dilluns, 27 d’octubre de 2008

Benach demana disculpes


Benach ha demanat disculpes, 5 dies tard, però ho ha fet, ha reconegut el seu error i explica que no va calcular la dimensió de la despesa, tot i afegir que no es tractava del cotxe d’en Benach, sinó el cotxe del president del Parlament de Catalunya.

L’afaire del tunning del cotxe del president, ha posat en evidència una vegada més la crisi eterna en la que està instaurat el tripartit, i el joc de despropòsits i els retrets mutus entre consellers de la Generalitat de diferents partits, darrerament sembla que vagin a la grenya els consellers de ICV i els de ERC, suposo que no perdonen els de ICV, que amb l’afaire de Baltasar i l’aigua , el critiquessin obertament, i a la primera ocasió que han tingut, en Saura a sortit a la palestra criticant durament a ERC i concretament en Benach, dient que una despesa com aquesta ofèn.

Es curiós, però coincideixo amb en Saura. En un moment de crisi com el que patim , que els que van brandir l’estàndard de les mans netes, es dediquin amb diners públics a fer despeses innecessàries, ofèn i molt.
Ara en Benach diu que ha fet retirar els extres que va fer posar al cotxe oficial, que vol dir això que ens tornaran els diners?, o perdrem diners perquè ara ja son de segona ma?.

Això no es pot aguantar, anem de ridícul en ridícul, i no te vises de millorar ans al contrari. Cada dia que passa anem a pitjor
Tot plegat aquest fet evidencia una vegada més la cutreria, el baix nivell i la vergonyosa actuació del nostre govern i les nostres institucions, es llastimós la situació tant ridícula que ens estan oferint els nostres governants.
mai, les nostres institucions havien caigut tan baix.
Pel Bé del nostre poble, que s’acabi aviat aquesta eterna agonia del tripartit

13 comentaris:

Anònim ha dit...

El President del Parlament de Ctalunya no mereix tenir un cotxe similar al d'altres càrrecs públics similars o d'inferior rang europeus???
Tan poca cosa és el nostre país???
REFLEXIONEM-HI, SI US PLAU

Anònim ha dit...

ja us heu enterat a convergencia si aquest cotxe porta teletac??? a mes penso q esta a nom d'un assessor! escandol! ja nomes falta que l'aparquin en un lloc sense alarma

Benach ha dit...

Quim, gracies per al teu apoll

http://es.youtube.com/watch?v=HyczLT3uv00

L'home del sac ha dit...

Hola,
doncs jo com ja explico al meu bloc, no trobo tant malament que el cotxe del president del parlament tingui aquests accessoris, si són necessaris, és clar. Crec que un càrrec com el seu pot justificar disposar de tot això. El que si em sembla lamentable és tot el sidral que han organitzat... i lamentable que un cop ho havia fet posar ho fes treure. Si era necessari no ho havia de fer treure, treien-t'ho només dóna la raó als que el criticaven.

Kiko ha dit...

Mi opinión, es que es cierto que ha pedido disculpas, ¿pero esas disculpas son sinceras ó son provocadas por la presión mediática que a tenido el tema?, de una forma o otra yo no me creo que lo hiciera sin saber que coste iba a tener ya que todas las casas cuando haces algo te dan presupuesto o bueno como paga el pueblo da igual tu ponlo cueste lo que cueste.
Y por supuesto que el presidente del parlament de Catalunya, tiene que ir en un buen coche y blindado, pero lo que pica es que en estos momentos de crisis estén poniéndole el morro que les ponen y encima como si nada, se tunean los coches, se suben los sueldos desproporcionadamente, Etc.
BASTA YA.
Salud.

Anònim ha dit...

Jo crec que aquest tema ha sortit perquè s'ha filtrat i és fàcil fer escàndol però estic segur que no hi ha cap conselleria ( del color que sigui ) que no s'ha gastat diners en coses aixi.

Cesc ha dit...

El problema no és el cotxe de Benach. El problema el té Catalunya amb un 33% de la despesa pública dedicada al manteniment de l'Administració.

Europa en general padeix d'aquest problema.

Apa Noi ha dit...

el president tambe necesita un helicopter? , per demanar?
o un jet privat? per demanar
una mica de humilitat, que no es impresindiple tot aixo company

salut

ni disculpes ni ...........

Waipu Joan ha dit...

estic convençut que les autoritats poden fer moltes coses per a retallar despeses públiques innecessàries. Comencem pel cotxe i acabem amb una gestió veritablement responsable de l'economia. Avui llegia en un bloc que el mercat municipal pot arribar a costar 50 milions....home! Només faltaria!
Jo aposto senzillament per una gestió acurada que no malbarati recursos.

Benach ha dit...

Quim, els polítics de segona A, moltes vegades esteu carregats de romanços. Si en lloc de ser el meu cotxe, es tractés del cotxe del Mas, segur que el tractament que n'hauries fet fora molt diferent. O no? A la gent se la guanya amb idees i programes i no amb por, eslogans i mentides, que per això ja tenim al Fedeguico Jiménez Losantos a la COPE.

"Si echan a Esquerra del gobierno alguno podrá acabar la carrera. Como Benach, que no sé si habrá acabado el bachillerato. Porque es un conserje de instituto. Que es algo muy honorable, mucho más que presidir un parlamento separatista"

AÌXÒ ES POT AGUNATAR?

Artur ha dit...

El tema Benach és només la punta de l'iceberg. El problema és que el sistema permet l'opacitat i, ens agradi o no, el sistema polític-burocràtic fa de les seves. Probablement amb polítics conreats en la mediocritat, el malbaratament i el nepotisme són més fàcils i evidents.

Darrera de tot crec que la manca de transparència i la falta de conviccions condicionen aquests fets. La disbauxa burocràtica a tots els nivells és preocupant.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Al suposat Benach, no es tracta del cotxe de l'Artur Mas, es tracta del cotxe que utilitza en Benach, i per tant no es el cas, i si ho fos, segurament d'altres ho denunciarien,
i parlant de slogans i mentides, potser ja no recordes aquell de les " mans netes" ??

Josep (sl) ha dit...

Quim; jo trobo molt més greu què el cotxe de'n Benach que en els pressupostos austers de la Generalitat s'hi incloguin 6 nous alts càrrecs.
Tot govern té despeses de representació. I segur que no ens agradaria veure pas que una de les màximes representacions del país anés a un acte oficial amb un FIAT cinquecento o un SEAT Marbella rovellat.
Altra cosa seria que aquest fossin desproporcionats o fossin usats per usos privats.
Si de cas hem de criticar com la renovació dels vehicles no s'ha tingut en compte la situació econòmica actual. I la gran quantitat de despesa pública esmerçada del manteniment de la inversió.