diumenge, 6 de juny de 2010

Tripartit, punt i final!!


Haurem d’esperar encara 5 llargs mesos d’agonia final de tripartit. Sembla que el govern de Catalunya actualment en situació de fallada multi orgànica, s’empeny en mantenir-se viu a costa de maniobres de reanimació inefectives, totalment inútils, amb respiració mecànica i alimentació artificial.
No sé perquè el president Montilla s’emparra en allargar fins al final una legislatura que tothom dona ja per conclosa, esgotada finalitzada i morta, el tripartit actualment es un cadàver polític en espera de la incineració final.
Quant mes temps passa aguantant aquesta situació pitjor perspectives li queden als membres de la conxorxa tripartita que veuen com les seves possibilitats de tornar a sumar a les properes eleccions no sols no s’esvaeixen, sinó que encara fan mes forta la previsible victòria de CIU, i que a l’horitzó el que es preveu es un gran des calabre electoral dels tres partits que han format l’actual govern de Catalunya psc-PSOE, ERC i ICV.

Potser per això durant les darreres setmanes estem vivim el desmembrament de càrrecs d’ERC que anuncien que no es tornen a presentar o dels que ja pensen en la seva reinserció de nou a la seva vida laboral i quotidiana anterior, al mateix temps que des de ERC s’anuncia de nou la equidistància i en Puigcercós sense cap tipus de rubor ni autocrítica ja torna a parlar d’un acostament a CIU, perquè diu que ERC i CIU s’han d’entendre per tirar endavant el projecte nacional de Catalunya ( ara ja se’n oblida que durant 7 anys ERC ha menyspreat sistemàticament a CIU i ha preferit a Montilla de president. La veritat es que amb l’actual direcció política de ERC se’ns farà difícil un acord!!!.

També potser, el govern es resisteix a fini quitar la legislatura perquè actualment està mes preocupat en salvar els mobles i en blindar als seus alts càrrecs convocant places i llocs singulars per ells, davant d’un eminent canvi de govern. Per si no ho recordeu, aquests son els mateixos que ens parlaven de mans netes, de transparència , de renovació en la vida política, i de no se quantes coses mes i que en realitat s’ha convertir en augment de sous per ells, “enxufisme" polític i col·locació dels seus familiars a l’administració, augment dels càrrecs de confiança, i ara , blindatge de tots aquests càrrecs, que hipotecarà el futur de propers governs de Catalunya.
En tot cas, tot plegat , els membres del tripartit estan donant una imatge patètica, amb sensació de “salvem el que podem ” . Aquest es el trist legat que ens deixarà el tripartit.
Un govern que els ciutadans oblidaran ràpidament, perquè a part de la seva nefasta gestió, no han deixat res de bo per recordar, aquests 7 anys han estat un trist parèntesi a Catalunya. Cada cop es nota mes a prop que a Catalunya comença el canvi.
Sortosament podrem dir que: tripartit, punt i final.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

AHIR UN CARREC ALECTA "SOCIATA"VA COMENTAR,EN PRIVAT, QUE DONEN PER PERDUDA LA GENERALITAT I ELS AJUNTAMENTS DE BARCELONA I GIRONA,VA AFEGIR "AIXO PASSA PER ANAR CONTRA LES COMARQUES"SEMBLAR SE QUE EL SRO.ZARAGOZA VA DESESTIMAR A LA SRA TURA,MAJORITARIA ENTRE LES BASES,A FAVOR DEL "MUDITO", ARA QUE DIUEN? MOLT EMPRENYATS.
JUGANT AMB BCN.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Tot indica que CIU guanyarà bé la Generalitat, i que per primer cop en 30 anys podem asolir l'alcaldia de Barcelona, i Girona, que sempre han estat en mans socialistes. Així com les diputacions de Barcelona, lleida, Girona i Tarragona. La davallada socialista sembla evident.Per això estan els socialistes tan rabiosos, i intentan llençar merda contra CIU, per mirar de fer que la gent no ens voti. ARA mes que mai comença en canvi a catalunya!!!

Indigeta ha dit...

Serà un gran dia quant tot aixó es materialitzi, però no diguem blat fins que sigui al sac i ben lligat.

Ara mateix, els P$OEmontillistes son més perillosos que mai, perqué les feres acorralades és quant son més perilloses.

I no oblidem que tenen al darrera tot el poder d'un estat, poder que no te CiU.

Creuem els dits i lluitem per fer-ho realitat.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Si indigeta els psoemontillistes tenen tot el poder dels mitjans de comunicació, i intentaran fer tota la guerra bruta que puguin i mes, però malgrat això, malgrat tots els entrebancs que ens puguin posar les tendències diuen el que diuen, i CIU tornarà a ser hegemònica a Catalunya.
De debò que a Catalunya comença el canvi.

Indigeta ha dit...

Ho veus Quim?...

Com m'agradaria equivocar-me alguna vegada!!.

I encara hi haurà que es mostrarà sorprés pel que passa.