diumenge, 3 de gener de 2010

2010 Adéu siau Montilla!!!!


Un cop més l’esperpent de president que tenim a Catalunya, l’inefable José Montilla ens ha deixat de nou clar que a Catalunya no tenim un president, sinó que tenim al secretari general del PSC que fa de president administratiu del govern central.
En el discurs institucional de cap d’any, ha recordat que l’any 2010 es any d’eleccions a Catalunya, i de manera sectària i barroera, posant a “sopa de caldo” a tots els partits de l’oposició i als propis partits que conformen el seu govern, va dir que en els comicis els catalans podrem decidir amb el nostre vot si volem aturar-nos, retrocedir o buscar falses dreceres. Per tant de manera encoberta demana el vot pel psc-PSOE, es totalment inaudit, inadmissible, i completament sectari. Mai abans en els 23 anys de govern de CIU en Jordi Pujol en els seus discursos institucionals havia demanat mai el vot per CIU.

Montilla ha aprofitat el seu càrrec institucional, per fer un míting polític, una arenga als seus militants, ha confós els ciutadans de Catalunya amb els militants del psc-PSOE, de fet es un president que no ho ha estat de tots els catalans, sinó només dels seus.
Això ja demostra que es veuen fora del govern, que els números amb els que s’enfronten els hi diuen de manera tossuda que el tripartit ja no suma ni sumarà, que en aquest moments estan amb els dos peus fora del govern de Catalunya, i de manera agònica faran tot el que podran per desestabilitzar a CIU, que es la força que puja de manera ferma i que guanyarà de manera contundent les properes eleccions.

Es presenten uns mesos durs, de continus retrets contra CIU i el seu líder Artur Mas, tot el que digui serà mirat amb lupa i serà contestat de manera contundent pels tres partits que encara formen govern, però ningú podrà aturar el que sembla evident, el tripartit està mort i enterrat, cap dels tres partits que el formen se senten a gust amb la formula actual però aguanten carros i carretes, perquè es l’única manera que tenen de tenir poder i protagonisme, encara que alguns per salvar la cadira ja han dit que potser provarien altres formules.
ERC sap que patirà una ensopegada electoral, i pensa en altres sortides, es parla de sortir del govern quant es faci publica la sentència del tribunal constitucional, per salvar els pocs vots que li queden encara.
ICV es l’única que vol seguir perquè es l’única manera que té de tocar poder, i el PSC sap que si no suma amb el tripartit no aconseguirà mantenir govern.

Una cosa està clara abans o després , s’avancin o no les eleccions, podrem dir que el 2010 afortunadament serà l’any de l’adéu al pitjor president que mai ha tingut Catalunya, serà l’adéu de José Montilla, si es catalans volen es clar!!!, i per això, l’única manera de fer-ho fora, es votant a CIU i a Artur Mas, que serà sens dubte el proper president de Catalunya. Perquè tal i com ell diu “El que Catalunya necessita és un Govern fort i amb un lideratge potent, i això es fa a base d'una majoria suficient de CiU"

4 comentaris:

L'home del sac ha dit...

El discurs no el vaig ni sentir, però pel poc que n'he llegit, penós.
Espero que sigui el seu últim any, ara que ja veurem que tal és l'alternativa... perquè no sé si voldrà agafar drecera o ja li està bé continuar travessant el desert.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

L'home del sac segur que l'alternativa es millor, molt millor que el que tenim. No anirem amb falses promeses, mirarem de buscar la millor drecera possible per arribar a la sobirania nacional. No se el que tardarem, però plantejarem de manera seriosa el dret a decidir del nostre poble

Josep-Empordà ha dit...

No tinc cap dubte que l'Artur Mas será un gran President de Cataluny. I jo no milito a CiU ni a cap altre partit.

Per altre banda, el nivell del tripartit P$OEmontillista li ho possa ben fàcil.

El mal és que es trobará un Pais trinxat...en tots els sentits.

civisliberum ha dit...

El discurs lamentable, era mes un miting del PSC que n discurs institucional. Esperem que sigui el darrer.