 euros aprox o bien me incluyen en una junta de compensacion en la que aparte de pagar la hipoteca tambien deberia pagar los costes la construccion es asi ome equivoco
no se tu edad pero si la mia tengo 37 años
4 hijas mi padre invalido casi. mi mujer una hipoteca/un prestamo personal/ y asta ahora una casa por cierto planta baja"

Anònim ha dit...

para el o la anonimo.
quieres decir que cometi pecado cuando pedi un hipoteca para comprar la casa en la que vivo y posteriormente decidi tener cuatro hijos o tal vez podiamos decir que mi padre efermo que vive tambien en mi casa es un error.
no e estirado mas el brazo que la manga o esque tu pagaste tu casa al contado o tal vez tu no tienes hijos o si tu padre se pusiese enfermo lo dejarias tirado.
no se pero yo no me quejo de lo que tengo simplemente quiero que me dejen como estoy nada mas
si ami de dan 18000 euros por mi casa que no se ati pero a mi perece bastante poco no cubro ni lo que me queda que pagar de la misma y encima me tengo que meter en otra hipoteca en la que el ayuntamiento me quiere meter ..
yo no busque que me echaran no pedi ninguna casa nueva porque tendre que pagarla.
yo soy un trabajador desde los 17 y mi papa no me pudo pagar un chalet al contado como pareceser en tu caso.
tengo 4 hijos no es un crimen ellos me llenan la vida cuando vosotros los que teneis tanto dais donaciones para sentiros bien a gente del tercer mundo deciis pobrecitos, que lastima, miralos,tienen cuatro hijos
si de algo soy culpable yo y los afectados no es de tener una hipoteca cuatro hijos y un padre enfermo es de aber tenido durante un chorro de años un alcalde que nunca se preocupo de saber o pasar por mi barrio para ver y sentir nuestros problemas los cuales hemos tenido que resolver nosotros siempre con nuestros medios.
nadal la montañeta no te olvidara jamas ni a ti ni alos que comparten tus ideas pues en todo tu govierno solo supimos de ti para saber que nos echavas de casa
a perdona que tu no fuiste que fue ballesteros
ala anonimo ve con dios hombre

Anònim ha dit...

Pinel, el teu problema te'l pot resoldre ballesteros i te'l podria haver resolt Aregio: és senzillament acceptar les al·legacions.
I d'una persona que diu que NO LE DA LA GANA DE APRENDER A ESCRIBIR BIEN només es pot esperar que visqui a una chabola indigna d'una ciutat del Segle XXI. Per avançar cal expropiar i sinó estaríem a l'edat de pedra, on sembla que tu estàs molt a gust, amenaçant la gent quan ja t'han resolt el problema demostrant la teva misèria intel3lectual manipulat pels sociates. ves a cagar

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Juan Carlos Pinel:
te equivocas, yo no estaba en el vestibulo.Me quedé todo el rato fuera, delante de vosotros mirandoos, y recibiendo uno por uno a todos los militantes que se abrian paso para entrar al restaurante. Yo no estaba dentro estaba fuera, casi todo el rato con los brazos cruzados, y al lado de los periodistas, incluso una periodista me hizo una entrevista allí mismo, por tanto lo vi todo, y si vi los empujones, las patadas a mas de uno y un culo (alguien se bajo los pantalones), y evidentemente tambien oi los insultos.Y estaba en medio del follon cuando llegó nadal porque fui hacia su coche,a buscarlo
Fui el primero en llegar, el primero en recibir el abucheo, que entonces si estaba previsto hacerlo de esa manera, es decir haciendo un pasillo a lado y lado y abuchear a la gente que entraba. y si a mi me lo hicisteis así, si así hubierais seguido no pasaba nada porque teneis todo el derecho a manifestar vuestro malestar, pero luego sabes perfectamente que no se respetó el pasillo y se os desmadró la cosa. Si no quieres reconocerlo es tu problema, pero yo no miento, y todos los que estuvimos alli lo sabemos. Que tu le quieras quitar importancia es otra cosa, pero alli pasó lo que yo he explicado, te guste o no.
Y ya no pienso decir nada más,porque ya lo he explicado suficientemente y porque no hay mas sordo que el que no quiere oir.

Anònim ha dit...

para el anonimo que no tiene verguenza ni nombre.
creo seriamente que en la preistoria vives tu as dejado tu partido ala altura del suelo gracias mi caverna como tu dices es lo que me sobra para vivir tu que tienes para que vales creo simplemente que hoy tus compañeros deberian estar orgullosos de tener alguien ta radical entre ellos.
quim gracias por dar la cara nada deberia tomar ejemplo y llaves que tambien entre tus filas tambien ahi energumeros e intolerancia ..
gracias anonimo y repito los 1500 cabemos en tu casa .
ya lo se la culpa es de ballesteros y encima te lo crees

Javier Hurtado Mira ha dit...

Quim,

Hay mucho ciego por rabia, odio, revanchismo y destrucción al oponente; fuentes muy bebidas por los sociatas brutitos y sin buenas maneras. Ninguna novedad. Desde que Largo Caballero amenazó de muerte al líder de la derecha en el parlamento... poca novedad.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Hurtis m'he equivocat de sentit, he dit sordo, i era cec, no hay mas ciego que el que no quiere ver, crec que era aixì.
i parlant de sords, ho puc dir mes fort, però no mes clar, ho he explicat tal qual va passar.

Dídac Ramos ha dit...

Hola Quim,
La veritat és que els incidents van ser deplorables. Vull felicitar-te per l'actuació que vas tenir (igual que tots els militants de convergència), però crec que la teva va ser més crucial. Al davant de tot, donant la cara i com vas dir, no ens hem d'avergonyir de res.
Era el lloc equivocat i alguns encara no ho saben.

Gràcies.

Anònim ha dit...

por no avergonzarse de nada entiendo que tampoco de la especulacion y derribo de 1500 familias que bien no

Anònim ha dit...

Crec que encara hi havia pocs tarragonins i tarragonines escridasant al sr. Nadal....i als lladres que especulen i derriben cases alienes Fora el POUM!

Anònim ha dit...

fora el poum no que lo modifiquen que sino algundia llegara alguno de estos chorizos y la volvera a liar hombre