divendres, 26 de juny de 2009

Francesc Vallès. Un altre bocamoll de la factoria “Zaragoza-Iceta”

Fa temps que no escrivia cap post nou al meu bloc, però no sempre es disposa del temps adequat per actualitzar-ho, o no tens la inspiració per escriure un nou article que mantingui la atenció dels blocaires que puguin seguir el bloc i que pugui donar peu al debat de les idees i els pensaments.
Feia dies doncs que no escrivia rés, però avui no m’he pogut estar, he vist a la premsa que en Francesc Vallès diputat del PSC per Reus feia unes declaracions als mitjans de comunicació, i he pensat a “veure que ens explica el diputat socialista de les comarques Tarragonines de l’acció que el govern Zapatero té destinat a Tarragona”, però oh sorpresa!!, no es dedicava a parlar d’acció de govern, sinó com sempre,i un cop més, es dedicava a dissimular les seves misèries criticant de nou a CIU, sempre CIU en el punt de mira dels socialistes, i un cop més, fent us impunement de la mes barata de les demagògies, Francesc Vallès, ha afirmat aquest divendres que l'objectiu de CiU és “fer caure” el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, perquè el líder del PP, Mariano Rajoy, sigui el seu successor. “Segons Vallès, CiU té “síndrome d'Estocolm amb el PP” ja que, quan governaven els populars, van donar suport a les investiduras de l'expresident José María Aznar i els seus pressupostos, una cosa que no han fet amb el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero.

Ell tot xulo, de nou vol fer creure a tothom que CIU i PP anem de la mà., que l’únic objectiu de CIU es fer caure a Zapatero. Aquest es l’únic argument dels socialistes, que a part de ser del tot inexacte, no deixen de repetir una i un altre vegada. A veure si ho entenen els socialistes, no volem fer caure a Zapatero, (Zapatero ja caurà tot sol),volem que compleixi els seus compromisos i les seves promeses.
Perquè no explica el Sr Vallès que quant governava el PP, es van acceptar les propostes que feia CIU i que per això li vam donar suport?.
Perquè no explica que quant governava el PP, es van desencallar molts dels temes que amb els socialistes estaven del tot encallats. Perquè no explica tampoc que en Zapatero no ha complert ni un dels seus compromisos adquirits amb Catalunya, i que ja n’estem cansats de sentir falses promeses, però de diners ni un ral. Perquè no diu que ERC soci coaligat al tripartit també votarà en contra dels pressupostos, però sembla que això no es criticable pels socialistes ni que provoqui cap crisis al govern de Catalunya, Perquè no explica tampoc en Vallès que els irresponsables son ells, que diuen una cosa a Catalunya i fan un altre a Madrid a les ordres del PSOE, perquè no ho explica tot això, i millor dit perquè no explica que ha fet el PSOE i Zapatero per Catalunya i mes concretament per les comarques Tarragonines??.
Ja li diré jo el que han fet els socialistes a Tarragona rés de rés, totes les infrastructures inaugurades a Catalunya pel Govern de l’Estat son fruit de l’anterior pacte de CIU-PP, perquè el PSOE ha estat incapaç d’invertir ni un Euro mes del que ja tenien pressupostat amb anterioritat.

Encara doncs, s’estranya que CIU pugui votar en contra dels pressupostos de l’Estat??, que passa amb l’estatut i els seus incompliments?, que passa amb el finançament??.

Sr Vallès potser la cançoneta de "CIU amb el PP" ja cansa, em recorda la cançoneta dels "23 anys de Govern de CIU", que a força de repetirla al final va calar, però sr Vallès aquest cop ja no cola. Son vostès qui pacten amb el PP sempre que els hi cal, sense ruboritzar-se, ni moure ni una pestanya.

Sr Vallès, sortint vostè de la factoria Zaragoza –Iceta no m’estranyen gens les seves miserables declaracions, però fora millor que expliqui les veritats i es cenyís a la realitat, sinó millor que calli, i si us plau no digui més bajanades.

6 comentaris:

Tarragona La Bonica ha dit...

Si vols Quim t'ajudo a resumir com estan al PSC.....

EN-VE-JA....

No es poden ni aguantar el careto... avui ens ha arribat a casa una carta que deia que CIU ha pujat 800 vots a TGN... considero que son pocs... crec que com a minim ahurien de ser uns 2000...

Ya arribara el moment de les eleccions catalanes, i com son el any que ve podrè votar... ya tenen un vot mès...


Salut!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Fede, eren 800 vots mes ,tenin en compta que eren unes eleccions europees que per lo que es veu no havien interesat a gaire gent, però els únics que pujem som CIU i pujem i pujem.
Aviat la victòria de CIU a les eleccions serà tan aclaparadora que MAS sense discusió serà el proper president de Catalunya, ja queda menys!!!

Josep (sl) ha dit...

si tant els agrada fer oposició, hi podrien tornar. No han fer gaires mèrits per no tornar-hi.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Fede, Josep:
Sempre estem en boca dels socialistes i dels republicans, es igual si som al govern o a l’oposició, sembla com una neurosis obsessiva, sempre contra CIU. tenim la culpa de tot, i ara repeteixen dia si dia també que pactarem amb el PP per fer fora al PSOE. Quant els que pacten sense cap tipus de rubor son ells, com a Euskadi. Però allò es diu pacte constitucionalista. Allà el PP es veu que no es la dreta. Enfí quanta hipocresia i mala llet.

Josep-Empordà ha dit...

Jo crec que estan paranoics, i que a la nit es desperten amb insomnis i amb esgarrifances.

No crec que a partir de les properes eleccions es tirin només 23 anys més a la oposició...crec que seran més.

Ha caigut a les meues mans un full de CC.OO. en el que denuncien que a l'ajuntament de Sabadell, del PSOEmontillista Manuel Bustos, només 10 càrrecs de comfiança de l'alcalde se'n duen 1.332.556€ (221.719.445 de les antigues pessetes). NOMÉS 10 CÀRRECS DE COMFIAÇA DE L'ALCALDE!! sense contar els sous de l'alcalde i els regidors. Ara multipliqueu tot pel nº d'ajuntaments, diputacions i Generalitat que controlen i veureu la sagnia que representen per Catalunya.

El PSOE de Madrid ens roba, però...i el de Catalunya?.

jo ha dit...

Quim, posant la foto d'aquets tótiles no fas cap favor a CDC. Si no fos per aquestes fotos no el coneixen ni al seu poble. sis plau, encara que parlis d'ells refereixte al càrrec que tenen afegin "socialista" i no facis propoganda desde els blogs afins a CDC.