dilluns, 6 d’octubre de 2008

La ultradreta aprofita la crisi per atacar Catalunya aquest 12-0 a Tarragona


Aquest cop estic plenament d’acord amb les declaracions que ha fet la Begoña Floria Portaveu de l’equip de Govern de L’ajuntament de Tarragona quan diu que “L'Ajuntament considera 'antidemocràtica' la manifestació neofeixista estatal programada pel proper dia 12 d'octubre a Tarragona”
Segons diu la Floria,'l'alcalde Ballesteros ja s'ha posat en contacte amb la Subdelegada del govern espanyol, Teresa Pallarès, per fer-li saber la posició desfavorable del consistori sobre la realització d'aquest acte', ja que segons ha afegit Floria, 'és la Subdelegació la que decideix en aquests casos'.
El partit d'extrema dreta i de caràcter racista, 'Alianza Nacional', ha escollit Tarragona per celebrar la 'Manifestación Nacional' La concentració està prevista el dia que se celebra 'La Hispanidad' a les dotze del migdia. A més, el dia anterior, l'onze d'octubre, en un lloc per determinar de la ciutat, està previst que s'organitzi un concert de rock amb la participació de grups d'ideologia 'neonazi', arribats de diferents punts de l'estat.
Tarragona, tindrà les mancances que tindrà, però la convivencia ciudadana sempre ha sigut modèlica, I el respecte a les institucions democràtiques escollides per el poble en les succesives eleccions ha estat sempre asumit respetuosament per els ciutadans. No es pot permetre ara que un partit polític, amb banderes i signes feixistes, sense cap recolzament popular a les urnes, vingui a perturbar la normal convivencia a la nostra ciutat.
He llegit que a les 11:30 hi ha una altra manifestació en contra d’aquesta gent, per tant no hi ha bons auguris de que el dia 12 d’0ctubre sigui una jornada pacífica i tranquila a Tarragona.
Espero i desitjo que L’Ajuntament i la subdelegació del govern facin tots els esforços possibles perquè no arribin a convocar-se ni una ni l’altre.

11 comentaris:

L'home del sac ha dit...

Ho he llegit aquesta tarda...
Quin fàstic que tota aquesta xusma vingui a Tarragona a tocar els ous.
Que un partit com Alianza Nazional es pugui presentar a les eleccions demostra la doble moral espanyola. Il·legalitzen candidatures abertzales encara que no hi hagi ningú condemnat per terrorisme i en canvi en aquest partit hi havia un assassí reincident i ningú no va fer res.
Que fotin el camp. Els espanyolots a casa seva i més si són nazis.

PD: Sempre se'ls diu "ultradreta" però em penso que la gent de dretes no en té cap culpa del mal que fan aquests individus.

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2401580

Dani Juárez ha dit...

Hola QUIM,

Totalment d'acord.
Es vergonyòs i trist que aquesta "gentuza" vingui per aquí.

Lamentable.

Anònim ha dit...

emb semble bé que critiqueu aixo , pero tambe s´han fet barbaritats a tarragona amb gent d´extrema esquerra i no s´ha liat aquet "pollo", de totas maneras aquet partit que treu 4 vots, es un partit legal no? igual que altres partits que "pululan" per tot el pais, jo crec que si no es fes cas d´aquet acte seria el millor, ara es fara politica critican i els hi donarem noticia parlan de ells...
el problema es que es un partit legal , igual que altres iguals o pitjors.
Josep

Joventut Socialista de Catalunya ha dit...

Tarragona antifeixista.

La Joventut Socialista de Catalunya a les Comarques Tarragonines, com organització d'esquerres, és contrària i lluita contra tota apologia del feixisme, per això mostrem la nostra repulsa a la manifestació que AN vol portar a terme a Tarragona.

Considerem que aquest partit és d'ideologia neofeixista, i la seva militància està formada per skinsheads-NS (ideologia nazi) que contínuament desenvolupen actes d'agressió i vexació contra persones d'altres races, condicions sexuals, creences o condicions. Això ens preocupa i ens fa estar alerta per continuar la lluita contra aquestes activitats, doncs considerem que no tenen cabuda en un estat de dret com el nostre.

La JSC-CCTT es mostra contrària a la decisió de permetre que aquest partit, que té un discurs contrari als principis de l'Estat de Dret, porti a terme un acte de manifestació als carrers de Tarragona. Així doncs, com a joves i socialistes ens sumem a la repulsa que mostra la major part de la societat civil tarragonina vers la presència d'aquest partit en el nostre territori, la ideologia del qual ataca principis bàsics que nosaltres defensem com són la tolerància o el principi d'igualtat de les persones sense mirar la seva raça o origen.

Aprofitem per deixar constància del nostre compromís, amb una absoluta defensa de la democràcia, condemnant aquests grups i exigint de les autoritats el màxim rigor a l'hora d'exigir el compliment de la llei per part dels mateixos que en cada manifest que fan ataquen directament l'ordenament jurídic i fan proclames racistes i d'ús de la violència per defensar ideals feixistes. Com societat no podem permetre confondre llibertat d'expressió amb permissió activitats i proclames que recolzen la violència fent ús d'un discurs homòfob i xenòfob.

Felicitem l'Ajuntament de Tarragona per la seva postura valenta i contraria a la celebració de la manifestació per part d'AN, i compartim amb ells la qualificació que fan de la manifestació com anti-democràtica i provocadora d'una alteració de la convivència pacífica de la nostra ciutat. Som conscients de que la legalitat els protegeix, però una societat tolerant i democràtica no ha de permetre manifestacions contraries als seus principis bàsics i les administracions han de filar prim per tal de garantir la seguretat dels tarragonins i tarragonines.

Finalment convidem als tarragonins i tarragonines a participar dels actes antifeixistes que es facin a la ciutat, perquè rebutgem el feixisme, incidint en què els actes de protesta i disconformitat es facin de forma pacífica demostrant entre tots que la gent tolerant i democràtica no fem ús de la violència ni física ni verbal per defensar els nostres ideals i principis.

Salut i antifeixisme.

Comissió Executiva de Federació
Joventut Socialista de Catalunya
Comarques Tarragonines

CONDE ha dit...

Bones sóc el cap local de la JNC de Reus!

Davant d'aquests fets m'adreço al bloc per mostrar la meva tolerància zero al feixisme. Tot tipus de feixisme que es pugui donar tant a Tarragona, com a Reus com a la resta del món. Respecto els ideals de cadascú, respecto la participació en un partit polític de cada ciutadà lliure, pero si us plau si ho fem fem-ho amb joc net i sense violència!
Si es deixa fer l'acte del 12-O, aquells que hi participin pensin amb el cap i no amb la violència. Als camps de concentració nazis van morir milers de persones, i ideologies com aquesta haurien d'existir per condemnar aquells fets, no per celebra-ho!
No al feixisme una vegada més!

Gràcies!

< < jmagell.blogspot.com > >

Anònim ha dit...

Quim, així s'enrecorden del genocidi de més de 45 milions d'americans (autentics) i de la masacre de moltes cultures amerindies superios a la dels "descubridors".

Josep ha dit...

Hola Quim , veig que l'article al e-noticies a tingut molt éxit.

Gràcies pels consells que em dones , i lluitare al màxim.

Jo també et poso com a blocs preferits!

saluts company ! CATALUNYA INDEPENDENT!

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

No teníamos bastante con los nazis autóctonos, como para que ahora vengan los otros a ver si se arma la de Dios es cristo.

Fuera toda clase de nazismo del Campo de Tarragona, que la mierda de clase A, sólo atrae a la mierda de clase B, y bastante mierda tenemos ya.

Maulet ha dit...

Blas casi te pediría te explicaras, pues parece que pones en la misma "mierda" a los neonazis que a los independentistas catalanes i esos últimos no protagonizan los actos violentos de los neonazis.

Además como tú sabes, hay grupos que provocan y otros que no tienen a veces más remedio que contestar. Soy de los que pienso, que quien me busca me encuentra, la pasividad i el "laiser fer laiser passer" no son acertados.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

No me refería al independentismo.

Hablo del precedente de Vallecas, donde la contramanifestación de la ultraizquierda (red skins) junto con otros movimientos radicales no necesariamente cabezas rapadas causó casi tantos estragos o más que la propia reunión o manifestación de la mencionada ultraderecha, que no causaron nada hasta que no vinieron los otros y los provocaron.

En Barcelona hay muchos redskins, y Tarragona y Barcelona están muy bien intercomunicadas por ferrocarril, como bien sabes.

Por lo tanto, yo me temía lo peor.

A toro pasado, que me alegro que los dos grupos no se juntaran, porque seguramente unos hubieran cargado contra los otros. Son bandas callejeras, con escaso fondo político. En los años 90 un skinhead, por el mero hecho de mirarlo, era motivo suficiente para sufrir de él una brutal paliza, como ocurrio con una chavala jóven que salía alegremente a un bar, y por mirar la estética del skin, optó éste por pegarle una paliza hasta matarla.

No pongo a Companys a la altura de Hitler, si ello por lo que preguntas. Yo le temía a que bajaran los redskins de Barcelona.

Lamento el precedente del franquismo, si no hubiera pasado lo que hubiera pasado... no nos miraríamos con tanto recelo.

Entiéndeme, maulet, que si no querías salir apaleado era mejor un laissez faire, porque si se hubieran bajado los otros, tú te quedabas en el medio y el fuego cruzado te hubiera alcanzado. Es otra guerra, otra manera de pensar, un pensamiento más global que está por encima de nuestra cultura y a veces no se puede luchar contra eso. Si su cerebro fuera la mitad de afilado como sus pinchos...

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Eso de que está por encima, es para ellos, se entiende.