dijous, 18 de setembre de 2008

Nou Comité Executiu Local de Convergència Democràtica de Catalunya Tarragona

Amb l’elecció ahir 17 de setembre, d’en Joan Aregio com a nou president de CDC de Tarragona, es clouen per part meva, 4 anys al capdavant del partit a Tarragona, han estat 4 anys que a l’hora de fer memòria i passar balanç, el que si puc assegurar es que no han estat gens fàcils ni còmodes per a mi, i no tan sols pels resultats electorals, que durant aquest període m’ha tocat viure, primer amb la pèrdua del govern de Catalunya a mans de la conxorxa del tripartit, i després la pèrdua de l’alcaldia de Tarragona amb la contundent victòria dels socialistes, sinó també perquè durant aquest període, es va iniciar el procés de renovació interna del partit, i no sempre ha estat ben entès ni per una banda, ni per l’altre.

De tota manera el que sí es cert, es que durant aquests 4 anys he tingut l’honor de presidir el meu partit a Tarragona, i gaudir de la confiança dels militants del partit que en tot moment m’han fet costat i del que hem sento molt agraït.
Ara també es el moment de donar les gràcies a totes les persones que van acceptar formar part del executiu local presidit per mi ara fa 4 anys. Durant aquest temps han estat innumerables les reunions, assembles, escrits , activitats i actes de germanor que hem organitzat plegats.
A tots ells el meu agraïment, però, voldria fer una menció especial a la Teresa, la Júlia, en Miquel, i en Pere Manel, per el suport incondicional que sempre vaig rebre per part d’ells.

Ara hem toca seguir treballant com a militant de base, i son uns altres els que tenen la funció de dirigir el partit En Joan Aregio ha fet un bon equip, conjuga l’experiència d’uns amb la joventut d’uns altres, però es només amb el suport de tots i cadascun dels militants, és només amb un partit fort i cohesionat i amb un projecte il·lusionant, com serem capaços de tornar a convèncer als ciutadans de Tarragona i a tornar a guanyar les eleccions municipals.I estic segur que ho aconseguirem fer.
A tots, moltes gràcies.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Quim,

Enhorabona per la feina feta.

T'ha tocat una època difícil, i ho has sapigut capitanejar molt be.

Ara em de seguir "currant" per recuperar la Generalitat i l'alcaldia de Tarragona que, de ben segur, serà més aviat del que tothom creu.

Una abaraçada ben forta

A.P.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Gràcies Albert.
Feliitats pel teu nomenament.
A veure quant tornes al Bloc!!!

El Capità Tarragona ha dit...

De moment segueixo de vacances!

^_^

Una abraçada i moltes gracies

Dani Juárez ha dit...

Quim,

Tan senzill com felicitats per la feina feta i tan clar com segueix endavant!.

La politica en general està falta de persones com tu.

Gràcies per tot, m´has ajudat en molts moments i sempre has sapigut escoltar i assessorar.

Espero seguir comptant amb la teva amistat molts anys.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Dani amb la meva amistat per molts anys ja hi pots comptar. gracias també a tu per ésser amic meu.
I la política ara em toca viure-la des de un altra vessant, però no em desconecto del tot.

La casa de Pinel ha dit...

quim ahora toca disfrutar deberas de la familia, de la vida.
por otro lado quim y haciendo referencia al tema de recuperar la confianza te dire que a mas de 4000 personas tambien ciudadanos de tarragona nos costara bastante confiar en tu partido.
un saludo y lo dicho ha vivir de verdad la vida.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Pinel, esta claro que disfrutare de la familia, y de mis amigos mas que hasta ahora.
Sobre lo de recuperar la confianza, estoy seguro que tarde o temprano lo conseguiremos, porque sigo pensando que en el tema vuestro hubo mucha intoxicación informativa, muchos rumores infundados y quizas poca información por nuestra parte.Seguramente el mismo POUM explicado con mas claridad no hubiera provocado las reacciones que provocaron.
A pesar de todo grácias por tus ánimos y aunque no nos votes, llegaras a descubrir que no somos tal y como tu crees que somos. No en vano durante 18 años los ciudadanos de Tarragona depositaron su confianza en nosotros, de forma clara, y libremente. Ahora en cambio lo han hecho a favor de Ballesteros, de manera clara y igualmente libre, en eso se basa la democrácia, es el pueblo quien elige a quien quiere que les gobierne.
Un abrazo Pinel

Ni dels uns ni dels altres. De CDC. ha dit...

Quim, es de mal gust agrair a uns pocs membres del Comitè la seva col·laboració, que per altyre part era la seva obligació. Dit això alguna persona que anomenes, a fet més per dividir i complicarte la vida que per ajudar-te a tú i al partit. Lo d'uns i altres, tampoc sé pèr on va, si de cas "dos o tres" i la resta.

En qualsevol cas, la feina dels 4 anys es de agrair, peró no oblidis
que si et vas presentar era per treballar pel partit, pel nacionalisme, per Tarragona i per un partit unit. La feina no ha estat acabada. Continuarem.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Al del darrer comentari, em sembla que has llegit el que has volgut, no agraeixo a uns pocs la seva feina, els hi agraeixo a tots, però faig una menció especial a uns, després del agraïment a tots.
Faig un copiar i pegar del que he escrit al post:
"Ara també es el moment de donar les gràcies a totes les persones que van acceptar formar part del executiu local presidit per mi ara fa 4 anys. Durant aquest temps han estat innumerables les reunions, assembles, escrits , activitats i actes de germanor que hem organitzat plegats.
A tots ells el meu agraïment, però, voldria fer una menció especial a la Teresa, la Júlia, en Miquel, i en Pere Manel, per el suport incondicional que sempre vaig rebre per part d’ells". Em sembla que queda prou clar. En tot cas, faig les mencions especials a qui crec que ho tinc que fer, i per això ho he fet, si algú s'ha sentit ofès es el seu problema, no el meu.

kiko ha dit...

Quim,
La verdad es que no he seguido mucho tu carrera política, pero según me comentan algunos conocidos dicen que por lo menos eres un tío que sabe escuchar y eso en política es bueno, pero después de una entrega por parte tuya al partido que no tengo la menor duda, por supuesto con sus aciertos y sus fallos, ya llego la hora de disfrutar del tiempo libre con familia y amigos, de corazón y que coste que no te conozco personalmente, si no te conozco por medio del blog, te deseo lo mejor y ya seguiremos discrepando democráticamente por este medio.
Salud y a disfrutar

Ni uns (pocs) ni d'altres molts ha dit...

No es tracta de cap problema meu, el problema t'els busques tú. I en quan als "especials" agraiments francament queda poc elegant. De pas agraeix a un dels especials per no convidar ni enrecodordan-se en alguna festa i sopar a gent tan o més valida que ella i a tú per no saber-ho arreglar.
Veus tens un problema.

Josep ha dit...

Quim,
sóc el Josep, un dels militants de Tarragona de CDC. Vull agrair tot el treball que heu fet tu i el teu equip aquests anys. Espero que participeu en les assamblees per que cal aprofitar l'experiencia de les persones que han estat servint a la mateixa idea que ens mou a tots.
Una abracada.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Kiko, grácias por tus palabras. Y no dudes que seguiremos debatiendo y seguramente discrepando de nuestras ideas por los blocs.
Entre otras cosas porque he dejado la presidencia de CDC, pero no mi militáncia política. Estoy en CDC desde hace 22 años porque creo francamente en los ideales que defiende, y porque creo sinceramente que es la mejor opción política, con una figura insuperable como es Jordi Pujol, y actualmente con un lider como Artur Mas, que no dudo pronto serà el presidente de Catalunya y que pondré todo de mi parte para que así sea.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Ni uns (pocs) ni d’altres (molts). Me’n alegro que no tinguis cap problema, però potser algú hauria de reflexionar perquè no ha estat escollit conseller nacional, i no buscar culpables allà on no hi han.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Josep, has llegit en algun lloc que marxi de CDC ?, que deixi la presidència no vol dir que em deslligui del partit, entre d’altres coses perquè tenim molta feina a fer, com tornar a recuperar el govern de Catalunya, i tornar a recuperar la confiança dels ciutadans de Tarragona assolint de nou l’alcaldia de Tarragona, mira si n’hi ha de feina per fer, i ho hem de fer tots, amb un partit fort, unit, cohesionat i que sigui capaç de il•lusionar a la gent de Tarragona.

Un de CDC tarragoní ha dit...

Quim ets un bocamoll, Lo de Conseller Nacional, no te nom, ets igual que el que va fer campanya contra els propis militants de Tarragona, potser el que trindries que reflexionar, es perqué en el teu Comité es van perdre les eleccions municipals i cap del teus "especials" ha repetit en el nou Comité.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

He tingut que pensar-m’ho dues vegades abans de contestar el que m’has posat, perquè en calent t’hagués escrit moltes coses, però no crec que aquest sigui el mitja idoni per fer-ho.
Així que quant vulguis em repeteixes tot el que m’has dit, però cara a cara, i rebràs resposta punt per punt.
Per la meva part i per aquesta via no et contestaré més.

CDC Tarragoní ha dit...

Crec el mateix, pero si no retires la referencia a lo del Conseller, no et penso ni saludar. No sé si saps el que va pasar.
Lo de respondra punt a punt, n ho crec "algunes coses" ja es van parlar abans i vas torejar "l'assumpte".
Pots anular el missatge una vegada llegit.
Tingui Bon dia.