divendres, 10 d’octubre de 2008

Sr Sabaté, els socialistes heu provat la vostra pròpia medicina i no us ha agradat.


Portem gairebé 6 anys de conxorxa tripartita, i si alguna cosa ens havia quedat clara, perquè ens ho han explicat per activa i per passiva es allò de que no governa qui guanya les eleccions, sinó qui aconsegueix assolir majoria. D’aquesta manera el tripartit s’ha fet amb el Govern de Catalunya, les diputacions de Girona i Lleida, una pila de consells comarcals, i un grapat d’Ajuntaments, arraconant sense miraments a la força mes votada que en tots casos era CIU.
D'aquesta màxima de governar qui assoleix majoria, els socialistes no diuen però, que només serveix si governa el PSC, perquè quant es CIU qui aconsegueix majoria per governar, i pot aconseguir un canvi d’alcaldia, llavors el PSC surt com un ressort denunciant maniobres estranyes per part de CIU. Es el cas de L’ajuntament de Constantí actualment en minoria, per la deserció d’un regidor socialista, i on ràpidament en Sabaté, tan agre com sempre surt a denunciar a CIU.
De que es queixa el Sr Sabaté?, la moció de censura a Constantí, es tan lícita com el govern tripartit de Catalunya, com l’equip de Govern de Roda de Barà ( PSC-PP)fruit d’una moció de censura contra CIU, o com el consell comarcal del Tarragonès per posar exemples.
Hi han hagut diversos Ajuntaments de les comarques Tarragonines on l’equip del govern municipal encapçalats pel PSC s’ha quedat en minoria per dimissions dels propis regidors del PSC, i CIU ha estat capaç de aconseguir una majoria estable que podrà desbancar al govern en minoria. Perquè borda tant en Sabaté?, potser s’hauria de preguntar perquè pleguen els seus regidors, deixant en minoria al seu alcalde, i acceptar democràticament el nou govern i la nova majoria.

Però clar si el PSC governa, es igual el pacte que faci, mentre assoleixi el govern, però si es CIU qui aconsegueix el govern, llavors son maniobres estranyes i desestabilitzadores.

Està clar que el Sr Sabaté i els socialistes han provat la seva pròpia medicina, la que durant 5 anys ens han restregant pels morros , sense dret a replica, i resulta que no els hi ha agradat gens ni mica.
Sr Sabaté, prengui paciència, perquè encara podreu provar més cops aquesta medicina, Perquè es el tractament que vosaltres mateixos us heu prescrit.

14 comentaris:

Efrem ha dit...

Coi de picabaralles. Així no aixecarem mai el país!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Efrem, el que no es de rebut, es que la formula que han utilitzat els socialistes durant 5 anys per allunyar dels governs a CIU, i que s’han esforçat en fer-nos creure la seva legalitat democràtica, quant es gira en contra seva, llavors ja no es legal, sinó que son maniobres desestabilitzadores.
S'ha de tenir molta barra, per criticar que es pugui fer un pacte a la Pobla de Montornés i a Constantí, per posar exemples i defensi la transparència de la moció de censura a Roda de Barà.
Però en Xavier Sabaté ja el coneixem, per el seu sectarisme i la seva mala llet.
No ha guanyat mai a Tarragona ciutat encapçalant una llista electoral, sempre a perdut davant de CIU, i clar... això li cou molt

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

I si a més li poses nom i cognoms,
Joan Miquel Nadal, llavors la cuixor es transforma en mala baba i ràbia, sempre ha picat pedra davant d'ell

Anònim ha dit...

El teu blog ha estat afegit a l'agregador Blogs del Camp:

http://blogs.del.camp.googlepages.com/

El Pantera Tulipán ha dit...

O sigui que la opció política de CiU no es defensar Catalunya sinó donar de la seva medecina al PSC?

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Pantera tulipán, CIU sempre intenta defensar els interessos de Catalunya, però d'altres forces polítiques s’ajunten per evitar-ho.
I després de uns anys on sembla que tot val, CIU es mostra ferma per seguir defensant el projecte de país que creu, i que els ciutadans de Catalunya han recolzat amb els seus vots.
La decisió del poble ha estat inapel•lable , però la conxorxa tripartita als despatxos ha evitat per dos cops que la decisió del poble fos realitat.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

I CIU farà el possible per recuperar el poder allà on pugui sumar majories, perquè creiem que es el millor per els pobles i per Catalunya.
I això evidentment als socialistes no els hi agrada gens ni mica, però es el mateix joc democràtic que ells han aplicat de manera contundent i sense miraments.

jo ha dit...

Al tulipan, hi ha tontos que quan senyales la lluna, es queden miran el dit.

Anònim ha dit...

ii

kiko ha dit...

Yo no creo que sea la misma medicina, ni lo creo ahora ni lo creía antes, es un gran fallo de la democracia permitir estos tapujos pero ahora y antes siempre lo he dicho, la ley electoral falla por algún lado y habría que sentarse para cambiar algunos puntos, por otro lado creo que los anteriores lo hacían con toda legalidad por que la constitución y las leyes electores se lo permitían y lo de ahora igualmente por lo tanto si antes Hera bueno ahora tanbien y con perdón a quien le pique que se arrasque.
Salud.

Anònim ha dit...

xavier sabate ,es un gran sectario y caduco ,ha convertido tarragona en su finca ,desde que este señor gobierna esta haciendo lo que le da la gana,y el que se mueve no sale en la foto horrrrror,tarragona no se merece esta dictadura.
un diplomado de poniente

Anònim ha dit...

Bones, sóc de Constantí i m'agrada la política. Estava llegint una mica el teu blog i no m'he pogut resistir a fer un comentari del teu artícle.
em desanima molt que pensis així Quim (segur que ho dius però no ho penses realment això).
Així anem..... Abans de parlar de Constantí hauries d'escolatr a la gent de Constantí, així que primer escoltar e investigar el per què de les coses i desprès valorar.

Gràcies per escoltar-me.

Anònim ha dit...

Com a resident a Constantí, penso que el seu Partit amb la col-laboració del "Trio" del seu partit en aquest poble ho enfonsarán una mica mes, no sol a nivell de aqui, sinó a nivell provincial. Per últim afegiré que les alcaldies es guanyen a les urnes, peró mai usurpant-les a la voluntat majoritária del poble

Anònim ha dit...

És la voluntat majoritària del poble de Constantí un pacte entre PSC i PP?? Segur que si preguntàvm als votants de qualsevol d'aquests dos partits qina era la seva opinió abans de depositar el seu vot la gran majoria hi haguessin estat d'acord .....