dissabte, 4 de juliol de 2009

Herrera diu que els dos actuals problemes de Catalunya són Zapatero i CiU


Semblava una mosqueta morta, que mai havia trencat un plat, amb aspecte de progre, però de tant en tant i com es habitual en tots els portaveus del tripartit, a la que poden, zas, andanada contra CIU.
De fet ja fa temps que es van tornant un darrera un altre, amb l’objectiu i punt de mira de CIU, per intentar desestabilitzar a la federació per tal de dissimular les seves pròpies misèries, desgavells i conflictes.

Ara li toca el torn al secretari general d’iniciativa Joan Herrera, la perla que ha deixat anar es: “Catalunya ara mateix té dos problemes: Zapatero, que incompleix sistemàticament amb tot allò a què es compromet, i CIU, que actua amb interessos descaradament partidistes”.

Suposo que quant fa aquestes declaracions i parla d’interessos partidistes, No ho deu dir per l'actitud electoralista que va tenir IC al votar contra la llei d'educació per contentar els sindicats, oi? . Una vegada mes es va posar de manifest una altra contradicció al si del govern tripartit, votant en contra d’una llei del propi govern del que formen part, i en lloc de sortir del govern, es permet el luxe de criticar a l’oposició que va votar a favor de la llei, i es queda tant ample.
Sr Herrera perquè es tan cínic?

El problema de Catalunya sr Herrera, es el propi tripartit, i dintre del tripartit es ICV, amb la seva nefasta gestió al front del govern, i la penosa actuació del sr Saura al front de interior que li ve gran, i d’en Baltasar que ja fa temps que per pròpia dignitat hauria d’haver dimitit, perquè ni saben ni tenen capacitat ni estan preparats per governar, l’únic que saben fer es demagògia, i política de trinxeres. La gent de ICV esta preparada per estar a l’oposició i fer oposició, (a la que tornaran ben aviat), no pas per governar.

Aquests son els veritables problemes de Catalunya, tres perdedors al front d’un govern, un govern fet única i exclusivament per arraconar a CIU, que es l’únic que els manté junts, ja que per propis interessos partidistes no han estat capaços ni de posar-se d’acord entre ells en temes cabdals pel nostre país. I en lloc de sentir-se avergonyits per l’espectacle que ens estant oferint, encara es permeten el luxe de criticar a CIU, que tot i estar a l’oposició, actua amb responsabilitat de govern.
I encara queda el tema del finançament i la resolució de l’estatut, que farem sr Herrera?, que diran els ecosocialistes davant de l’atropellament que patirà Catalunya?

El tripartit aguantarà fins al final de legislatura, però tots ells saben que ja només els hi queda un any al govern, perquè la força dels vots els farà fora per molt de temps.

36 comentaris:

Salvador Grifell ha dit...

El problema de Catalunya és en Zapatero i el tripartit. Que no s'equivoqui el Sr. Herrera

Tarragona La Bonica ha dit...

Tranquils... el cambi climatic, CIU, la crisis, CIU l'apocalipsis, CIU!

Som uns craks

L'unic per el que em sentire orgullos es per: El final del Tripartit:CIU!

garmir ha dit...

Hola:
El tripartit té data de caducitat, em sembla que és Novembre del 2010.
Edmón.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Salvador: tens tota la raó i aixi li faig saber al post, el problema es el tripartit, i evidentment el propi sr Herrera i els nefasts consellers ecosocialistes

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Fede, el tripartit s'acaba. I ells ho saben i per això estant tan calents i cabrejats!!!.
pero la seva traició tindrà un preu que es tornar de nou a l'oposició, d'on no tenien que haver sortit mai

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Edmon:
mai millor dit en tant poques paraules.
RIP del tripartit Novembre 2010

garmir ha dit...

Hola Quim:
L'únic dolent és que encara hem d'esperar uns quants mesos doncs ara s'han pegat a la cadira amb pegamento que es diu.
Edmón.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Edmón: els entesos en política diuen que els tres pilars fonamental d’un govern es basen el 1. la economia, 2.- La sanitat, 3.- l’ensenyament.
El tripartit fa aigües pels tres pilars, 1.- Economia de pena, 2.-Sanitat s’aguanta gràcies a la gestió anterior, perquè el que es pel tripartit res de res. I 3.- Ensenyament s’aprova una llei fonamental amb el vot en contra d’un dels partits que formen el govern, hauria de significar la sortida immediata d’aquest partit del govern, però no, aguanten carros i carretes, i sa sobre li foten la culpa a CIU. es vergonyós, es inaudit, es una gran presa de pel als ciutadans.
Per dignitat, si veritablement els importés el país haurien d’haver dimitit tots i convocar eleccions anticipades, però ja sabem que això no ho faran, així que haurem d’esperar al novembre del 2010.

L'home del sac ha dit...

A saber que s'havia fumat...

Josep-Empordà ha dit...

Si, la data de caducitat és novembre del 2010, però no se jo si hi arribaran. Crec que malgrat que ho vulguin, no podrán.

garmir ha dit...

Hola Quim:
Quina raó tens.
Edmón.

feliu ha dit...

En aquest paio, compreu-li una bici i que es perdi.

Dessmond ha dit...

N'Herrera s'ha convertit en la caricatura de si mateix. Té més credibilitat el personatge de Polònia que el diputado a Cortes Generales. Cru com la vida mateixa.

Joanet del cabàs ha dit...

En primer lloc, jo no sóc de la línia Uriel Bertran, perquè no milito a Esquerra; sinó que sóc pròxim a moviments de base com la CUP i els moviments socials de l'EI.
Per ara, per ara encara espero que es presentin de manera oficial a Barcelona, que serà un tema seriós i delicat; però al marge també es necessita potenciar la política de base en assemblees, com feines cooperatives... Tot un altre rotllo.
Jo seguiré movent-me per on calgui, ja que tinc altres problemes per arreglar.

Salut i revolució!

feliu ha dit...

Joanet, fill, deixet de collonades i estudia una mica més, ves pèr feina i deixet de CUP's i enredos, ets molt jove i sempre t'enganyaran.

Josep-Empordà ha dit...

Ara ja no hi és. Deuen pensar que val més no fer-ho tant patent, però no fa tant de temps que vaig anar a la web de les CUP,s per veure de qué anaba la cosa i ...patapám!! la bandera vermella amb la falç i el martell entrellaçada amb una estelada vermella.

Bé, amb aixó ja en vaig tenir prou.

Crec que des de la caiguda del mur de Berlin i el colapse del comunisme, l'indpendentisme i l'ecologisme han esdevingut dos embolcalls per amagar a l'ùltim reducte del comunisme a Europa, és per aixó que quant sento la paraula independència o ecologia en boca de segons quí, surto corrents cames ajudeu-me, malgrat voler un estat propi per la meua Patria i respectar al màxim una natura que m'estimo i ens és necessaria.

Cal acabar amb els impostors, la independència de Catalunya és quelcom massa serios per deixar-ho en mans de segons qui.

Joanet del cabàs ha dit...

Jo crec que per ara quasi només serà la CUP la qui realment iniciarà el camí cap a la independència.
Mentre surti als municipis, anirà fent passos endavant.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Joanet, em sembla molt lloable els esforços de les CUP per aglutinar el moviment independentista, però de moment tot el que hem pogut veure es que amb escissions de escissions i amb voluntat d’excluir mes que de sumar no es pot anar en lloc. Crec sincerament que de presentar-se les CUP a les eleccions difícilment obtindrien representació parlamentària, i sense el suport popular donen les urnes, poca credibilitat pot tenir la defensa dels vostres postulats.

Cesc ha dit...

Poc podem esperar de qui es sent superior moralment a la resta pel sol fet d'anar en bicicleta.

Coincideixo amb l'Home del sac, qulecom s'havia haver fumat.

Albert ha dit...

Bé, amb això del Tour de França, l'Herrera, com que li agraden tant les bicis perquè no contaminen, ha vist que era el moment oportú.

El que està clar és que tothom aprofita per criticar els seus rivals a la mínima. A veure si és veritat això que dius a l'últim paràgraf.

Adéu!

J.M.Sole ha dit...

Quim bon dia.
Els covergents ja podeu vigilar perquè si aneu a les eleccions amb l´ambigüitat de sempre,no sé pas si aconseguireu el poder. It`ho dic una vegada més:Les eleccions les guanya qui suma i fa govern.
Més humilitat i autocritica és conve a CDC,a part de tenir un projecta clar,sense ambigüitats que no serveixen per res,i que engresqui la gent´.
Ho fareu ? jo penso que no.
Salud

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

JM el discurs de “no governa qui guanya sinó qui té majoria parlamentària” ja ho hem après. Ja sabem que si a les properes eleccions els tripartit suma( que espero que no), tornaran a fer govern, però ara ja tothom sap que a Catalunya o tripartit o CIU, i la gent ara ja pot comparar,
i t’asseguro que compara, estic segur que a les properes eleccions la gent dipositarà de manera clara la seva confiança en CIU. Estic segur que el tripartit no sumarà, i Artur Mas serà un gran president, serà el millor president que pot tenir Catalunya, a mi no em cap la mes mínima dubta.
Tenim moltes coses a fer, i les farem, amb il•lusió amb ganes i amb el vist i plau de la societat catalana.
I també et puc dir, que a CDC hem fet molta reflexió, hem fet molta autocrítica, i hem après d’experiències passades

J.M.Sole ha dit...

...I fem castells a l`aire amb foldre i manilles,ben collats els uns a sobre dels altres,cuan toquem els núvols tornen a baix....
No parles de R.cat no t`agraden potser ales....Salud Quim.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

JM no parlo de Rcat, perquè encara es una associació cultural, i en Carretero no ha anunciat si es presentarà o no de cap de llista, ni amb quina gent compta. I et puc dir que en Carretero va ser conseller de governació amb el tripartitI, i ja sabem que ni el tripartit I, ni per descomptat el tripartit II, rés han fet per la independència de Catalunya.
Probablement a tu en Carretero et pugui enlluernar, però ell proposa declarar la independència de Catalunya des de el Parlament de Catalunya, i quant va ser Conseller de Governació no fa pas tant de temps, ni en va parlar ni la va proclamar.
Personalment prefereixo a Carretero abans que en Putxi, i m’agrada mes la Rut Carandell, que el Carallot. Però sens dubta no tenen ni de bon tros la talla política de l’Artur Mas, que serà amb tota probabilitat el proper president de Catalunya, perquè així ho haurà decidit el poble de Catalunya.
En tot cas un pacte entre CIU-R.Cat, cas que fos possible no em desagradaria

feliu ha dit...

Quim amb las fotos que poses fas propaganda del paio.

J.M.Sole ha dit...

Quim a qui tens els errors,i febleses i les complicitats que es poden descobrir entre els qui tenen i han tingut el poder entre nosaltres,molt bé Feliu.
Vam entrar en la democràcia pensant que teniem una arma poderosa a la mà i hem acabat anant amunt i avall amb un caçapapallonas.
I que, encara que la veritat no sigui sempre agradable,cal dir-la per decencia i conèixer-la per intentar corregir-la.Aquesta gent com en Feliu no els convé a CDC.
Bon cap de setmana.

J.M.Sole ha dit...

"Al Loro" Feliu,el 30% de la militancia de R.cat prove d`esquerra,es el meu cas,20 anys de militancia i de tans altres.
Molta gent,molta cada dia ès donen de baixa d`esquerra per entrar a R.cat,com tans centenars cuan s`aprovi el finançament.
R.cat és un catalizador de l`independentisme,en temps rècor esta aconseguint aglutinar molta gent dispersa en moltes capelletes.És del què es tracta.Transversalitat i meritocràcia.Segons les darrers estudis d`opinio a joves universitaris hi ha un 21% indepentista que votaria R.cat si es presentés,estic covençut que MAS i cia som mes llestos que tu ?.
Salud i Independencia.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

JM totes les enquestes i estudis d’opinió vaticinen una ensopegada de ERC, i de ICV, una pujada molt important per CIU, mentre que el PSC-PSOE es manté, això farà doncs que el tripartit no sumi ni de bon tros. Rcat no entra en les enquestes perquè hores d’ara no se sap si concorrerà o no a les eleccions, en tot cas no sé si RCat aglutinarà a tots els ex-votants de ERC,
I quin paper jugarà cas d’entrar al Parlament de Catalunya. crec que molts ex-votants de ERC tornaran de nou a CIU, i evidentment una part anirà a RCat.
D’ençà de les eleccions democràtiques CIU ha guanyat totes les eleccions catalanes, inclòs en les situacions mes adverses, amb la substitució de Jordi Pujol per Artur Mas va seguir guanyant, rés fa pensar doncs que la gent que va votar CIU en les situacions mes critiques per CIU, no ho tornin a fer ara,
El quid de la qüestió es bassa en els vots catalanistes que han passat de CIU a ERC i que darrerament han anat a engreixar l’abstenció. Molts estan en desacord amb el tripartit i la seva nefasta actuació, i ara tothom ja sap que perquè el tripartit no sumi, l’única opció es CIU. Cap d’aquests vots es pot quedar a casa, si som capaços de engrescar-los, estic segur que a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, CIU estarà en situació molt privilegiada per governar en solitari, segurament en minoria i oferint pacte de govern amb qui accepti les nostres propostes, evidentment estic parlant de pactes amb d’altres partits catalanistes.
T’asseguro que no es cap tipus de xuleria ni prepotència, t’ho dic des de el convenciment mes absolut, que el canvi del canvi ha arribat de nou i que la gent de Catalunya dirà de manera clara PROU al tripartit.

J.M.Sole ha dit...

Quim,amb aquest finançament s`ha acabat el bròquil. Arribat l`hora posat a punt a la tardor som-hi !.
Jo fa mesos que ho he tingut clar,no tinguis cap dubte que si PSC-PSOE i PP poden sumar,ho faran,com ho feren en terra hostil com EUSKADI.
Tens tota la raó.La vostra fomació te una bona base per refer la "nostra nació",pro els socis d`UNIO tans sols som un pont amb la dreta espanyola. I aquest pont només condueix Catalunya al precipici.
Un tracte amb el,Doctor i l`horitzo sera més clar.

Josep-Empordà ha dit...

Que només el 30% dels reagrupats son els que procedeixen d'Esquerra és tant veritat com el repetir mil vegades que Reagrupament no és una escissió d'Esquerra.

Quasi TOTS els seguidors de Reagrupament procedeixen d'Esquerra com a militants o votants i TOTA!! la direcció provisional no només procedeix d'Esquerra, sino que inclús alguns encara en son militants.

Prou de mentides!. Si ja comencem amb aquestes mentides...en qué més ens pot mentir Reagrupament?.

Josep (sl) ha dit...

no crec plausible que RCAT solament tingui un 30% de ex-membres d'ERC. Ja què n'és escissió i com a mínim en la fase inicial pescarà dins d'ERC i els abstencionistes orfes de representació.

D'Herrera he de dir que entre els problemes de Catalunya no hi és CiU, què bé no del país on el major problema és la oposició al govern. El tripartit Governa allà on suma, solament fan oposició de la oposició. Però el tripartit ha estat i és un llast pel país.
En tot cas CiU és el problema del tripartit i no de Catalunya, ja què és la formació que els pot foragitar del poder.

feliu ha dit...

Quim, rep el meu condol per la mort del teu estimat pare.
Extenseiu a tota la seva fanilia.

Pel creients, la mort no es un Adeu per sempre, és un arreveura.

Una baraçada molt forta.

J.M.Sole ha dit...

Quim. en un dia com el de avui manquen les paraules per descriure els sentiments de tristor,t`acompanyo en el sentiment,hi una abraçada a la familia per la mort del teu pare,una abraçada hi el meu afecte.
" Cadascú està sol damunt el cor de la terra,traspassat d`un raig de llum :I de sobte, ve la nit " .

J.M.Sole ha dit...

Quim. en un dia com el de avui manquen les paraules per descriure els sentiments de tristor,t`acompanyo en el sentiment,hi una abraçada a la familia per la mort del teu pare,una abraçada hi el meu afecte.
" Cadascú està sol damunt el cor de la terra,traspassat d`un raig de llum :I de sobte, ve la nit " .

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

grácies per les vostres paraules de condol. Si em veig amb cor i amb forces faréun post dedicat a la memòria del meu pare, que se que seguiael meu bloc i es va emocionar quant fa uns mesos,quant es va detectar la seva malaltia li vaig dedicar i el va emocionar molt!!!.
No per esperada la seva mort, no deixen de ser moments molts durs per la familia, va morir tranquil, sense patir, rodejat de l'amor de tota la familia i a casa seva tal i com ell volia.

J. M. Sole ha dit...

Sempre hi ha alguna cosa que t`espitja,la vida continua amic meu.
Els socilistes fa dies que saben qui som,pro Er i Icv ens mostren la seva cara real.És realment penós !!.Quina clase politica tant miserable.En Putxi ha pensat que aprovant el finançament,i silenciant a tota la politica catalanà i provocat una apagada informativa.....C i U sortiria pergudicada.
Que renunciar a defensar el pais sigui dolent per catalunya,ER no li inporta, es perjudicar C i U i ocupar el seu espai.La pluja fina es converti en pluja daurada i es lamentable tenir senblats politics que no saben d`on venen,no saben on són, i no saben on van .
SALUD.
pd.El cafe queda pendent!!