dimarts, 17 de juliol de 2007

La trobada de Blocaires

No es per rés, però arran de l’incorpaoració dels nous blogs de joves i no tan joves militants polítics dins del mon de la blogosfera Tarragonina , sembla que s’ha obert un debat amb to cordial i amigable, on la gent va saltant d’un blog al altre exposant les seves idees i pensaments.

No sé si a part dels propis membres dels blogs dels diferents partits polítics ens llegeix algú més , de fet tots militem o tenim responsabilitats en algun partit polític o la seva branca juvenil, per tant podrem debatre les idees però no aconseguirem convèncer als altres, ja que tots tenim molt clar quin es el nostre espai polític.
Això no treu que puguem expressar lliurement el que moltes vegades per raó de càrrec o perquè políticament no sigui correcte o perquè les directius del partit recomanen un altra cosa. , no ho podem fer.I un espai per dir-les son els blogs personals.
Així membres del PP expressen que estan a favor de que si la societat ho demana es pogués fer un referèndum per l’autodeterminació, o a favor de la creació de una Agència tributària ( cosa insòlita provenint de gent del PP).
O llegir comentaris provenint de les files socialistes que no està d’acord amb la mesura populista del govern socialista de l’ajut de 2500 € per fill per tothom tinguin el poder adquisitiu que tinguin .
O la gent D’ERC que amb la boca petita defensen el pacte D’esquerres i reconeixen que això els hi està fent perdre vots per tot arreu
I pel que fa a nosaltres on plantegem la conveniència o no de mantenir la federació tal qual està, ó arribar a la fusió de unió d’una vegada ó la trencadissa.

Al blog del saló dels penjats n’han parlat molt d’aquest debat sa i coherent de tots els blocaires de la bogosfera, i per lo que a mi respecta us puc dir que estic molt satisfet de la situació que s’ha creat, i que fa que cada dia estigui pegat al ordinador per veure si algú ha deixat algun comentari o si algun altre n’ha fet un escrit nou.o contestar jo a altres blogs també.

Tota aquesta activitat que s’ha despertat de manera sobtada a la blogosfera Tarragonina, tindrà un punt de trobada el proper dia 25 d’agost al Bar Tòful, que al moment d’escriure aquest post encara no m’ha quedat clar quin dels bar tòful es, si el de la part alta, si el de Joan XXIII o el de la platja llarga, però suposo que ja ho esbrinarem. En tot cas estic molt il·lusionat perquè a part dels meus companys de CDC ( JNC) que els conec a tots, coneixeré al altres blocaires amb els que tinc el gust de debatre i discutir de política i que sembla que ja els conegui de tota la vida, ara es tracta de posar-li cara i veu a les persones que he conegut a traves dels blogs i que estic desitjant conèixer personalment, perquè tots han demostrat amb els seus comentaris que a banda de les idees polítiques, tenim punts en comú i es que som tolerants, oberts, i ens uneix l’estima per Tarragona i les seves comarques.

Aviso per navegants, porto varis posts sense criticar l’actuació del equip del Govern de L’Ajuntament ni del Govern tripartit de la Generalitat, així que al proper ja toca!!!.

16 comentaris:

El Capità Tarragona ha dit...

Hola quim!

T'ho aclaro, al Tòfol de sempre, al de la part alta, demà mateix trucaré per infroamr-los del que estem organitzant per aque no ens trobem amb cap sorpresa!!

jo també tinc moltes ganes de que arribi aqust sopar (que encara que li queda més d'un mes) ja comença a agafar forma.

Recordar a tots aquells que vulguin vneir que només cal que escriguin un mail a: blocairestgn@gmail.com i ja se'ls anirà informant.

Tens raó, ja toca un mica de crítica construcitva, de la única que sabem fer.

;-)

Salutacions!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

coi Albert sempre tant ràpid
encara no he posat el post que ja m'has posat un comentari.
sepre ets tant ràpid en tot? jejejeje.
Vinga gràcies per l'aclariment del tòful

El Capità Tarragona ha dit...

Depèn de en què si, i depèn de en què... També... No, es broma.

El capità Tarragona sempre està vigliatn els blocs Tarragonins!!

Salut!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Tu si que ets gran !!!capità Tarragona

Cesc ha dit...

Quim! Llegir els teus comentaris sempre es un plaer! Sempre tranquil, tolerant i educat, això dóna gust, com també dóna gust compartir la mateixa opinió que tenim dels blogs, on tothom defensa unes sigles però també la seva opinió i si fa falta, en detriment d'aquestes. Espero coneixer-vos a tots el proper 25 de juliol!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Cesc gràcies pel bon concepte que tens dels meus posts. faig el que puc. i soc com soc difícilment un pot canviar la seva manera de ser.
de tota manera la proper post ja començaré a donar una mica de canya als sociates jejejeje

Gerard Castells ha dit...

25 d'agost, oi?? Jo també tinc la sensació que els blocs només els llegim els convençuts, però com a exercici va molt bé. Jo vaig començar a anar a unes tertúlies a la ràdio de joves polítics amb Alejandro fernández, Jordi Roca, Carlos Castillo, Gustavo Cuadrado, Jordi Arroyo, i més tard Fede Adan, Javier Villamayor y Alejando Caballero...i encara que estavem tots convençuts i reconvençuts és una escola molt bona. En els nostres partits trobem gent que pensa igual que nosaltres i posar-te davant d'un micròfon a defensar o criticar coses amb seriositat i arguments "argumentats" no dits de carrerilla és mol complicat, te dóna molta seguretat.

Tarraconsell (hehe, perdona CT): podríem proposar que es tornessin a fer les tertúlies de joves polítics a la ràdio, ja s'ha vist que és una Pedrera de polítics de la ciutat.

Gerard Castells ha dit...

perdó me deixava a Marc del Jesús que ja no milita a ICV però està als moviments socials de la ciutat

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Gràcies Gerard pel teu comentari, ens coneixerem personalment el dia 25 d’agost.
I tens raó el Fede Adan estava molt content d’aquelles tertúlies de la radio, i mira dels noms que has dit 4 actualment son regidors de l’ajuntament.
Per lo que tan malament no ho devíeu d’haver fet no?

El Capità Tarragona ha dit...

Per al·lusions.... GERARD!! Em sebmla una gran idea!!

Qui porta ara la EMMC??? abans era de la amrtorell... ara és de...?

no hi caic... és tard... i estic cansat... disculepu-me...

Peró em sembla una gran idea!

Anònim ha dit...

Quim, això no es pregunta: A Tarragona només hi ha un TOFUL. Abans era una pensió i és dels pocs llocs on el vermut te'l serveixen en gots de vermut ancestrals.

Per cert, els del blog "Parlem" del Tinet també fan (o fem) una trobada periòdica al TOFUL (de fa molts anys). Després de barallar-nos per qualsevol nimietat acabem compartint unes patates i un vermut Miró (o Izaguirre)

Bona nit

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

capita L'empresa Municipal de mitjans de comunicació la presideix en Xavier Tarrés. Es van aprovar dilluns els membres del consell d'aministració

El Capità Tarragona ha dit...

Gracies quim!!

doncs seria qüestió de proposar-li al xavier tarrès que ho recuperès a tarragona Radio... no?

Oriol ha dit...

A mi també hem sembla molt be això d'haber proposat aquest petit sopar, així aprofitem i ens coneixerem tots, ja que molts cops pots debatre amb gent que no coneixes de res.

Res més, ens veurem allà!

El Capità Tarragona ha dit...

Artur, com a Tòfol siq ue només n'hi ha un.

Pero també hi ha el T`fol de Mar i el Bar l'Avi Tòfol.

Que, t'apuntes?

Salut!

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

Insisteixo, sou una colla de centralistes...


xDDD