dijous, 4 de setembre de 2008

Les comissions d’investigació:


Hi havia una vegada un alcalde rialler, que abans d’arribar al govern, deia que no s’havia de judicialitzar la vida municipal, però ell no parava de investigar judicialment a l’anterior alcalde, perquè no assumia que guanyés elecció rera elecció, un cop l’anterior alcalde es va retirar de la vida política municipal, el rialler, aconsegueix el seu objectiu i guanya àmpliament les eleccions, però en lloc de dedicar-si a governar i a complir amb el seu programa, segueix amb el seu discurs de no judicialitzar la vida política, però amenaça amb els jutjats a tots els anteriors governants de la ciutat.
Vol crear comissions de investigació per trobar anomalies i prevaricacions, i no se’n adona que els seus col·laboradors estan sota sospita de malversació de fons públics, i només porta un any de govern.

Que el pàrking de JaumeI no ha sortit bé, es evident. Que va ser un cúmul de circumstàncies, i de desgràcies, també, amb empreses que van fer suspensió de pagaments, i que això va provocar un encariment molt sobredimensionat del preu inicial pressupostat també es cert.

Que era un pàrking que havia de ser robotizat, ho sabien els socialistes des de el primer dia, i a més van votar a favor, així com durant els 6 anys següents , que van estar donant suport a totes les decisions que es prenien respecte al pàrking, i per tant estaven suficientment informats de tots els incidents i circumstàncies entorn del projecte i execució.
Per tant, comissió de investigació per intentar esbrinar que a passat amb el tema sí, es important que surti a la llum publica que ha passat, tots els ciutadans tenen el dret de saber que passa amb els diners públics, però també es cert que la responsabilitat política es compartida per tots els partits polítics, tant de les coses que surten bé, com també de les coses que surten malament, que també n’hi ha. No pots estar donant suport a un projecte, durant 6 anys, i després quant les coses no surten com tenies previst, marxar per cames i dir que tot es una empastifada ( que has fet tu durant 6 anys??’)., i per un altre banda, anunciar la creació d’una comissió per demanar responsabilitats polítiques i judicials, per arribar “ fins al final”, contra els responsables implicats.
Ara , el PSC i Ballesteros han decidit canviar-ho tot. Ja no serà un aparcament intel·ligent i tindrà la meitat de places. Ara toca desfer la feina feta i fer que s’ incrementi encara més el pressupost i la indignació dels veïns de la zona. El més lamentable és que l'alcalde acusi directament l'anterior govern d'haver fet molt malament les coses. Van estar sis anys donant suport al projecte que ara desgavellen i a sobre la culpa és de CiU i el PP, alguna responsabilitat tindrà també el PSC i Ballesteros...

Que demani comissions de investigació ja em sembla bé, però que ho faci extensiva també al fortí de la reina, i a la candidatura dels Jocs del mediterrani 2017, perquè també estan sota sospita ... o no?

16 comentaris:

Anònim ha dit...

"Que va ser un cúmul de circumstàncies, i de desgràcies, també, amb empreses que van fer suspensió de pagaments, i que això va provocar un encariment molt sobredimensionat del preu inicial pressupostat també es cert."

No son desgracias es mala gestión del anterior equipo de gobierno, en parte por confiar en cierta persona que el otro día nombro el Sr. Alejandro Fernández y que tiene el 50% de las culpas (parte técnica) el otro 50% lo tienen los políticos que tomarón las decisiones y no supierón hacerlo bien.

Lo que más impresiona es que una persona que deja tras su gestión una deuda a pagar en 35 años se las diera de buen gestor en la campaña.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Anònim, està clar que va estar un cúmul de circumstàncies i també fruit d’una mala gestió, per part dels tècnics del projecte, perquè els polítics en principi haurien de fer cas de les direccions tècniques, i et recordo que els socialistes van participar des de el principi d’aquest projecte.
Que evidentment va sortir malament i que en tot cas la responsabilitat es compartida, perquè sinó, perquè en el seu moment, els socialistes no van fer aturar el projecte, o haguessin demanat una auditoria?

Anònim ha dit...

Quim. jo crec que les Investigacions sobre el Fortí i el cas Candidatura 2017 s'han d'investigar, es faci o la del Parking. Una cosa es una empresa que faci una mala obra i si voleu una mala gestió i al'altre es que ens fotin els cuartos i es facin prevaricacions i delictes contractuals. Si no semblaria un canv de cromos: si tu no fas, jo no faig.

Mar Roca i Sol ha dit...

Bones
davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre les nostres blogs pengem l'Estelada. En el fons són les nostres cases virtuals. Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut

Anònim ha dit...

Uds. no pueden quejarse de la justicia en Tarragona y creo que este despilfarro no se puede culpar a la divina providencia , ni al sobrecoste , reunan al Sr. Trasobares y coregen las facturas , pero esta presunta malversacion no puede qudar impunne a Ud. tambien les conviene y por supuesto el fiscal ya deberia haber actuado de oficio

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Esta clar que els diners publics han de saber on van a parar, i si estan destinats al pàrking, com així sembla, doncs no hi ha malverdsació de fons per aprt de ningù. A més les diverses auditories que es van fer no van detectar cap irregularitat.
Malgrat tot, es evident que alguna cosa no es va fer bé quant es van esmerçar molts mérs diners que els que estaben previstos al principi.
I també es responsabilitat de la oposició, denunciar si les coses no s'estaben fent bé i durant 6 anys van estar d'acord en tot el que es feia, perquè no ho deien si no s'estaben fent bé les coses?.
Estic plenament d'acord en la comissió d'investigació, perque es del tot necesari que surti la veritat a la llum publica.

Anònim ha dit...

como que no hay malversacion ,¿como puede ud. asegurarlo ¿en primer lugar en el pliego de condiciones se aprobava conla condicion de endeudamiento 0 del Ayuntamiento , nada mas aprobar la " concesion" se avalo a Alem por importe de dos millones de Euros ,,que por cierto fueron al fondo d ela UTE, despues se han aprobado diversas cantidades irregularmente , si estaba condicionado a no endeudarse ¿por que se aporto tan ingente cantidad de dinero publico
y la vergonzosa actitud del Sr. Nadal oferciendo mediante cartas personales con el membrete del Ayuntamiento de plazas a 12000 Euros .
Ademas es facil pidiendole cuentas al Sr. Trasobares y cotegando las facturas y las medidas facturadas eso es importante sobre todo en la cubicacion de la excavacion
Asi de facil es, voluntad y justicia los ciudadanos de esta ciudad no se merecen la actitud de algunos administradores y sobre todo no puede quedar en la impunidad como otros casos
seguiremos si Ud. lo desea hablando de las ventas a Lubasa de los parkings Juan XXIII, Avda.CAtaluña y el que esta en el juzgado ademas de ir en el mismo paquete la explotacion sabes ud por cuanto 1.220.000 Euros es facil con ver las cuentas anuales de la empresa Expinsa del 2005 operacion efectuada en diciembre de ese mismo año.
seguiremos con el serial

Anònim ha dit...

Quim, no sé que tantes voltes amb aquest Parking. NO ES MUNICIPAL, l'explotarà una empresa que cobrarà pel servei que doni, que pasa? que en lloc de amortitzar-lo en 10 anys ho farà en 25 ? i què.

I ja que parlem de parkings, perquè no parlar del que ha fet el Port amb el Sr. Burgasé al davant al Serralo que fiklta aigua per tot costat que com porta àcids a fet mal bé molt cotxes i que pasa? no es diu res. Vinga home Quim, digues la teva i no facis el joc parlant del que interesa als sociates o parla de coses sucoses com la tage Teletec, Mallol, Càrrecs confianza, Llei de Barris, etc.

Anònim ha dit...

Quim, no sé que tantes voltes amb aquest Parking. NO ES MUNICIPAL, l'explotarà una empresa que cobrarà pel servei que doni, que pasa? que en lloc de amortitzar-lo en 10 anys ho farà en 25 ? i què.

I ja que parlem de parkings, perquè no parlar del que ha fet el Port amb el Sr. Burgasé al davant al Serralo que fiklta aigua per tot costat que com porta àcids a fet mal bé molt cotxes i que pasa? no es diu res. Vinga home Quim, digues la teva i no facis el joc parlant del que interesa als sociates o parla de coses sucoses com la tage Teletec, Mallol, Càrrecs confianza, Llei de Barris, etc.

Anònim ha dit...

Estomago agradecido ,,, todo el dinero es publico-municipal , de privado nada , nada mas firmar la irregular concesion ya estaban avalando al "socio" con dos millnoes de euros ante la caixa .
¿si eso no es malversacion¿ que es

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Està clar que per tapar-se les vergonyes de la seva dubtosa gestió al capdavant de Tarragona 2017, tenen que buscar contrarestar la seva mala imatge, intentant buscar altres temes per tapar els seus. I clar només ho poden fer amb el tema del Pàrking de Jaume I, perquè no poden trobar rés més. No ens fa por parlar del pàrking, i la comissió podrà demostrar que no hi ha hagut malversacions de fons pùblics.
Aquesta es la manera d’actuar dels socialistes, es passaran 4 anys de govern buscant suposades anomalies en la gestió anterior, per justificar així la seva pròpia incompetència.
No hi ha cap malversació de fons públics al pàrking de Jaume I, estic segur que cap polític de CIU es va posar rés a la butxaca, i tal com diu en Joan Aregio els diners estant tots al pàrking.
A partir d’aquí, que es preocupin els socialistes de la seva gestió, que prou pena fa, i que a un any de les eleccions ja estiguin sota sospita, no diu massa al seu favor. I ara ens diran que si Tarragona 2017 no aconsegueix la seu olímpica, serà per culpa de CIU que va trencar el consens. En lloc de Ballesteros donar la cara i presentar tots els papers que segons diu son del tot correcta, amaga la informació i ratifica al seu lloc al president de la candidatura Tarragona 2017, que ni els propis ugetistes el poden veure.
Enfì ja ens ho trobarem!!!

Anònim ha dit...

Un aval no es dinero, la deuda al banco es de una UTE o Sociedad de derecho privado, no público, y el parking no será gratis, se cobrarà el uso y se venderan las plazas, a que? tanta palabreria ?. Que me digan de donde se saca el dinero para le EMT que pagamos todos y solo usan unos y mayoritariamente de los barrios, y ahora por cumplir una "promesa" electoral el Alcalde nos carga con más déficit. A si cualquier hace "regalos".

Anònim ha dit...

Sr.Amoros Usted parece que sabe como se gestiono el dinero del Parking Jaime I asi que ¿pondra ustes de su bolsillo lo que "presuntamente " falte o no se logre justificas.
La candidatura de Rigau , claro que ahy que investigarla , haganlo pero no intercambien "cromos" y se tapen entre si los ciudadanos no tenemos culpa de sus presuntas irregularidades , asi que no enchufen al ventilador y depuren responsabvilidades.

Anònim ha dit...

Sr.Amoros Usted parece que sabe como se gestiono el dinero del Parking Jaime I asi que ¿pondra ustes de su bolsillo lo que "presuntamente " falte o no se logre justificas.
La candidatura de Rigau , claro que ahy que investigarla , haganlo pero no intercambien "cromos" y se tapen entre si los ciudadanos no tenemos culpa de sus presuntas irregularidades , asi que no enchufen al ventilador y depuren responsabvilidades.

Anònim ha dit...

Hi,
cheap diazepam
Valium comes in pill form is either to be taken at a set time daily, or an the onset of anxiety in the individual.
[url=http://www.thedrunkgeek.com/]buy valium[/url]
Valium comes in pill form is either to be taken at a set time daily, or an the onset of anxiety in the individual.
http://www.thedrunkgeek.com/ - order valium
Since Valium has been around so long it has gained a name for itself as one of the top anxiety fighting medications.

Anònim ha dit...

Health News Drug Doctors Exercise
lorazepam online
However, the daily dose may change from 1 to 10 mg per day.
[url=http://www.trustautosaleslincoln.com/]buy ativan online[/url]

Given in divided doses are the 2 to 6 mg per day.
http://www.trustautosaleslincoln.com/ - buy ativan
The benefits of this drug must be monitored on a regular basis by the patient?s doctor.