dilluns, 16 de març de 2009

Ridao , el bocamoll d’ERC acusa a CIU de Mobbing!!.


Algú coneix quina es la feina que el grup parlamentari de ERC a Madrid està portant a terme?, i quina es la feina que està desenvolupant en Joan Ridao Portaveu de ERC a Madrid?, perquè l’únic que sap fer es de bocamoll, perquè ja es una costum que cada cop que en Ridao obre la boca ho faci no per explicar la seva feina sinó per a despotricar com sempre contra CIU. Ara Ridao acusa a CIU de” Mobbing contra ERC per veure si ens tremolen les cames".

Està clar que el diputat per ERC a Madrid, a part de donar suport al PSOE, no sap de que parla quant anomena la paraula Mobbing, o bé el subconscient l’ha traït.
Mobbing vol dir en el mon laboral assetjament i intimidació des de un superior a un treballador, per tant en el mon de la política, des de el poder vers la oposició, però mai a l’inrevés.Com pot provocar mobbing CIU a ERC si qui està al poder es ERC?.

Sr Ridao, ja n’hi ha prou, si les vostres enquestes internes no us son favorables, no li donin la culpa a CIU, es la vostra indecència, hipocresia i la manca de ètica la que us ha portat a la situació actual en la que us trobeu.
El tema del finançament porta cua, i si no sabeu com resoldre el problema del finançament, no val a dir que es culpa del pacte del majestic, ni del pacte Mas-Zapatero, perquè res te a veure i ben bé que ho sabeu, es tracta d’un flagrant incompliment per part del govern espanyol i del seu president Zapatero del que marca i mana l’estatut de Catalunya aprovat en referèndum pel poble català.

ERC el que ha de decidir es si dona recolzament a l’incompliment per part del govern espanyol , o d’una vegada per totes es planta i diu PROU a tanta incompetència i a tanta incoherència. I si tal com diu el conseller Huguet l’acord en finançament serà un mal acord per Catalunya, ERC per coherència política, per dignitat política i per simple credibilitat política hauria de dir ADEU, plantar-se i plegar d’un govern que cada dia que passa ens demostra la seva ineptitud mes sobirana.
Qualsevol altre cosa no es rés mes que justificar el que no té justificació, recolzant al psc i la seva supeditació al PSOE, i aguantar estoicament el que està caient, sense pràcticament pestanyejar.

ERC està fent un flac favor al país, el partit anomenat independentista ha decebut a la majoria dels seus votants, i a molts dels seus militants, no en va es el partit amb més exvotants que votants, i va camí de la seva desfeta electoral, però sembla que els seus dirigents lluny de fer cas del que marquen les tendències, segueixen enrocats en el tripartit costi el que costi, i n’estic segur que això tard o d’hora ho pagaran ben car, però mentre tant qui està patint tot aquest desgavell, es el poble de Catalunya, que com diuen els estudis d’opinió cada vegada son més els catalans que estan desencantats dels polítics del nostre país.
Mentre ERC no faci reflexió, i miri a casa seva i no busqui culpables a casa dels altres, mentre no deixin de criticar a CIU i culpabilitzar-la de tot el que passa, mentre segueixi aferrada al poder al preu que sigui, a qui beneficien i al mateix temps fan de salvavides es al psc-psoe que pràcticament no es ressent, ja que tot el desgast recau bàsicament en els partits que li donen suport es a dir a ERC i a una ICV gairebé ja desapareguda del mapa polític català.

Si d’alguna cosa podrem treure profit, es que a les properes eleccions al Parlament de Catalunya el tripartit ja no sumarà ni de lluny.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero... ¿tu quien eres?

Adrià Izard ha dit...

És clar que ERC necessita un canvi, si no el troba patiran molt a les eleccions. La van cagar amb el tripartit, ho saben, però ni ho reconeixen ni ho volen arreclar, ells mateixos, qui juga amb foc es crema

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Anònim esta ben clar qui soc
i tu? qui ets?.

Adrià estic d'acord ells mateixos faran, ja s'ho trobaran.

feliu ha dit...

Quim, no t'escarrasis, quan sigui ja pasarem comptes.

Anònim ha dit...

Quim,

Dius que l' inconscient del Ridao el deu haver traït. Ben cert!
Els Carod, Puigcercós, Ridao, Vendrell i tutti quanti, aconxorxats amb els sociates, usaren el mobbing contra Colom i Rahola per apoderar-se de la direcció d' ERC, que des d' aleshores és E, que rima i va al ritme del PSO-E.
Arribats al límit de la llur competència i mancats de decència, què poden fer sinó projectar les llurs misèries en qui odien?

Cordialment,

Robert del Poblet

Tresinores ha dit...

En Ridao continua fent la feina al PSC. I al PSOE, es clar.