dimecres, 4 de juliol de 2007

Que trist tot plegat:

Llegint als mitjans de comunicació les valoracions que fa en Carod Rovira del descens de vots que ha sofert el seu partit.Per tal de conservar la cadira, diu que la culpa es per defensar el vot no al estatut quant ell volia votar que si.
O sigui que tots els qualificatius de traïdor, venut, botifler, etc etc que li va dedicar a l' Artur Mas per defensar el estatut amb Zapatero, era pur teatre, perquè ell volia votar que si, però per culpa de Carretero i la seva gent, va tenir que defensar el No, i això va obligar a sortir a ERC del Govern, per això diu que han perduts vots, per votar que no a l’estatut!!!.
Veure per creure, resulta que fer president de Catalunya primer a Maragall i després a Montilla, tots dos perdedors davant d’Artur Mas, la segona vegada encara per més diferencia de vots i escons,, fer una política de seguidisme del PSC_PSOE, el arraconar a CIU, el renunciar a defensar els interessos de Catalunya, el canviar el lema de l’independència per la pluja fina, i totes i cadascuna de les contradiccions en que ha entrat ERC en els darrers temps, que inclòs l’han portat a votar en contra de les seves pròpies esmenes a la llei de la dependència ( consensuades amb CIU, per millorar la financiació a Catalunya) al congrés de diputats de Madrid, per evitar que perdés la votació el PSOE. Bé doncs, tot això no té més importància, la raó per la qual perden vots a manta es per culpa del No a l’estatut.
I va i pretén que nosaltres ens ho creguem.
Potser Carod hauria d’escoltar més a les bases del seu partit, i deixar-se d’excuses de mal pagador.
Suposo que algú dins d’ERC algun dia li demanarà comptes, i també potser que miri que es el que vol la gent, perquè em sembla que està una mica desorientat o desconnectat de la realitat. Tot plegat es ben trist

13 comentaris:

El Petit ha dit...

Els d'ERC...no se com tenen el valor de seguir dient que son independentistes !!Fan Montilla president quan representa la línea directa de Zapatero sí allo que deia : "aprovaré el texto que salda del parlamento de Catalunya" Ja ho veig ja...a sobre diuen que Artur Mas va pactar l'Estatut a la rebaixa i despres fan Montilla president...mentre CiU ha pogut pactar amb qui era necessari tant com el PP o PSOE segons la cojuntura política. Em sentiria estafat si fos votant d'ERC.

El Capità Tarragona ha dit...

Doncs si, és molt trist, i lo més tristés que és cert.

Una cosa Quim, li segueixes dient ERCm, però ells ja no esfan dir així, ara son ESQEURRA, ni republicans ni Catalans? El que fa una cadira....

Dubto molt que perdin vots per dir no a l'estatut, en realitat els seus votatns estaries molt contents.. no? si les bases diuen no, és no, i els votats han d'estar contents... no?

No repetiré els motius pels quals han perdut vots peruqè els has exposat PERFECTAMENT.

A més, no se quant li queda a Carod al capdavant d'Esquerra, preguntem-li a en Puigcercos...


Salutacions

Anònim ha dit...

El trist-partit de les esquerdes no té límits en la seva inacabable i inefable ànsia de deixar-nos boca-badats i astorats en afirmar dia rera dia idees, fets, accions i pensaments que més s'escaurien sota la lona del circ que no pas en els platós de televisió o en els hemicicles parlamentaris.

Carod se supera a sí mateix cada dia que passa: recordo abans de les eleccions que en una entrevista es va declarar "liberal" (suposo que per captar vots a uns quants professionals, botiguers o clsse mitja catalana...). Va dir allò tan tronat, maltractat i magrejat de "la finestreta única per a tots els tràmits". Això en un estat intervencionista que obliga a les sales cinematogràfiques a programar un determinat percentatge en pel.lícules espanyoles, no és possible. La collonada va venir després quan va dir que es destinaria un funcionari "vigilant" i "assessorant" les empreses de nova creació (i més funcionaris...)

Carod ha violat el catalanisme, si no directament, permetent que fos sodomitzat pels enemics de sempre. Permetent que el PP s'hi abraonés i ens convertís en l'enemic públic número 1, permetent que la Generalitat estigui governada per un mediocre i permetent que la voluntat majoritària dels catalans anés a l'oposició.

Carod odia CiU i em sembla que a l'inrevés també funcionaria.

Oriol ha dit...

No cal anar més lluny,tal i com van les coses a ERC, que no li passi res a Carod al pròxim Congrès d'Esquerra, jo si fos ell ja estaria buscant cadira en un altre lloc.

Cesc ha dit...

Si en Carod fós tant independentista hauria optat per un front nacionalista amb CiU. Esquerra ja no té raó de ser. Què volen? Han traït els seus electors i cada dia que passa la diuen més grossa.
Si realment estimés Catalunya no hauria optat pel tripartit que tant nefast està resultant.
Això sí... la culpa la té el NO, quines coses, no?

reflexions en català ha dit...

Sí que és trist, sí. Sobretot per als que ens vam creure el Carod.

I encara és més trist pensar que quan el Carod ja no pinti res a Esquerra, ens tocarà patir el Manelic, que no sé que és pitjor.

Els independentistes ho tenim fotut, però cal no desesperar-se.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

estic d'acord amb tots vosaltres.Les darreres dos legislatures i havien dos posibles pactes el d'esquerres (PSC-E-ICV) i el Nacionalista (CIU-E) tot i haver guanyat CIU les eleccions per dos cops E ens ha deixat a l'oposició i ha preferit el pacte d'E. No sé ara de que es queixa el Carod, crec que tard o d'hora li pasaran factura.

reflexions en català ha dit...

Hola, Quim,

Em sembla que estem escrivint al mateix temps. Salutacions des de l'Alt Urgell, on avui ha començat a fer caloreta de veritat.

Ara me'n vaig a l'hort. Ja us portaré una escarola i us la enviaré virtualment, he he.

Jo també aposto per la fusió, i sobretot aposto perquè desapareguin els odis personals i les rancúnies entre ERC i CiU perquè crec sincerament que aquest és el pacte; el pacte que no ha de dividir ni excloure sinó sumar.

Tret d'uns quants que necessiten l'autoodi, podem convèncer la gran majoria del nostre poble que la plena sobirania del nostre poble és el que més ens convé.

Salut.

Anònim ha dit...

Un canvi de nom aniria força be : Divergència i Desunió.

Anònim ha dit...

Hola Quim.

Jo no m'hi capficaria massa amb ERC, el problema el tindràn en les properes generals per reeditar un recolçament que ens les eleccions del 2004 els varen venir des de el descontentament de les nostres bases, des de CiU.
El cert és que des de ERC s'estàn fent es coses molt malament, només cal veure els moviments interns que estàn sorgint des de les JERC i del ex-conseller Carretero i és aquesta una situació que jo crec nosaltres hauriem d'aprofitar millor i no ho estem fent.
Crec que el desig sobretot de Puigcercós i Vendrell d'arraconar a CiU, els ha sortit malament i nosaltres hauriem de treballar per a recuperar el vot que varem perdre i que va anar a parar a ERC, fent propostes de caire més identitari i nacional i deixant-nos estar d'altres coses.
Crec que l'nay vinent CiU tornarà a tenir un pes importantíssim en la governació d'Espanya, però això hauria d'ésser el nostre passaport vers un desig cada cop més gran dins a CiU que és el sobranisme.

Salutacions i enhorabona per le teu blog

Anònim ha dit...

IEEPP desde Mont-roig del Camp

Estic d'acord amb tots els comentaris, nomes vull afegir una cosa, mireu com son aquestos d'esquerra, que a Mont-roig, a part de fer tripartit com els i faltaven un regidor han pactat amb el PP, si amb el PP !!!!
Sabeu que diuen desde esquerra de Mont-roig, que els seu cap (carod), que percert es molt amic del que ara es tinent alcalde o aixo diuen, el primer es el poble!!! Es venen x cadires, que fort.
Potser fan tots els d'esquerra un curset per ser tots iguals!!!

Salut i Visca Catalunya!!!!!

pEpE ha dit...

kina pena això de Mont-roig.... em sap greu que els partits s'ajuntin amb la única intenció de fer caure l'altre.
En canvi a Riudoms aquesta fòrmula no els hi ha funcionat, tot i que no s'ho pensaven i ja es fregaven les mans, CIU ha tret majoria absoluta i no ha calgut pactar amb ningú. Espero que a les properes eleccions això s'estengui per arreu. Però tbé espero que s'acabin els ressentiments i aquests "tripartitos" comencin a fer política sense malícia.

Anònim ha dit...

La veritat molts votants d'esquerra com mon pare se senten estafats. A més la seva coherència ideològica comença i acabava per críticar CiU. On l'únic argument comença per coses que ha fet en el passat i ells fan en el present i augmentades. O coses que CiU nacionalment no ha fet però els seus socis tampoc i mai ho faran.
Es massa trist per ser cert.