dissabte, 16 de gener de 2010

Les falses dreceres!!


Montilla en el seu míting- discurs institucional de cap d’any adreçat a tots els catalans, i en el darrer consell nacional del seu partit aquest cap de setmana, ha tornat a repetir el mateix, demana que els catalans a les properes eleccions no votin falses dreceres.
Si alguna cosa ens han ensenyat aquest 7 anys de governs tripartit, es que qui han buscat falses dreceres justament han estat ells, quant per dues vegades, tres perdedors es van ajuntar per fer fora al guanyador de les eleccions.
Té raó en Montilla, els catalans no han de votar falses dreceres, Montilla ha estat president, no per decisió dels catalans, sinó de ERC, que va buscar una falsa drecera.
L’única manera de aconseguir que no torni a passar, es votant de forma majoritària a CIU i a Artur Mas, només amb una victòria contundent de CIU, tres perdedors ja no sumaran i podrà ésser respectat el resultat electoral. Tothom sap ja, perquè així ens ho han explicat per activa i per passiva, que no governa qui guanya, sinó qui aconsegueix sumar majories. Es curiós però, que tenint un model parlamentari com el que tenen a la resta de països de Europa, només es aquí on el partit guanyador queda marginat a l’oposició, a tota Europa el partit guanyador governa.
Ara, tothom a Catalunya ja sap que el tripartit si suma tornarà a governar, i que per tant a les properes eleccions només hi han dues opcions o CIU o tripartit, es a dir o Mas o Montilla.

Després de 7 anys de malgovern, de batusses entre els propis partits que formen el tripartit, el desgavell econòmic, els conflictes continus, el menyspreu de l’estat espanyol vers els compromisos adquirits amb Catalunya, el desencís de la societat vers els polítics que ens governen, les mentides continues dels membres del govern al seu Parlament i per ende als ciutadans de Catalunya, les falses promeses d’austeritat i bon govern, la nul·la reacció del president Montilla davant dels problemes del país, i els conflictes arreu del territori, fan que tot plegat els propis socialistes reconeguin en un acte d’autobombo aquest cap de setmana, que van per darrera a les enquestes però que al final ens passaran per davant i guanyaran les eleccions.
Si no s’avancen , queden només 10 mesos i escaig per les eleccions, 10 mesos de campanya electoral permanent, que serà molt dura, especialment dura, per part de tres partits al govern, que sabent-se d’antuvi perdedors, aniran en contra de CIU. Un cop mes tots els mals del país seran culpa de CIU, després de 7 anys de govern encara segueixen amb la cançoneta que tot es culpa de CIU, sense assumir cap mena de responsabilitat.
Malgrat que tal com reconeixen els propis socialistes les enquestes ens son favorables , No ens val a badar, no fem cas de les enquestes, no ens podem refiar, no hi ha res guanyat, l’única enquesta vàlida es la dels vots dipositats a les urnes. I necessitem tots els vots, ningú es pot quedar a casa, a més a més la dispersió del vot catalanista i sobiranista amb l’aparició de 3 i fins i 4 partits, no se sap ben bé ni a qui perjudica, ni a qui afavoreix, i encara que sembla clara la patacada de ERC, (per això ara tornen a marcar paquet i tornen a parlar d’equidistàncies i d’altres bestieses que ja ningú es creu, la bandera independentista, ja no només es patrimoni d’ells). Tot vot que no vagi a CIU, afavorirà al tripartit.

Ara, però, a les properes eleccions al Parlament de Catalunya es primordial un govern fort i Catalanista que sigui capaç de fer-nos sortir de la crisi econòmica a la que estem sotmesos, que pugui abordar de manera clara el dret a decidir del catalans, que treballi per el benestar dels ciutadans, i que ens torni la dignitat com a ciutadans de Catalunya que som, i només hi ha un home preparat per afrontar aquests reptes i un partit que serà recolzat per la majoria de ciutadans de Catalunya. A les properes eleccions es l’hora de CIU, i d’ Artur Mas, que serà sens dubte un gran president de Catalunya.

El pitjor president i pitjor govern que mai a tingut Catalunya, s’acosten a la seva fi, podrem dir aviat que el tripartit ja es història, de molt mal record, però ja es història. Tot plegat el malson haurà durat 7 anys!!!

5 comentaris:

garmir ha dit...

Excelent article, Quim.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

gracies edmón celebro que t'agradi

L'home del sac ha dit...

Ells han estat al falsa drecera que ens està deixant sense camí...
A veure que passarà... si podem posar-nos de nou en camí, un camí que no té altre destí que la llibertat.

Josep-Empordà ha dit...

Malgrat que no es pot dir blat fins que és al sac i ben lligat, crec que s'albira a l'horitzó una victòria de CiU molt més gran del que ens pensem.

De ben segur que els partits, tots, i sobre tot els P$OEcialistes, tenen enquestes actualitzades i fiables, i tant el missatge subliminal que arriba d'uns i altres així m'ho fan pensar. Els del tripartit ja no poden amagar el nerviossisme que trascendeix de tot el que van dient ultimament, el reconeixement de'n Montilla de que CiU va primera, les "amenaces" de'n Puigcercós de "triar" la oposició i la desesperació de nàufrac del Titànic d'IC-V així semblan indicarho.

Però no val a badar, que la mateixa desesperació fa ser molt agossarat, i son capaços de qualsevol cosa.

Anònim ha dit...

Gracies per intiresnuyu iformatsiyu