dilluns, 12 de gener de 2009

Herrera diu: “Un dels problemes que tenim a Catalunya i gros és CiUSabeu que els hi passa als xicots i xicotes de ICV?, doncs que s’estan posant molt i molt nerviosos i nervioses, i per això en Joan Herrera flamant secretari general de ICV fa les declaracions que fa, ell tot eixerit i bufó no se li ha ocorregut de dir ni mes ni menys que “Un dels problemes que tenim a Catalunya i gros és CiU”, ho diu i es queda tan tranquil .
Bé de fet en Herrera ha confós Catalunya amb el tripartit, perquè es evident que CIU no es cap problema per Catalunya, però si que ho es i gros pel tripartit, perquè aquests xicots i xicotes de ICV saben que CIU els traurà del govern i ja es veuen de nou a l’oposició, i ja pensen en allò de va ser bonic mentre va durar.
Aquests ecosocialistes quant aixequen la mirada ja es veuen de nou asseguts als bancs de l’oposició, si es que treuen algun diputat, i això els fa començar a tremolar les cames.
Ja fa varis posts que dic que es l’ hora de dir adéu al tripartit, i n’estic convençut que serà ben aviat.
Totes les tendències marquen una baixada estrepitosa de dos dels tres partits que formen el tripartit, que en cap cas faria possible la suma aritmètica actual, ja que tant iniciativa com ERC patirien una davallada impressionant, i el PSC es mantindria mes o menys igual o faria una lleugera pujada a costa dels seus socis, però el que si indiquen totes les tendències es la pujada imparable de CIU.

Això es el que preocupa en Herrera, que malgrat tots els intents mediàtics i de controls dels mitjans de comunicació escrits i audiovisuals per intentar fer callar la veu de CIU, la seva pujada es real, i es imparable. I això els martiritza, els irrita i els emprenya, i per això diuen el que diuen i estant més pendents de criticar a CIU que de governar, perquè porten 5 anys al govern i encara no han après a governar. Per quant aprenguin ja no hi seran!!!.

Sr Herrera, com diu en Llach a la seva cançó, No es això companys, no es això!!

Parafrasejant al Joan Herrera, jo diria que “ Catalunya te un problema i gros, i es el tripartit”.

6 comentaris:

L'home del sac ha dit...

El que sí que són un problema gros són els frikis, pijo-progres i neo-comunistes d'Armani.

Assumpta ha dit...

Et veig molt optimista... no sé per què pero el PSC té una sèrie de votants fixes, fidels per sempre, pasi el que pasi i si no, mira l'Ajuntament de Barcelona... per malament que ho facin sempre guanyen... Trista realitat.

Anònim ha dit...

Hola Quim,

no ens coneixem però a vegades m'agrada llegir el teu blog.

No entenc gaire de política, però potser el millor seria que ens intentèssim entendre tots una mica i deixar de tirar-nos les pedres els uns als altres, no?

Tresinores ha dit...

Que deu t’escolti! No hi ha res fet, per que si poden sumar sumaran, aquesta ha de ser la màxima com el temor.

Anònim ha dit...

Suposo que no és fàcil portar tants fils i menys quan tothom vol estar amunt... per cert, el candidat a les Europees és bastant nacionalista :) m'agrada :)

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Cesc, la veritat es que estic molt content amb la designació de Ramon Tremosa com a cap de llista a les Europees. es sobiranista i com d'altres ja s'han encarregat de dir va votar en contra de l'estatut.
En tot cas la seva elecció crec que ha estat tot un encert per a CIU