dilluns, 10 de maig de 2010

Comença el Canvi a Catalunya
Desconec quant el president Montilla convocarà les eleccions. Per llei, a mes tardar seran en 6 mesos i es podrien celebrar fins i tot al mes de desembre, encara que han sorgit rumors cada cop mes intensos que per la crisi econòmica, la gran taxa d’aturats ( rècord històric), les desavinences amb els socis de govern tripartit, els rumors d’una sentència molt restrictiva del TC envers l’estatut, l’esgotament del propi govern català, i la situació de paràlisi total del govern, en aquesta situació esgotar totalment la legislatura perjudicaria encara mes les expectatives dels socialistes i els rumors situen un avançament electoral pel mes de juny. Si així fos, en Montilla té de límit només aquesta setmana per convocar-les i per tant de dissoldre el Parlament, però per altra banda als socis del govern sobre tot a ERC l’interessa esgotar la legislatura per poder aprovar a cuita i corre’ns les lleis de reordenació territorial de Catalunya, la reforma de la llei de sindicatura de comptes i de impost de successions, i la llei del cinema, que ERC s’ha posat entre cella i cella aprovar-les per així poder presentar-ho com a fets amb titularitat seva a les properes eleccions.
Siguin quan siguin les eleccions, tot indica que aquest govern està ja fini quitat, ha estat un govern gris, desnaturalitzat, del tot ineficaç , de perfil molt baix i allunyat del ciutadà i amb un president que serà oblidat aviat, i en tot cas serà recordat com el pitjor president que ha tingut mai Catalunya. Aquest govern que actualment es troba com si estigués en situació d’interinitat i amb un buit de poder enorme, necessita ésser rellevat el mes aviat possible.
Al carrer el clam cada cop es mes unànime , la gent n’està cansada del tripartit i volen un canvi. Artur Mas es la persona que tothom reconeix que pot portar a terme el canvi que Catalunya necessita, estem preparats per a portar a terme aquest canvi amb el suport majoritari de la ciutadania de Catalunya. Ajuda’ns a fer possible el canvi. Començar il•lusiona.
El canvi comença a Catalunya, sumat amb nosaltres.