dilluns, 15 de desembre de 2008

Iceta ataca a CiU, i Ultimátum ara del PSC al PSOE


Miquel Iceta portaveu psocialista ha declarat en roda de premsa, el que tothom ja sabia, que el PSC votarà a favor dels pressupostos generals de l'estat, però ha volgut llançar un toc d'advertiment al PSOE, ha insistit vàries vegades que, si no s'arriba a l'acord de finançament abans del 31 de desembre, "les relacions entre el PSC i el PSOE no tornaran a ser les mateixes".
Miquel Iceta, ha aprofitat també la roda de premsa per atacar com sempre a CIU al criticar l'acord de finançament pactat entre CiU i el PP quan Artur Mas era aleshores conseller en cap. Iceta ha qüestionat, "el model tan espantós pactat pel PP i el senyor Mas" del que ha recordat que "no té clàusula de revisió".

Anem per pams, quina es la pressió que el Psc farà davant del PSOE? Que vol dir que les relacions no seran les mateixes?, es que potser marxaran del govern espanyol els flamants ministres catalans la Chacón i en Corbacho??? NOOOOOOOOOOOO, això no s'ha parlat, ni el que ni el com, però alguna cosa canviarà.( es a dir rés, no passarà rés)

I pel que respecta al pacte tan espantós com ell diu que van pactar el PP i Artur Mas, li recordem que aquest acord tan espantós li ha permès al govern tripartit governar amb el doble de pressupost que el que tenia en Pujol( que era el pactat anteriorment amb el PSOE de González). I almenys, el que es va pactar es va acomplir. Es la diferència entre qui et va de cara o qui és mentider compulsiu com els srs del PSC.
Ja cansa que desprès de 5 anys de governar haguem d'escoltar encara l'eterna cançoneta de que tota la culpa de tot, inclòs si no plou, o si fa calor, o qualsevol altra cosa, es culpa de CIU. No tenen cap argument mes creïble??. Es que el govern de Catalunya no sap defensar el que li correspon com a govern?
I després del ridícul espantós que ha fet en Iceta dient el que ha dit , es despatxa en Ridao dient que ERC dona una altra oportunitat al PSC, Ridao assegura que "és decepcionant" que el PSC acabi donant suport als pressupostos de l'Estat, però confia que sàpiguen trobar altres mitjans per pressionar el PSOE.

Però veritablement algú es podia creure que el PSC votaria en contra del PSOE?

Sr Montilla, vostè va enganyar als ciutadans, vostès abans son socialistes que catalans, no a l'inrevés com va voler fer creure.

4 comentaris:

feliu ha dit...

Tan mentides i antiacionals com se pre.

feliu ha dit...

I que hem de fer?. Boicot estil Heribert Barrera; Tancament de Caixas com Rius i Taulet; Memorial de Greuges com Pra de la Riba; Deperta ferro com els Almogàravs?? i en Macià.
Sabem que som un poble vençut i potser cobard i d'això s'en valen. A que no fan al mateix a Euscadi?, quans tindrem que deixar-ne de matar per caure simpàtics (com deia en Pujol), cuants ajuntaments aeneuvistes tindriem que tenir; cuantes manis amb gent de mitja o gran edat?, quans Aberis-Egunas masives tindriem que fer; cuantes Lemoniz tindriem que fer parar, cuantes Y" ferroviaries tindriem que "compra" amb els diners del demès (I no estacions "del Camp" a cap lloc.
Si naltros no ens fem respectar. ningú ho farà, des de 1640 hem perdut tots els enfrontaments amb l'Estat, els ideolegs, els legals, i les guerres, sempre perdent (inclús la dinastia), o territoris, o furs o drets. Només queda un camí, i aquest sempre ens fà por, però és l'unic que els hi farà por a ells.

Quim esteu (encara) massa bé.

fashion jewelry ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
maicher ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.