dissabte, 4 d’abril de 2009

Montilla diu que el PSC no farà campanya en clau catalana.


El president de la Generalitat, i primer secretari del PSC José Montilla, ha criticat els partits catalans que enfoquen les eleccions europees del proper juny mirant només pels interessos de Catalunya i ha assegurat que el seu partit aposta també per buscar la prosperitat de tota Europa.
Em sembla del tot inversemblant que el President de Catalunya digui això, i a sobre critiqui als altres partits que ho facin. Sr Montilla, Si no hem de defensar els interessos de Catalunya i dels catalans a Europa, què hi anem a fer? Creieu que els francesos, els italians, els anglesos o els espanyols es preocuparan per defensar-los?.
Això forma part de la seva campanya mediàtica ?Fets, president Montilla, o la Catalunya optimista i solidària?, si no ens han de defensar ,potser que no es presentin, o potser no cal ni que els votin sr Montilla, perquè els catalans volem ser forts també a Europa, per poder demanar a Brussel·les el que a Madrid ens neguen. Està doncs clar que amb aquesta renuncia seva, Catalunya no té president, el president es Zapatero.

Gràcies per aclarir el que tots ja sospitàvem i sabíem, allò del “psc somos nosotros” que va dir Zapatero, estava ben clar, els 25 diputats del psc a Madrid son PSOE, els diputats del PSC a Brussel·les son PSOE, i els 38 diputats al parlament de Catalunya son també PSOE, el mateix PSOE que a Euskadi pacta sense cap tipus de rubor amb el PP, i que tants cops ens van retreure a nosaltres i tant ens van criticar amb la matxacona cançoneta de que pactàvem amb la dreta dura. Sembla ésser que ara la dreta pepera ja no es tan dura. Que ha canviat? Si son els mateixos?.
CIU sr Montilla si que es plantejarà les eleccions en clau catalana, perquè es Catalunya el que nosaltres defensem, i per tant ,l’única opció que defensarà els interessos de Catalunya a Europa es CIU. En Ramon Tremosa, es l’únic candidat sobiranista que no cedirà el seu escó a mitja legislatura a d’altres forces polítiques alienes a Catalunya com succeeix en d’altres candidatures, i per tant es l’única referència forta i seriosa que treballarà per la sobirania de Catalunya.
Sr Montilla, vostè es president d’un país en el que no hi creu, per tant no esperem que el defensi, ja ho farem nosaltres, vostè el millor que pot fer es marxar cap a casa, seria el millor favor que podria fer a Catalunya.

18 comentaris:

Assumpta ha dit...

Crec que a Montilla li hauria de caure la cara de vergonya d'haver dit el que va dir...

És clar que s'ha d'anar a defensar els interessos de Catalunya! I tant que sí!!

Xapix ha dit...

Vergonyós el president del notre país!! perdó, que per a ell som una regió de la "UNIDAD DE ESPAÑA" en fi, que a aquesta gent del PSOE, que per a mi, sempre dic que no existeix el PSC.
Quim d'acord amb tu!!

Que pasis una bona setmana santa!!

L'home del sac ha dit...

Jo també ho vaig sentir i em va semblar més que penós!!! Què coi hi van a fer doncs??? Perquè el que no em dirà és que des del PSOE no voldran defensar els interessos d'Espanya!!!! És clar que també s'han de parlar de coses en general d'Europa, però primer estan els interessos del nostre país, i tenir eurodiputats catalans allí ha de servir perquè les coses que allí s'aprovin ens siguin beneficioses i no perjudicials.
A banda de tot això, el parlament europeu, potser estic equivocat, però el veig com un niu de buròcrates i prou, que no té cap mena d'utilitat... Em penso que la UE està creant tot de macroestructures que al final no serveixen de res.

Miquel ha dit...

A qui sorprenen aquestes declaracions? PSC és l'òbvia representació d'Espanya a Catalunya, i com a tal creure que defenseran els nostres interessos a Europa és inimiaginable. Són un càncer per a Catalunya, però els catalans tenim el bisturí.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Assumpta, Xapix, Home del sac, Miquel, estic d’acord en tot el que dieu.
A mi no m’han sorprès les declaracions d’en Montilla, perquè tothom sap que representa al PSOE. El que es vergonyós es que això ho digui el president de Catalunya, i encara es mes vergonyós que sigui president amb el recolzament d’un partit anomenat independentista, que fa com si això no anés amb ells, i que evidentment tard o d’hora ho pagaran electoralment.
De fet Montilla no ha enganyat a ningú simplement explica el pensament del PSOE, que no es caracteritza justament per la seva defensa de Catalunya.

Adrià Izard ha dit...

Estic d'acord amb el Miquel. El titella del Montilla no ha fet més que donar motius al que porta temps clar. El PSC no existeix i no defensa Catalunya. Són una seu del PSOE que fan el que els hi manen desde Madrid. És vergonyós, patetic, ridícul, inconcedible i tot el que vulguem dir però és així. I També crec com el Miquel que el PSC-PSOE és un dels càncers de Catalunya, els altres són ICV i la gent d'ERC que pensa com el Carod.

feliu ha dit...

A veura companys, si no perdem de vista el que es va elegir. El Sr. Montilla respresenta a un partit estatalista, es de la federació dels PSOE, y un dels seus barons, possat pel candill ZP. Europa es la Europa dels Estats, mal que ens pesi a alguns, Espanya es un Estat d'europa i Catalunya no. Siguem Estat i serem Europa, així de senzill, ara bé no em el PSOE i tots els seus subordinats, Montilla no fara mai ni competencia ni entrebancs al seu lider. Avisar per u altre cop ??. Bueno. "Una no más, como Santo Tomás".

Josep-Empordà ha dit...

La questió és: Mas...o Montilla. Mas és Catalunya, Montilla és Espanya, i francament, no cal donar-li més voltes.

No hi ha més.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Josep-Empordà completament d'acord la qúestio es o CIU o tripartit, es a dir o Mas o Montilla, no cal donar-li mes voltes tens raó.

feliu ha dit...

Viva Chàvez y los suyos, prietas las filas, a Catalunya ni un duro!!.

Pasqual, apollarè lo que apruebe el Palarment de Cataluña.
Van i ens ho creiem. "Tontus" i els del PP rient.

Eloi Menasanch ha dit...

No confonguem les coses... el que ha dit Montilla és que el PSC treballarà des d'Europa per Catalunya i per construir l'Europa que ha de ser i no és. Cosa que la resta de partits no tenen clar...perquè es presenten a les eleccions sense creure en el futur d'Europa i en les seves oportunitats.

Feliu... el que no surt per enlloc és la visita del sr. Mas a la Moncloa... ves quines coses passen!

I Josep-Empordà...el sr. Montilla és Catalunya i! Espanya... que és en el que creiem la majoria de catalans.

Salut!

Eloi Menasanch ha dit...

els vots que representa el PSC també són un càncer? vigilem les paraules home...

Adrià Izard ha dit...

Eloi no intentis arreclar-ho, el Montilla l'ha ben cagat i prou. Defet no l'ha cagat, ha dit la veritat, veritat que desde el PSC intenteu enmascarar per veure si caceu algun vot (que molts hos falten).
Quan ens referim al PSC dient que és el càncer de Catalunya, no ens referim a les persones sino a la institució, el que representa aquest partit per Catalunya.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Eloi, es normal que la gent expressi la seva opinió, que es tant respectable com la teva, perquè el que si es clar es que amb el tripi Catalunya ha anat enrera, en Montilla es el president d’un país en el que mai ha cregut, ni tants sol s’ha preocupat de parlar correctament la llengua pròpia del país al qual representa, La màxima autoritat política de Catalunya necessita de xuletes per escriure als llibres d’honor de les ciutats i pobles que visita. ( no ha estat capaç ni de memoritzar el que ha de posar).
Però es normal que faci això, perquè Montilla només es un peó mes dins del tauler d’escacs que es el PSOE, per el PSOE Catalunya es una regió de Espanya, lo de la Espanya plural només ha estat una falacia mes del sortit dels incompliments i mentides a que ens té acostumat en Zapatero. A Catalunya al llarg de les eleccions catalanes hi ha hagut una majoria de ciutadans que han confiat en un partit nacionalista com a CIU que defensa que Catalunya es una nació, i com a tal la defensarem a Espanya, a Europa i a on calgui.

Eloi Menasanch ha dit...

"Quan ens referim al PSC dient que és el càncer de Catalunya, no ens referim a les persones sino a la institució, el que representa aquest partit per Catalunya"

Reitero... el que el PSC representa!

I en fi Quim...dir que Montilla no creu en Catalunya, i que el nostre pais ha anat enrere és faltar a la veritat. El que més curiós em resulta és que quan se'l critica l'únic argument que doneu és si parla bé o no el català... doncs potser potser no és natiu (terme que estic segur usarieu si fos políticament correcte)... però algu de CDC va definir un cop que era un catalanet.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Eloi, et podria donar molts arguments mes, a part de la llengua, de que el president Montilla es un president nefast per Catalunya, passarà a la història com el president mes gris, i mediocre que ha tingut mai el nostre poble, en definitiva el pitjor president de Catalunya,entre dlaltres coses per no saber resoldre els conflictes, no donar solucions, no poder exercir de president perquè es esclau del pacte tripartit i no poder cessar als consellers dels altres partits, no ha sabut donar la cara en temes tant importants com la crisi de rodalies,infrastructures, aeroports, l’aigua, els temporals de vent, la policia autonòmica, i tants i tants problemes que han fet que la ciutadania comenci a estar ja una mica farta d’aquest govern.
Però evidentment tu opines tot el contrari, i al final qui posarà o traurà raons serà el poble amb els seus vots.
Agraeixo que et passis pel meu bloc i deixis comentaris, perquè ja saps que t’aprecio molt, malgrat que gairebé no coincidim mai en les apreciacions polítiques.

feliu ha dit...

Eloi, ves per on surt aquest. Si el finançament i l'estatut que dieu va acordar en Mas no passa el sedaç del PSOE, com coi vol que s'acceptès un de millor. A més ERC ja estava d'acord amb un 90% amb el que proposava el PSC, t¡en recordes maco??.
I en Maragall que coy va liderar, a Mèxic s'en va anar.

Adrià Izard ha dit...

És eveident que el PSC respresenta quelcom, quelcom nefast per Catalunya.
Eloi com m'explicaràs que la nova ministra de cultura (del teu PSOE)digués textualment: "el castellà està 'marginat' a Catalunya". Té alguna explicació que aquesta dona pugui ser ministra gràcies als diputats el PSC(entre d'altres).
Siusplau, no intentis defensar el tripartit que és indefensable, esque no pareu de cagar-la...