dimarts, 29 de setembre de 2009

Tarragona no podrà exercir el dret a decidir


Ja sé que a Catalunya, i a Tarragona concretament, n’hi ha problemes mes importants a solucionar que pensar en realitzar una consulta popular que en cap cas seria vinculant, sobre la independència de Catalunya.
Ja se que a Tarragona n’hi ha moltes coses que no funcionen, i tot i que molts cops ens volen fer creure que es per culpa de la herència deixada per CIU, Aquests arguments ja no s’aguanten per en lloc perquè després de dos anys de govern municipal, ja toca que assumeixin part de la seva responsabilitat i de la seva ineficàcia. La realitat es que després de dos anys, la ciutat està aturada, els projectes oblidats, i la seva ineptitud es tradueix només en promeses i mes promeses , i en passejades pel carrer d’un alcalde rialler amb tothom, però que no soluciona res. Sembla també que els 12 regidors socialistes i els 2 apèndix de Erc que governen la ciutat visquin en un mon de Jupi, “mira que bonics que som i que bé que ho fem”, però la realitat es que només saben vendre fum, de qualsevol cosa fan rebombori i utilitzen tota la pressió mediàtica disponible i els mitjans per fer veure que fan coses.

Però bé jo em volia referir al darrer plenari de l’Ajuntament on els socialistes que tantes vegades ens han volgut fer creure que CIU i PP som el mateix, i resulta que un cop més, quant es tracta de defensar els interessos de Catalunya, sempre son ells i el PP els que es posen d’acord per votar en contra. Ara resulta que els Tarragonins no podrem exercir el dret a decidir. En Ballesteros diu que ha votat en contra de poder realitzar la consulta perquè es considera federalista , que es un defensor de la constitució, i que no està d’acord amb la independència. però Sr Alcalde, vosté es alcalde de tots o només dels socialistes?, el que es tractava era de consultar als ciutadans, si vostè està en contra de la independència, votant que NO, el dia del referèndum ja ho tenia solucionat, però deixi que els ciutadans expressin la seva opinió. Amb la seva decisió ha negat aquest dret als ciutadans .

També la portaveu del grup socialista la sra Floria argumentava el seu vot contrari a la moció dient que la majoria de Tarragonins estan en contra de la independència. Com ho sap?, que els hi ha preguntat? Noooooo, perquè no els ha deixat!!!.
Llàstima, a Tarragona hem perdut una oportunitat de poder expressar la nostra opinió lliurement,
Molt bé pels regidors de CIU que així ho van entendre, i amb el Joan Aregio al capdavant van votar que sí a la proposta, tot i que la suma de PP-PSOE va evitar que s’aprovés.
Gràcies sr Ballesteros, ja sabem ara que tot allò que deia de ser l’alcalde de tots, la tolerància, un nou estil i bla bla bla, era simplement pur teatre.

2 comentaris:

L'home del sac ha dit...

Doncs ara és feina vostra fer entendre això, que PP i PSOE són ben bé el mateix. Jo ho tinc claríssim, però sembla que una part important dels catalans prefereix votar una nena pija fastigosa i mig feixista com la Chacon, pensant que això és bo per Catalunya perquè van contra el PP.

feliu ha dit...

Ja vindrà, de moment ERC i el Sergi i la Rosell han fet el pallasso, sabien que els hi tombarien, per que ho han fet??, suposa per marcar pefil, que s'em diu, com que ERC al govern de Tarragona a deixat penjar la bandera estatal al balcó en lloc de enviar-la a renta com feia CiU.