diumenge, 30 de novembre de 2008

Govern Tripartit de Catalunya: “Ques que sé, ce merdé?”


En el darrer consell nacional de CDC, Artur Mas ha denunciat que Els partits del tripartit presumeixen de cohesió, però cadascú fa balanç pel seu compte, i ERC i ICV van a manifestacions contra lleis que fa el seu govern, com la llei d’Educació”, ha afirmat el líder convergent. Una manca d’unitat que perjudica Catalunya: “des de que governa el tripartit tenim més pobresa, menys feina, menys empreses i activitat econòmica, menys autogovern i una pitjor relació amb el conjunt de l’Estat”. I ha afegit: “Les conseqüències d’això les paga la gent de Catalunya”.

Una vegada més les forces polítiques que formen el tripartit es manifesten en contra de les pròpies lleis que fa el propi govern tripartit. En cap país civilitzat els partits que governen es manifesten en contra del seu propi govern, no es pot estar al mateix temps al govern i fent d’oposició, això es totalment absurd i kafkià, però al nostre país ja ens han ensenyat, i hem après, que lamentablement tot es possible, i, tot es pot justificar, fins i tot la esquizofrènia que pateix el propi govern de Catalunya.
Si els partits que formen part del govern no estan d’acord en una llei tant important com es la llei de l’ensenyament, el que han de fer es marxar del govern, però no, aquí a Catalunya ells mateixos encapçalen una manifestació en contra de la llei i es queden tan amples.

Això només pot tenir dues lectures, la primera que davant de la disbauxa que representa el mal govern de Catalunya ambdós partits ERC i ICV es volen desmarcar del PSC, i així reclamar una línia de actuació pròpia, però seguint al govern al preu que sigui, i la segona lectura es que davant de totes les enquestes desfavorables vers el tripartit, volen intentar salvar els mobles i trobar el moment més idoni per trencar el pacte de govern, qualsevol excusa pot ser bona, i ara que la decisió del TC cada cop està mes propera, i tot indica que aquesta serà contraria als interessos de Catalunya, es pot precipitar els esdeveniments ja que per altra banda els tres partits del govern han estat incapaços a d’aconseguir un nou model de finançament.

Un clar exemple d’aquesta mala gestió, és precisament com el govern està portant les negociacions sobre el nou model de finançament. Artur Mas a dit que “Vam fer costat al govern i al president de la Generalitat, però ells no ens diuen ni ase ni bèstia, segurament perquè les coses no van bé o no van en absolut”, ha lamentat Mas.

“CiU es va posar al costat del govern i el president, també el president Pujol i d’altres figures històriques, però tota aquella unitat s’acaba en el seguidisme del PSC respecte al PSOE, trencant la unitat catalana a Madrid”.

I mentre tant al govern de Catalunya “ Ques que sé ce merder”

7 comentaris:

jo ha dit...

Deixat estar de merdè, aguarda uns quant ous de pascua amb closca, i a tots aquells que van dir "closca", au un ou mb closca, a empesar: El millos finançament, la llei de la dependencia, eliminar els barracots, el plé empleo, acbar amb les llistes dels hospitals etc.
Cal fer reaccionar a la gent, una vegada hi havia un bon govern, ara no hi ha govern.

Kiko ha dit...

La verdad que tu post esta escrito con mucha lógica, pero bueno no te olvides que las circunstancias son las que son y no se puede sacar de donde no hay y en el tema de la financiación, no hay, es que no hay, y bueno que el tripartito cada día se debilita mas si, sinceramente creo que si que cada día se esta debilitando mas y contras avanzamos aun mas.
En el tema del l’ensenyament, pues creo mas de lo mismo, lo siento y sin ánimos de crispación, si en tantos años que han estado los anteriores mandatarios no lo han arreglado, ahora en época de crisis, por lo que hay poco que invertir, pretendemos arreglarlo, estoy de acuerdo que con el tiempo que lleva el tripartito, también a tenido tiempo de arreglarlo, pero el arreglo pasa por inversión y en estos momentos de inversión pues por las circunstancias que sean no se puede realizar, eso ya es otro tema el por que no hay dinero y el por que no se puede realizar inversiones y de quien es culpa, pero en estos momento es lo que hay y creo bajo mi modesta opinión que no hay mas y no se puede hacer, por otro también pienso que el gobierno que tendríamos que tener hoy en día en la generalitat tendría que ser el de CIU, por que fue el mas votado y eso siempre lo he dicho y defendido, ya que no esta gobernando la voluntad del pueblo, sino la voluntad de minoría que se han unido para coger el poder.
Salud.

Apa Noi ha dit...

ssiii si, si la FINANCIACÓ,
INCUMPLIMENT TOTAL

SI PASAS POR MI BLOC, ACIERTA LA PREGUNTA

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Kiko, la crisi econòmica no té res a veure en que els membres del govern no es posin d'acord en quina llei fan d'ensenyament, no pot ésser que des de el govern es façi una llei i els propis partits que la fan es manifestin en contra. es totalment absurd.
vinga una abraçada

jo ha dit...

Si aquest govern de l'estat incumpleix una llei orgànica que a més perjudica a Catalunya, la resposta o es la mateixa, incumpliment de tote llei orgànica d'aquest estat draudolent o l'execès de cel amb biocit inclòs, es a dir tothom a cumplir extrictament la llei, tots el diputaats/es al Congrès i votar sistemàticament a tot que no.
I no cal dir "resucitar el tancament de caixes".

nike dunk ha dit...

where you come from!

technology ha dit...

prada bags
prada wallets
prada bag
prada handbag
prada handbags