dijous, 1 d’abril de 2010

Es inaudit!!! ara Carod es queixa de la Premsa.


Només ens faltava això per escoltar, ara resulta que segons Carod, les causes de la pèrdua de la confiança dels ciutadans respecte la formula tripartit, han sigut la manca de “complicitat” dels mitjans amb l’obra de l’executiu. Segons el republicà tot govern necessita “un nivell modest de complicitat dels mitjans de comunicació cap a l’obra de govern” i en aquestes dues legislatures no ha existit.

Aquestes declaracions del Vice-president del govern de Catalunya, son una prova mes de la total ineficàcia d’un govern que agonitza, que se sap perdedor i que busca culpables externs allà on no hi son, que no fa autocrítica de la seva nefasta gestió, i que vol ara culpabilitzar als mitjans de comunicació, que ja no poden negar la evidència tot i treballar al seu servei.

I es que respecte dels mitjans de comunicació no es que no hagin tingut complicitat es que el govern tripartit ha tingut el control mes absolut: pràcticament tots els mitjans estan sota l' òrbita del tripartit. Ja sigui a TV3 o a Catalunya radio, on s' ha purgat els desafectes, a la Vanguardia o l' Avui, sempre al seu servei, o de COM radio, el periódico o El Pais, durant tots aquests anys han estat completament al servei del tripartit, i magnificant qualsevol acció dels membres del govern, el problema es que la situació ha estat tan nefasta i tan patètica que els propis mitjans de comunicació, no han pogut negar la evidència i han posat de manifest la incompetència total d’aquest govern.

Ara em venen a la memòria declaracions de certs personatges psocialistes que deien que s’havien d’arrancar crostes nacionalistes a TV3 i bajanades semblants per tal de fer dels mitjans de comunicació un butlletí oficial del tripartit.
Als diferents governs de CIU, a TV3 per exemple treballaven periodistes de totes les ideologies polítiques i que tothom coneixia, i tothom sabia i sap les seves simpaties pels socialistes, per ERC o per ICV, i feien els seus programes amb total llibertat, això era pluralitat.

No sr Carod no ens podrà fer creure que ara a mes a mes tampoc tenen la complicitat dels mitjans de comunicació, això només respon a amagar les veritables intencions del govern que encara vol tenir mes intervencionisme durant aquests mesos que encara queden per les eleccions, de fet la elecció del nou president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) Enric Marín per decret , sense consens es una prova mes del sectarisme que ha fet gala el tripartit tots aquests anys ,i la manca de voluntat per aconseguir uns mitjans de comunicació plurals i independents.

No Sr Carod, els mitjans de comunicació que vostè ara critica, només han fet que posar en evidència el que tothom ja sap, i que ja no poden amagar , han retratant la realitat, i aquesta realitat diu que vostè i tots els membres del seu govern sou patètics.