divendres, 31 d’agost de 2007

Thinking blogger award i the blog day 2007
Avui he rebut un premi que té trampa, L’Enrique de la Torre ha anomenat el meu bloc com dels que ell pot llegir sense complexes, malgrat que les nostres idees polítiques siguin molt diferents.
Però dic que es un premi amb trampa perquè a part de tenir que acceptar el premi o reconeixement, al mateix temps tinc que atorgar jo el premi a 5 blocs més. I explicar el perquè els tries. Gràcies Enrique pel meu reconèixement
Mentre esbrinava a qui li atorgava jo el reconeixement he rebut una felicitació del capità Tarragona per ésser el dia de blocaire mundial de Bloc day http://www.blogday.org/ca.htm i per tant tinc que triar 5 blocs de nou.Gràcies Capità per la teva felicitació al meu bloc
Aixì que els he ajuntat els dos reconeixements i us anomeno a vosaltres:

El saló dels penjats(http://salodelspenjats.blogspot.com/): bloc de obligada lectura per a tots els blocaires Tarragonins, que m’ha fet reflexionar moltes vegades i que per culpa seva em vaig animar a fer el meu bloc.

Alejandro Caballero( http://cabamadrid.blogspot.com/) : Bloc que està a les antípodes de la manera de pensar meva, però que visito molt sovint per conèixer la seva opinió i llegir els seus articles. Hem mantingut debats molt interessants tots dos.

Alejandro Fernandez( http://alejandropopular.com/) : Bloc quevisitotambé molt sovint i que el cap de llista del PP respon personalment a tots els comentaris que li fan. Tot un exemple.

Capità Tarragona:(http://capita-tarragona.blogspot.com/): tot un èxit el seu bloc el visito contínuament, no dubteu que en sentireu parlar de L’Albert Puñet, ja s’ha fet un nom dins de la blogosfera tarragonina i dintre de poc el tindrà en el camp polític.

Oriol Vazquez (http://oriolvazquez.blogspot.com/): es la veu més reflexiva de la JNC, es el seu cap comarcal i persona destinada a fer una feina interessant dins de la política Tarragonina

Bé tots vosaltres ja sabeu el tema es fàcil:

- Escull 5 blogs que trobis interessants.
- Informa a aquests 5 bloguers que els recomanaràs pel BlogDay 2007 o per . THINKING BLOGGER AWARD
- Escriu una descripció curta pels blogs que recomanes, i enllaça'ls

3 comentaris:

Oriol ha dit...

Ei Quim, moltes gràcies per anomenar el meu bloc! això està fet, en quan pugui faig la meva selecció! Que vagi bé!

Unknown ha dit...

Gràcies per selecionar el meu bloc ara la feina es buscar 5 que estiguin a la alçada. Espero no defraudar.

Anònim ha dit...

Gràcies per seleccionar el nostre bloc!