dimecres, 28 de gener de 2009

Montilla ha mentit!!! Montilla dimissió!!!


Fins aquí podíem arribar!!, el molt honorable?? President de Catalunya José Montilla ha mentit a tots els ciutadans amb el tema del temporal de vent. Podem acceptar que ha estat el temporal de vent mes fort mai vist a Catalunya fins ara, que ha tingut unes conseqüències del tot imprevisibles, però també es cert que hi han hagut a Catalunya 8 morts, i que el Govern no va actuar amb la celeritat necessària davant del que s’apropava, ni ha sabut estar a l’alçada de la situació.
El servei meteorològic de Catalunya ,a la força va avisar a interior del que es preparava i interior tenia l'obligació d'avisar a tots els municipis. I tots els Ajuntaments haguessin avisat a la població d'immediat, i així poder evitar el pitjor, les morts.

El president Montilla, lluny de reconèixer de nou la incapacitat del govern de Catalunya, a l’hora de gestionar la situació d’emergència, ha fet unes declaracions per televisió on ha dit que el govern català havia avisat a tots els Ajuntaments amb la recomanació de la suspensió de les activitats esportives divendres a la tarda, i la presidenta del consell comarcal del Baix Llobregat Rosa Boladeras(PSC) l’ha desmentit rotundament,dient que el correu electrònic amb aquesta recomanació la van rebre dissabte a la tarda, quant la tragèdia de Sant Boi ja s’havia produït.
La Sra Boladeras ( a la foto de dalt) ha dit "La primera notícia de que hi hauran vents forts arriba divendres per la tarda. Dissabte pel matí rebem un comunicat molt més concret en el qual s'indica que hi hauran ratxes de vent superiors als 90 km/h. Dissabte a les 16 hores arriba la recomanació de suspendre totes les activitats esportives".

El cert es que el govern va actuar a remolc dels esdeveniments, no amb previsió. Tenia a les seves mans els instruments necessaris per afrontar una situació de màxima emergència i només va recomanar.
Montilla ha dit que “la Generalitat no pot tancar instal·lacions que no són seves ni suspendre activitats no programades pel govern”. Vull recordar que Les autopistes tampoc son de la Generalitat i quan al govern tripartit li ha convingut el peatge no s'ha pagat. Les carreteres son del estat espanyol i quan ha interessat al tripartit les ha tallat. Els boscos i terrenys son de propietat privada i quan ha volgut el tripartit hi ha plantat senyals per fer transvasaments. Els exemples son infinits per demostrat com el tripartit s'ha ficat en la vida privada familiar dels ciutadans sempre que li ha convingut.


Tenim un Govern del tot incompetent, i ara també un govern miserable, que rebuig responsabilitats, amb un president que ha mentit als ciutadans.
Aquest govern no es mereix res més que una forta repulsa ciutadana, i el seu president, cada dia mes desautoritzat, no es mereix res més que la seva dimissió.

8 comentaris:

Antoni Vera ha dit...

No fa falta dir res nou Quim, només calia veure que quan encara ningú els havia titllat d'irresponsables ja sortien a tots els mitjans dient que havien avisat amb antelació, és del tot constatable que el SMC feia prediccions de ratxes de vent molt fortes, i les velocitats registrades són comparables a les que pot provocar un huracà, al port de tarragona és van registrar de mitjana 70 km/h. Com bé dius, a remolc, sempre esperant que no passi res i mai en tenen cap tipus de culpa, la gestió sempre és perfecte. Que s'acabin ja les mentides!!!

Assumpta ha dit...

Sí, però no dimitirà (i mira que em sap greu, eh?)

Andreu ha dit...

Sí, es un fet nou, i senyal inequivoca de la indignació de la població davant la no-actuació dels govern tripartit.

La Sra. Boladeras, si no recordo malament, viu i ha fet politica municipal a Corbera, on també es va perdre una vida humana i les destrosses foren quantioses.

Que la Sra. Boladeras hagi contradit en public, fil per randa, el que va dir en Montilla, es indicatiu, crec, de que ha estat sensible a la indignacio popular i no pot col.laborar a la gran mentida, politica, dita per en Montilla.

Cordialment,
Andreu

Cesc. ha dit...

Els catalans hem estat de sort que molts arbres encara no han recuperat el fullam ni fet fruits. Amb un vendaval com aquest i la nula actuació preventiva del Govern el mal hagués estat molt pitjor.
Que després de la criminal inacció perpetrada encara vinguin amb mentides és com per imputar-los d' ofici.
Salut i independència,
Cesc.

Efrem ha dit...

No les tinc totes, però potser sí que tens raó...

L'home del sac ha dit...

Quim, si has entès al meu bloc que em decanto per en Junqueras, ho has entès malament, perquè ni he volgut dir això ni insinuar-ho.
Precisament, tot i que no ho decidiré fins força més endavant, em decanto més per en Tremosa, perquè m'agrada el seu punt de vista econòmic i crec que pot aportar més.
El que sí que m'agradaria és que no el tingueu cinc anys allà dalt, sinó que quan torneu al govern, que no dubto que hi tornareu, el porteu cap aquí i li doneu algun càrrec important.

Anònim ha dit...

EL QUE TE DE PLEGAR DE UNA PUNYETERA VEGADA, ES EL INEFABLE SRO.SAURA, QUE MAI SAP RES PERO RES DE RES, MONTILLA, BE NO MEREIX EL RESPECTA DEL POBLE CATALA, JA TE PROU CASTIG,POTSER PASSARA A L' HISTORIA CON "W" CASSOLA.
JUGANT AMB BCN.

Tresinores ha dit...

Les 16:00 hores del dissabte ja era tard pels nens de Sant Boi. I per cert, van enviar un fax! A la majoria d’ajuntament el dissabte està tancat i no hi ha ningú!Per rematar-ho surt un socialista dient que els alcaldes tenen responsabilitats sobre la població. Genial! Gran manera d’eludir responsabilitats. .. però ostres! Els alcaldes del Baix de quin partit son?

Al mateix temps, un altre parlant de les nevades de l’any de la pudor i CIU... Doncs és fàcil, nevades zero morts, ventolada vuit morts, i 4 d’ells eren nens i en una situació totalment evitable.

S’ha gestionat malament, s’ha mentit i no hi ha dimissions?? És una vergonya!