dilluns, 13 d’octubre de 2008

La Sra Floria i el seu concepte de fer politica amb mal gust


La Begoña Floria portaveu i xarlatana de l’equip de govern socialista, al seu bloc de pensaments polítics acusa a la oposició de CIU de tenir mal gust fent política i diu textualment “En política local, el grup municipal de CiU ha tornat a donar indicadors del seu mal gust fent oposició. Resulta veritablement desagradable la forma en la que intenten fer política, perquè en lloc de treballar per fer propostes constructives, criticar el que realment no es fa bé i donar suport al govern en els grans temes, es dediquen a intentar manipular l'opinió pública amb activisme barato.” I acaba el seu post dient “La veritat, una oposició de baix nivell, de mal gust i certament desagradable. Espero que torni el seny al grup municipal de CiU. Tarragona s'ho mereix.

La veritat es que fa gairebé un any i mig els socialistes estaven a l’oposició, i excepte els 4 anys que van governar conjuntament amb CIU, la resta dels 18 anys que van romandre a l’oposició no recordo ni una sola proposta constructiva, ni suport en els temes cabdals per la ciutat, fins i tot van votar en contra de portar l’aigua de l’Ebre a Tarragona, i ara defensen portar-la a Barcelona. Van intentar judicialitzar la vida política municipal, i van fer exactament tot el que ara critiquen que fa CIU, es a dir critiquen que CIU faci oposició. Es que pretén la Sra Floria que CIU estigui callada i no expliqui als ciutadans que en un any i mig que portem de govern socialista a Tarragona hem vist perdre la Façana Marítima(el projecte signat amb la Generalitat es ja paper mullat),hem vist perdre també el camp de Nàstic, la Sabinosa, no sabem que passarà amb la Tabacalera, ni amb el banc d’Espanya, el projecte Tarragona 2017 està ferit de mort, i el de Tarragona 2016 ni tants sols l’anomenen perquè mai han cregut en ell. I aixi.... quants projectes més veurem perdre?.
Però clar per la Sra Floria l’oposició de CIU es de molt mal gust, no serà que el govern de la ciutat no està a l’alçada de lo que Tarragona es mereix?

La gran victòria electoral de Ballesteros va fer que es disparés l’eufòria socialista a Tarragona, després de 18 anys, els PSC tornava a guanyar a la ciutat, i lògicament la eufòria els va fer estar en un núvol, el problema es que ara ja els hi toca baixar del núvol ,i veuen la realitat, veuen com les promeses que havien fet les incompleixen una darrera un altre, només podran viure de renda dels projectes iniciats per CIU i que inauguraran ells, però no hi han projectes nous, ni estan previstos ni s’esperen, només els hi queda donar-li la culpa de tot al pàrking de JaumeI perquè ha deixat endeutada la ciutat, però això no impedeix que es puguin pujar els sous, i augmentar els impostos que van prometre congelar.
Veritablement Sra Floria el mal gust el tenen vostès per haver fet creure a la ciutadania que la transparència i l’estil de fer política dels socialistes era un altre cosa, I en adonen que només sabeu vendre fum, això si, li sabeu treure molta rendibilitat al fum.


11 comentaris:

kiko ha dit...

No creo en ningún momento que la oposición en estos momentos sea de mal gusto, lo que yo entiendo es que si se ha equivocado ciu y mucho en plantear todo como malo, por supuesto que se han hecho cosas que se podrían hacer mejor, eso nadie lo niega, pero oponer por oponer, entiendo yo que es ,lo que ha hecho ciu, eso no es lo correcto y hablo desde el punto de vista del ciudadano que esta informado solo por la prensa ya que entiendo que en el interior hay mas cosas que no salen a luz publica y que quizás un día saldrán, pero bueno ni es tan mala la oposición, ni tampoco es tan buena yo creo que esta mal organizada.
Salud.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Kiko, evidentment que tot es opinable, però en tot país democràtic el govern ha de governar i la oposició ha de vetllar per que el govern compleixi amb el que ha promès i fiscalitzar la seva gestió.
I la oposició pot ser mes dura o mes tova, t'agradarà més o menys la oposició, però es la seva funció, i la Bego no pot dir que es de mal gust, el que passa es que en ella no li agrada que li diguin que no ho fa bé, i abans de reconèixer que no estan fent rés de res, doncs mira millor dir que a CIU som molt lletjos i ella molt maca

Anònim ha dit...

Ladran, luego cavalgamos.

Anònim ha dit...

la que se lo tiene que hacer mirar el la Sra.Floria que cada vez que habla parece que de un miting, nunca he visto una política tan poco real y cercana al ciudadano, otra pregunta al Sr.Amoros, ¿por que esta sra de no ser ni del psc ha pasado a ser una persona con tanto poder?

kiko ha dit...

Totalmente deacuerdo Quím., pero lo que quiero decir es que hay que hacer oposición con criterio no realizarla con el animo de solo querer destruir al adversario que avíen seguro es y tiene que ser el objetivo, pero no a palos de ciego, como ejemplo te pondré solo uno que espero no te sientes identificado ni mucho menos lo quiero comparar con tigo, pero si te acuerdas el Sr. Rajoy hizo campaña contra Cataluña por hacer incluso animaba e intento hacer boicot contra el cava, pensando que el resto de España le votaría con esta acción y que paso que perdió las elecciones en Cataluña, por eso te digo que hay que dar palos pero no palos de ciego.
Salud.
Y también lo aplico al gobierno hay que razonar y no soltar por la boca cosas que luego no se pueden demostrar o no están en condiciones en este momento para sacarlas a la luz publica, el electorado aun que parezca que no el día de las votaciones pasa factura.
Salud.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Kiko, estic d’acord, però no crec que estiguin donant pals de cec, estan criticant tota la política de aparador i propaganda que està fent el PSC i Ballesteros, i que no s’ha traduït en rés concret, ans al contrari en projectes que no es faran, en promeses falses, i resulta que encara tot es per culpa de CIU que tenim mal gust.

Anònim, no sé perquè la Sra Floria, que abans era cap de premsa de Sr Sabaté a la delegació del Govern té tant de poder, suposo que es per la correlació de forces dintre dels sectors del PSC (sector del Burgasé i port, i sector Sabaté amb la seva comissaria política Floria.) en Ballesteros juga el paper d’home bó i carismàtic que en principi aglutina als dos sectors clarament enfrontats dins del partit.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

No sóc dels que pensen que pel sol fet de ser CiU es fa política de mal gust. Més enquadro la pèrdua d'Alcaldia de CiU com a conseqüència d'una manca de confiança que té el ciutadà com a conseqüència d'accions concretes d'aquest partit que paulatinament va fer trontollar la confiança ciutadana.

El que els ciutadans de Sant Pere i Sant Pau no trobem de bon gust és, en primer lloc, el menyspreu als barris; en segon lloc, la falta de respecte als ciutadans i a les persones; en tercer lloc, la mentida i la falta de transparència en qualsevol acció de govern independentment del partit polític al govern municipal; en quart lloc, la imatge de les fotos per encobrir la desídia i la manca d'actuacions; i, finalment, l'excessiu centralisme que pateix el municipi per ser un municipi dels grans.

Anònim ha dit...

El psc no fa las cosas be al ajtment , pero quim crec sincerament que ciu hauria de renovarse a tgn, crec que Vallve,Font, Forns,Duch i Sendra estan una mica entre cremats o manca de punch, Maribel Rubio esta forta No?

l'esquerranós de camp-clar ha dit...

Hola Quim, m'has citat al bloc del capità i aquí estic per deixar-te el meu punt de vista.
Saps perfectament que el projecte CiU+PP al capdavant de l’ajuntament de Tarragona estava esgotadíssim. La prova la tens que ni els mateixos socialistes s’esperaven fregar la majoria absoluta. El PP ha sabut reaccionar a temps i CiU no. Vareu apostar per un candidat equivocat, que no va saber transmetre ni il•lusió, ni confiança. M’han comentat que teniu un nou candidat que ja s’entrena per agafar el relleu ben aviat. Òbviament això no vol dir que el vostre candidat sigui l'únic responsable de la pèrdua de regidors sinó que també hi van influir altres circumstàncies com les passades de rosca en temes com terres cavades, el pàrking de Jaume I, el POUM o el bluf Bofill de la façana marítima.
Això que dius que només cal anar passejant pel carrer i anar preguntant a la gent, home, ja veus... quin rigor científic. Sembla mentida que ho digui un home de ciències. Què vols que et comenti la gent que tu coneixes? Jo tinc molt clar que tot aquest muntatge propagandístic que heu organitzat contra l’alcalde Ballesteros i el seu equip de govern, ja es comença a revelar fals als ulls de l’opinió pública i serà el bumerang definitiu que acabarà amb la carrera política del vostre cap de llista actual. La gent, els tarragonins, volem una oposició coherent, ètica, constructiva, que parli de programes i no que visqui instal•lada en la rancúnia i la crítica permanent contra l’equip de govern. No us adoneu que us cal un nou candidat, una injecció de dinamisme, un canvi en les maneres de fer i projectes nous per canviar la imatge actual que teniu de partit esgotat. Viure encadenats i a remolc d’un PP dinàmic, participatiu i regenerat, tampoc us ajudarà a aixecar cap. Dir que en un any no s’ha fet res, no és cert, perquè hi ha hagut molt bona sintonia amb la societat per anar resolent conflictes amb entitats i persones que s'havien sentit molt decebudes per actituds de l’anterior alcalde. Crec que en aquest mandat ho tindreu veritablement difícil per a recuperar la credibilitat que CiU havia tingut en el passat. I, com molt bé dius Quim, només és la meva modesta opinió. Salut!

Anònim ha dit...

Després de rellegir l'escrit de l'esquerranós, em veig amb cor de proposar que els militants de CiU centrem el debat en el projecte de partit i també en els noms que l'han de dirigir. Segur que gairebé tots hi estarem d'acord que ens cal la renovació de cares com la de l'Aregio, Font o Sendra.
Cal exigir responsabilitats polítiques per la patacada del nostre partit a les municipals. El Joan Aregio, en primera persona, ha d'assumir responsabilitats polítiques i deixar pas a gent com tu Quim, que sigui capaç de retornar la confiança ara perduda de l'electorat.Hem de tornar a ser el que vam ser i hem de recuperar la credibilitat perduda durant els darrers anys del mandat Nadal. Només així els vots retornaran.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Esquerranos, ja t'havia contestat al bloc del capità, però ho torno a escriure aqui
Esquerranós de camp-clar, quant hem referia a preguntar pel carrer, no m'estava referint als meus amics i coneguts, hem refereixo a la gent de a peu, que agafa el bus cada dia com jo per anar a treballar, i enfì copsant l'opinió del carrer, no la dels meus amics.
Tens raó en que la pèrdua de l'alcaldia de Tarragona va ésser exclusivament per errors nostres, i no haver sabut planificar bé el relleu, i també perquè el nostre candidat no va connectar prou amb la gent.( hem fet moltes reflexions al partit al respecta) A partir d’aquí et pot agradar més o menys l'oposició que estem fent, però el que segur no farem serà estar callats, per loque denunciarem tot el que no ens agradi del que faci el PSC, igual com va fer el PSC quant estava a l’oposició, i tal com dius es difícil un cop perds el poder tornar a recupera’l a la propera legislatura, però es possible fer-ho. Si treballem bé i generem de nou il•lusió per el nostre projecte.
Però saps una cosa? malgrat la gran victòria d'en Ballesteros, el PSC va guanyar només 2000 vots, la victòria va venir perquè CIU va perdre 8000 vots a Tarragona, que evidentment van ser molts vots ( molts d'ells es van quedar a casa), d'aquests 8.000 només que haguéssim perdut 6.000 tindríem 2 regidors més i el PSC dos menys, i potser en Ballesteros no seria alcalde.
Et vull dir de la mateixa manera que els vots et venen també et poden marxar, i si no genereu il•lusió també els podeu perdre vosaltres. perquè a la curt i a la llarga el que val son els vots i el numero de regidors.

18 / octubre / 2008 14:40