dijous, 25 de desembre de 2008

Ja som de nou a Nadal


No m’agradaria posar-me sentimental, però aquests dies que amb l’excusa del Nadal, tothom procura ajuntar tota la família, que al llarg de l’any no es possible per diverses circumstàncies, ja que molts membres de la família viuen fora, inclòs a l’estranger, i que difícilment es poden trobar tots junts, sempre es un bon moment per retrobar-nos i per nosaltres el dia de Nadal i Sant Esteve son unes bones dates.
Aquests dies però, tothom va també una mica de bòlid, que si els regals, que si les compres de darrera hora, com farem menjar per 20 persones?, ara les taules no caben al menjador!!!, que si estarem molt apretats, etc etc, però al final tot es soluciona i un any més l’objectiu s’aconsegueix.
Sempre brindem per un any millor, i sempre ens adonem que tots serem un any mes vells, i que els nens es fan grans i que alguns ja no son tan nens, n’hi ha que ja porten la novieta a dinar també per Nadal. L’amic invisible cada any es fa mes llarg perquè cada any son mes gent a repartir regals, però que voleu que us digui a mi m’agrada molt. Tot i que aquest any es notarà l’absència del Daniel.
Però la vida continua i aviat serà 2009, qui ho havia de dir, se’n recordeu quant no fa gaires anys tothom dèiem, a l’any 2000 quants anys tindrem?
Dons mira a l’any 2000 teníem 9 menys que aquest any.

Enfí serveixin aquestes línies per felicitar les festes a tots els que entreu al meu bloc i que em llegiu, i que espero que seguiu entrant, i sobre tot deixeu-me comentaris, tant si son bons com si son dolents, així se segur que almenys algú em llegeix.
Bon Nadal a tothom i feliç 2009.

PD, Avui no he criticat al tripartit , tampoc si prestava gaire, però hi tornaré!!!

6 comentaris:

Efrem ha dit...

Bones festes :)

Apa Noi ha dit...

quim

bones i mira el meu blog, diagnostic?

Waipu Joan ha dit...

hola quim, molt bon any nou per a tu i per a la teva família. Com dius, la vida continua i encara que nosaltres cada cop som més vell, els nens ens rejoveneixen. Una abraçada i bon any 2009!

jordan shoes ha dit...

Very good!

jacker ha dit...

dolce bag
dolce gabbana handbags
dolce gabbana bag
dolce gabbana handbag
balenciaga bag

wholesale ha dit...

How are you? Today is a rainy day. The weather is not good in Yiwu. But you can buy China wholesale products at online yiwu market site.