dilluns, 13 de setembre de 2010

Donem a l’Artur la majoria amplia que demana:

Les eleccions a Catalunya ja tenen data de celebració, el compta enrere ja ha començat, el comiat del tripartit cada cop es mes a prop.
En Montilla ha decidit celebrar les eleccions el proper 28 de Novembre, per tant el divendres 12 de novembre a les 12 de la nit començarà oficialment millor dit prosseguirà la campanya electoral, ja que fa molts mesos que la campanya ha començat.
Els membres del govern fa ja temps que no governen i que intenten salvar els mobles com poden, d’un govern finiquitat i mort des de fa mesos.
Mai un president de Catalunya havia fet servir el seu càrrec institucional per fer discursos sectaris i partidistes com ha fet Montilla mesos abans de les eleccions, recordem el darrer missatge d’any nou a “prime time” a TV3 on demanava gairebé el vot pels socialistes i aconsellava a la ciutadania a fugir de falses dreceres.
Tot indica doncs que la campanya serà dura, tot i que aquest hipòcrita de president demani joc net, i ell es el primer que està utilitzant des de fa temps el joc brut, i posarà tota la artilleria pesada al servei del seu partit, tota la campanya institucional que pugui, i tots els mitjans de comunicació mediàtics als seu servei.

Sembla que l’enemic a batre es CIU, no importa qui hagi estat al capdavant del govern mes nefast, inútil i desgavellat de tota la història del nostre país. La consigna no es explicar l’acció de govern ( perquè no n’han tinguda), sinó la d’atacar a CIU, tots contra CIU, inclòs els del PP, tots contra si CIU es o no independentista, o si Mas es o no ambigu amb el tema nacional.
Els psociates i peperos dient que CIU s’ha tornat independentista, i els de ICV i ERC dient-nos un dia que farem sociovergència i l’endemà que pactarem amb el PP.
Mentre tant qui s’ha patejat tot el país parlant amb la gent, explicant el nostre projecte de país i de com traurem Catalunya de la crisi ha estat Artur Mas, que ja ha explicat per activa i per passiva que el mes important en aquests moments es treure el país d'aquest atzucac a que ens ha avocat el tripartit,hem d’aixecar el país, l’hem de recuperar econòmicament, i hem de treballar per fer possible el concert econòmic per a Catalunya, i assentar les bases per poder plantejar en el moment oportú el dret a decidir.

Només un govern catalanista i fort encapçalat per Artur Mas pot aconseguir els reptes que com a poble tenim, i poder solucionar els problemes que afecten als ciutadans,com la estabilitat econòmica, la estabilitat en el mon empresarial que farà mantenir els llocs de treball i crear-ne de nous, seguretat ciutadana, millora de la sanitat i reducció de llistes de espera per a visites a especialistes , intervencions quirúrgiques o proves complementàries. Plans d’ajut per accedir a la primera vivenda als Joves. Revisió de la llei de les dependències i dels ajuts a les persones amb dependència. Apropar les institucions a la ciutadania i resolució dels casos pendents amb mes celeritat. Preparar amb calma però sense pausa la majoria necessària per assolir que el dret a decidir dels catalans, esdevingui un estat lliure i sobirà.

Per aconseguir-ho es necessiten les millors persones i el millor president que Catalunya pot tenir. Donem doncs a L’Artur la majoria amplia que necessita.
Queden pocs dies pel canvi a Catalunya, començar il·lusiona!! Mas president!!5 comentaris:

Xapix ha dit...

tens un regalet al meu blog!!

Pierolapitecus ha dit...

Ja s'han acabat els missatges "sobiranistes"?
Ja n'hi ha prou amb el "pacte fiscal"?
Ja no cal proclamar als quatre vents que en mas ens portarà a la independència?
Ja teniu clares les enquestes, i no cal esforçar-s'hi més?
No us fa vergonya?

Pierolapitecus ha dit...

No sé per què, tinc la impressió que cap al Dessembre, alguns (o molts) haureu de fer neteja als historials del blog.
Lamentable!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Perdona???
Mira no tinc ni idea de qui ets, però CIU sempre s’ha proclamat un partit nacionalista, no anem com d’altres amb missatges independentistes que quant arriben al poder es tradueixen fent Montilla president. Ni plantegem una independència de manera transversal que ara per ara es impossible aplicar.
Nosaltres defensem el dret a decidir dels catalans. Artur Mas ja ha dit que si es president plantejarà el dret a l’autodeterminació quant hi hagi una majoria suficient per a poder guanyar-ho, i que ningù ens la pugui discutir, no ho plantejarem per a perdre, sinó que quant es plantegi sigui de debò per a guanyar. I en aquest procés estem implicats tots els catalanistes, els que som sobiranistes i els que no.
Mira mai hem obligat a ningú a que ens voti, i si CIU ha guanyat 9 eleccions consecutives al Parlament de Catalunya serà per alguna cosa, com a mìnim vol dir que connectem amb la societat i la realitat catalana, mes d’un mil.lio de vots com a mínim es per a tenir un respecte.
Sembla ser que tu mai ens has votat, ni ho faràs, així que ... molta sort en la teva vida.
Nosaltres passarem comptes quant tinguem que passar-les. Com ara les estan passant els membres del tripartit, i la ciutadania donarà o traurà raons.
per cert, apuntat al canvi. Només queden 34 dies perquè Artur Mas sigui president, entre tots l’haurem d’espitjar perquè ben aviat la sobirania nacional sigui una realitat

Pierolapitecus ha dit...

Com saps que no us he votat?
Una mica sectari, no?