dilluns, 24 de novembre de 2008

El PSC es quedarà sol al Senat:


Tot sembla indicar que ERC presentarà veto als pressupostos generals de l’estat (PGE) del 2009, tot i que segons ha indicat en Ridao ho fan a contracor, (Malgrat que els socialistes han rebutjat gairebé totes les esmenes presentades per ells). Jo diria mes aviat que ho fan a contra remolc de CIU i ICV.
Amb el veto doncs de ERC, que es sumarà al veto presentat per CIU, ICV i PP, els pressupostos no seran aprovats al senat i hauran de tornar al congrés, per aprovar-se llavors de nou sense les esmenes del senat.

Un cop més es demostra per si havia algun dubte, que els 25 diputats del PSC, al contrari del que van afirmar en Montilla i la Chacon, abans que diputats i senadors catalans son diputats i senadors del PSOE, i no tenen cap rubor en votar en contra dels interessos de Catalunya, si així els hi demana el seu partit, que no oblidem es el PSOE.
Els 25 diputats del PSC van votar sense cap vergonya en contra de la millora del finançament català i a favor d’uns pressupostos que ignoren l’estatut de Catalunya, per molt que ens vulguin fer creure que per ells primer es Catalunya i després el partit. Potser que el sr Montilla, abans de fer declaracions en les que no hi creu, s’ho pensi dues vegades.
Aquests son els fets, i els fets demostren que el PSC només es basa en paraules, contradient el seu lema copiat de campanya.

Els fets un cop més posen en evidència la discrepància d’actuació en el si de les forces que formen el tripartit que governa Catalunya, i demostren també que a ERC i a ICV ja els hi comença a passar factura la seva actuació, perquè a mes de les divisions internes en les seves pròpies formacions polítiques , cada cop els tres partits estan mes allunyats en la seva acció de govern, que es tradueix diàriament en retrets públics entre els propis consellers, i la trista imatge de un govern que marxa a la deriva i sense rumb ni liderat.

Ara, per tancar la enèsima crisi de govern tant ERC com ICV demanen la revisió del pacte tripartit, més per pressió de les seves bases, que per pròpia voluntat dels seus líders, i ja us puc anunciar que tot acabarà amb una escenificació teatral d’encaix de mans i declaracions dient que el govern tripartit gaudeix de bona salut, obviant els veritables problemes interns que per altra banda no poden amagar. Només cal esperar la resolució del tribunal constitucional, que quant dictamini en contra de l’estatut de Catalunya, pot fer saltar de nou tot pels aires.

Ja veurem que passarà, però tot sembla indicar que aquest govern que avui ha arribat a l’equador del seu mandat, fa aigües per tot arreu i s’enfonsa, es qüestió de temps saber quant llançaran el SOS i les barques de salvament.

7 comentaris:

Efrem ha dit...

Els fets dels sociates fan molta pudor, com els pets! xD Fora bromes, és vergomyós que els nostres representants socialistes mirin més per espanya que per Catalunya.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

No t'equivoquis Efrem no miren per espanya tampoc, miren pel partit PSOE, son molt sectaris, Només els interessa el partit, no els interessos dels ciutadans a qui representen, i aquí som tant rucs que els hi donem 25 diputats.

Apa Noi ha dit...

NOS TOMAN POR LO QUE SOMOS UNOS GILIPOLLAS

UNA CLASE MAGISTRAL DE 47 MINUTOS

http://video.google.es/videoplay?docid=-2882126416932219790&ei=e_4qSfvRB5HYiAKPpe3oCA&q=El+dinero+es+deuda

Apa Noi ha dit...

NOS TOMAN POR LO QUE SOMOS UNOS GILIPOLLAS

UNA CLASE MAGISTRAL DE 47 MINUTOS

http://video.google.es/videoplay?docid=-2882126416932219790&ei=e_4qSfvRB5HYiAKPpe3oCA&q=El+dinero+es+deuda

Anònim ha dit...

Quim, solament al Senat és quedarà sol?
Per la zona on visc, la Selva i Reus, els ajuntaments del PSC no crec que els aguantin, ja que en Pellicer a Reus, ja toca la alcaldia, va anar de poc, i al meu poble passa el mateix, CiU, arrebatrà més que probablement un municipi que porta més de vint anys amb el socialisme.
Aah... i Barcelona...

Josep Miquel Llop

handmade jewelry ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
intelligence ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.