dijous, 16 d’octubre de 2008

El PSC prepara una campanya per reforçar la figura de Montilla


No els hi surten els números, tots els indicadors anuncien que el govern tripartit actualment no sumaria majoria parlamentària, i clar els tres partits implicats en aquesta conxorxa, ja estant estudiant com aturar la presumible pujada de CIU.
ERC torna a jugar la carta de la equidistància, anunciant que no tanquen cap porta a pactar un govern catalanista amb CIU, però sense renunciar al seu compromís que tenen signat amb el PSC que conclou l’any 2010. Com que tot indica que la ensopegada electoral pot ser monumental, les diferents corrents internes d’ERC van cadascuna a la seva, sense rumb i amb una desorientació total cap l’electorat. Un dia es desmarquen del PSC, i a l’altre ja li tornen a professar amor etern, tot menys deixar d’escalfar les cadires que van assolir amb el pacte tripartit.
ICV actualment totalment descol·locada, sense un lideratge clar, essent únicament un apèndix del PSC, i cada cop amb menys força, i amb menys influencia al govern.
I per últim el PSC, que no aconsegueix assolir en unes eleccions catalanes ni de bon tros els resultats que obtenen a les eleccions generals, tot indica que cas de celebrar-se eleccions al Parlament de Catalunya tornarien a perdre davant de CIU.
Amb Montilla, no son capaços de generar il·lusió a l’electorat, tenir la presidència de Catalunya no aconsegueix treure un rendiment electoral i es mantenen estancats, ni pugen ni baixen. Davant d’aquesta situació l’inefable pensador del PSC , en Zaragoza està preparant una campanya mediàtica per fer creure que Montilla es una persona simpàtica, propera al ciutadà, i vol incidir en la suposada eficàcia del govern, i en la política social , i tornaran a insistir amb el lema, fets i no paraules.
En tot cas ens haurem de preparar perquè veurem al Montilla fins a la sopa, i segurament serà bastant indigest.
No sabem si aquesta campanya estarà finançada pel PSC o serà una campanya institucional del govern Català, segurament que la pagarem entre tots.
Però els diners que costarà la campanya d’autobombo del PSC, els podrien dedicar per finançar la maleïda llei de les dependències, que la pròpia consellera de acció social, ja va anunciar que no tenia pressupost i que estava gairebé col·lapsada i pendent de resolucions més de 70.000 expedients, als quals no li podran donar resposta.
Enfì tots sabem del rigor i la eficàcia d’aquest govern, només cal veure com es desautoritzen uns consellers als altres, i com els projectes estan paralitzats i els problemes es van acumulant un darrera de l’altre.

Jo els hi proposo un altre lema, “Fets no, paraules moltes, i propaganda encara més.”

7 comentaris:

Oriol ha dit...

Quim, és normal que li hagin de fer propaganda. diguem ara mateix què ha fet aquesta persona per Catalunya des de que és President de la Generalitat. Res?

Evidentment l'aparell socialista ja comença a veure les eleccions cada cop més a prop i la figura d'aquesta persona s'ha de fer veure, com? ja ho veurem, però com tingui el mateix èxit que la campanya que van fer del perfum del PSC van apanyats...

kiko ha dit...

Yo pienso que como empiecen que no se si será verdad la campaña de querer demostrar que montilla es simpático, nos podemos comprar todos tebeos y revista, pasatiempos y crucigramas por que el aburrimiento será masivo por que el montilla será todo lo que quieras menos simpático.
Por otro lado supongo que a partir de muy poco todos los candidatos a la presidencia empezaran su campaña particular para demostrar cada uno que se acercan al ciudadano y en realidad la mayoría de los ciudadanos ya sabemos que solo se acercan unos meses antes de las elecciones y la duda esta en lo que comentas que de donde saldrá el dinero para esa promoción, pero esa pregunta hay que preguntársela en general, porque de la cuota de los afiliados no da para tantos gastos.
Salud.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Home Kiko, se suposa que porten 2 anys de govern Montilla. tu creus que ja es hora de muntar una campanya mediatitza per explicar la seva acció de govern?, molt malament els hi han d'anar les seves enquestes quant tenen que proporcionar al seu candidat dos anys abans de les eleccions!!!.
En tot cas no cal fer sondejos, només cal constatar el dia a dia del nostre trist govern Català, per saber que les coses no rutllen

Cesc ha dit...

A mi em fan pensar ja amb la propaganda de la Generalitat: "Som-hi ets tú, ell, jo". Generalitat de Catalunya, som-hi!

Som-hi i fit-li gasto!

Cesc ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Efrem ha dit...

Aquest home no em representa. Crec que Esquerra es va equivocar posant aquest inepte. Després de veure com se les gasten a can sociata fent fora el president que Sí em representava, en Maragall. Que encara que estigués equivocat amb espanya, era català de sentiment, i no com en Montilla. Arg!

Artur ha dit...

El President Montilla necessita aprovar algunes assignatures i reforçar-ne d'altres: L'oratòria la té "catejada", el català no va poder aprovar-lo (no podria ser funcionari perquè no té el nivell C de català). Podríem estar així molta estona...

Després d'això, ja parlaríem de la seva solvència personal com a polític i la seva carrera amb un doctorat "cum lauda" en "oportunisme polític". Va tenir estudis de cinisme i hipocresia mentre escalava posicions dins del partit. Se'l coneix també com l'agent doble que va fer caure Maragall.

El president no és que no tingui figura política, és que és un "Frankenstein" en mans del Dr. PSC