divendres, 27 de febrer de 2009

El nou estil de fer política dels socialistes a Tarragona


Se’n recordeu quan a la darrera campanya municipal en Ballesteros insistia dia si dia també en que instaurarien un nou estil de fer política a L’ajuntament, basat en el diàleg, la transparència i la ma estesa?
Doncs bé, ja sabem que tota aquesta xerrameca només eren paraules, ja que els fets demostren tot el contrari.
Estem en disposició de poder dir que l’actual equip de govern municipal, l’estil que ha instaurat a l’ajuntament no es correspon ni de lluny en el que van prometre, ni es transparent ( no aporten la informació que la oposició els hi demana), ni te la mà estesa, (no accepten rés del que prové des de la oposició), ni està basat en el diàleg, ja que en el darrer plenari, fins i tot l’alcalde Ballesteros va menysprear als membres de l’oposició.

No fa gaires mesos, la inclita portaveu dels socialistes na Begoña Floria deia que CIU tenia mal gust fent oposició. I resulta que el mal gust el tenen ells, quant el sr Alcalde de la ciutat durant el transcurs del darrer plenari va menysprear i fins i tot insultar a la sra regidora Carme Duch tractant-la de tonta, i el sr Carles Castillo,regidor de seguretat ciutadana, fent us d’una prepotència impròpia en el seu càrrec es permet el luxe, durant el plenari de utilitzar expressions barroeres i pròpies de tertúlies de baretos, i de dir-li a un altre conseller amb menyspreu “miri, no sé si li contestaré aquesta pregunta”. Perquè si no ho sap, el sr Castillo, a part de guardar les formes, té l’obligació de contestar a totes les preguntes que els srs regidors li puguin fer als plenaris, i si no sap la resposta, la pot posposar al proper plenari, però li agradi o no, l’haurà de contestar. I es responsabilitat de l’alcalde ,que el propi alcalde i tots els regidors mantinguin un comportament adequat amb el que representen, que no es ni mes ni menys que la representació de la ciutadania de Tarragona.

Ja sabem quin es l’estil socialista a Tarragona, es l’estil del sectarisme, si el que dius no els hi agrada et menyspreen , i fins i tot es permeten el luxe d’insultar-te.
Es també l’estil de donar la culpa de tot a CIU i al pàrking de Jaume I, i escudant-se en això apujar-se ells el sou, però al mateix temps pujar els impostos, la brossa, l’aigua i el Bus.
També l’estil dels socialistes de Tarragona ha estat deixar perdre tots els projectes de la ciutat com ara la Façana marítima, Tabacalera, Banc d’Espanya, Camp del Nastic, i no tenir cap projecte nou, perquè per no tenir no tenen ni projecte de ciutat.

Veritablement ens pensàvem que la transparència i el nou estil de fer política era un altra cosa.

7 comentaris:

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

M’he deixat de comentar que l'ajuntament es passa pel barret la llei i va permetre el consum de begudes alcohòliques en menors d'edat,tant a les revetlles de Sta Tecla , com ara per carnaval, ambdues nits van ser unes nits plenes de urgències hospitalàries amb menors d'edat afectats per intoxicacions etíliques greus i fins i tot estats de "coma" etílic.
per Carnaval es va permetre el consum d'alcohol fora i dintre del palau firal, per tant s'estava incomplint la llei. La regidora de Cultura Sandra Coloma hauria de respondre per tot això, però segueix afònica?, quant li ha de durar aquesta afonia?, es que a més a mes te amnèsia? i no se'n recorda de contestar?

Kiko ha dit...

Totalmente de acuerdo que perdieron la compostura total y no supieron mantener el listón donde tenia que estar, pero bien cierto es que algunas de las preguntas realizadas por la regidora ya las contesto el pleno anterior y quizás en otras ocasiones y al final pierdes los nervios y eso hay que comprenderlo, no lo disculpo ya que no son ni maneras ni ninguna educación política, ni ético, pero al igual hay que mirar de enterarse de lo que se explica o ha que se acude al pleno a escuchar solo lo que se quiere.
Salud.

Jordi ha dit...

no oblidem quin era el vostre model... em sembla increïble l'actitud dels socialistes, però em sembla espectacular que els convergents us queixeu de les formes nadalistes que està adoptant en Ballesteros. Voleu fer el favor de deixar de fer l'imbècil amb crítiques a les formes i fer critiques i propostes al contingut. Suposo que ha de ser molt dur passar a l'oposició però a veure si apreneu i us deixeu d'aquesta actitud nerviosa, que per cert es la mateixa actitud que agafen els socialistes quan no aconsegueixen fer allò que pensàven que podien fer. Salut!!!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Jordi, qui es van passar 4 anys de precampanya i després durant la campanya electoral prometen un nou estil de fer política van ser els socialistes, i parlaven de diàleg i no se quantes coses més.
I certament no han aplicat allò que van prometre, i no només critico al mes post les formes, sinó també el contingut, que no has llegit que tots els projectes estan aturats, no han engegat cap de nou i a sobre ens apugen els impostos, la brossa , l’aigua i el Bus?.
Ni han fet el que van prometre ni fan el que estava projectat fer.
Però vaja sembla que no es pot denunciar ni explicar.
No recordes quant a l’oposició estaven ells?, que no criticaven tot el que podien i més?, doncs ara les tornes han canviat, nosaltres estem a l’oposició i tenim el dret i el deure de denunciar tot el que no fan bé. I ells tenen el deure de respondre a les preguntes que els hi fan des de la oposició, encara que això no els hi agradi.

Albert ha dit...

No estic massa al cas del que passa a Tarragona, però avui en dia un no es pot creure a un polític fins que no ha complert la seva paraula. No pots confiar en ningú.
Això passa a Tarragona i passa a tot arreu, potser en alguns llocs amb l'excepció dels insults...

Adéu, que vagi bé!

Miquel ha dit...

Gràcies pel comentari i celebro que t'agradi el bloc.
T'afegeixo a la llista de blocs recomanats.

Malauradament, Taragona em queda massa lluny per saber que passa allà...

Salut!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Albert gràcies pel teu comentari, ja saps que sempre ets benvingut

Gràcies Miquel tu també estas linkat, espero que segueixis venint pel meu bloc i em deixis la teva emprenta.