dimarts, 30 de setembre de 2008

Fum i mes fum, Ballesteros, no es això


Amb estupefacció vaig llegir l’entrevista que li van fer a l’Alcalde Ballesteros, amb foto riallera inclosa, en un diari digital “lamalla.cat”, explicant el balanç d’aquest any i tres mesos de mandat.Després donar la culpa de tot a l’anterior govern de CIU i de dir que: "Fins ara hem solucionat marrons del passat, ara podrem començar a governar al 100%", per excusar-se en que no han fet pràcticament rés, i Sense cap tipus de pudor aquesta es la resposta que dona a la pregunta de:
-A banda dels temes heretats, han pogut tirar projectes endavant?“Malgrat l'herència dissortada del passat jo crec que hem tirat endavant iniciatives molt importats, com ara connectar de nou la ciutat amb la resta d'Europa a través de la potenciació de les relacions internacionals. Estem fent un autèntic esforç per posar en marxa la candidatura de Tarragona capital europea 2016 i també la dels Jocs Mediterranis, l'any 2017, que ens ha de permetre projectar la nostra ciutat al món. A més, estem fent un autèntic esforç per fer una política de proximitat, tenir la ciutat més neta, més endreçada i conservada des del punt de vista del manteniment de la ciutat, que estava molt descuidada. Fer de l'autobús i del transport públic un autèntic pilar de la nostra feina. En aquest sentit, hi ha un autobús nocturn, tal com vam prometre, i hem promogut la gratuïtat del transport públic entre els nens i nenes en edat d'escolarització obligatòria. També hem incrementat molt els efectius de la Guàrdia Urbana perquè tenim un territori molt dispers.”

jo faig les següents puntualitzacions i pregunto,

1.-la ciutat més neta i endreçada?, es que Ballesteros no passeja per la ciutat?, més neta??, crec que la percepció que té la gent es precisament que està més bruta que mai.

2.-potenciació de les relacions internacionals?, suposo que vol dir els viatges que han fet l’alcalde i regidors arreu del món a càrrec dels tarragonins, perquè esforços fets per la candidatura Tarragona 2016 no n’han fet cap, perquè mai han cregut en el citat projecte iniciat per CIU ,i en el que ZP públicament va defensar la candidatura de Còrdova. I respecte a la candidatura de Tarragona 2017 no es un exemple de transparència precisament
3.-La flota d’autobusos es la mateixa que hi havia abans, ara un any mes vells i molt bruts, el transport gratuït el van posar en marxa amb un any d’endarreriment, i no cobreix a tots els escolars tal com van prometre. Sí es cert que han posat una línia nocturna, i si es cert que hi han mes guàrdies urbans.

4.- Ballesteros en l’entrevista se’n oblida de dir que va prometre congelar els impostos i en canvi els han apujat, i la culpa diu que la té el pàrking de Jaume I, i es queda tan ample, mentre que ell i els regidors s’han pujat el sou només arribar al govern.( amb el vot en contra de CIU)

Això sí imatge publica , marketing, propaganda i foto riallera del alcalde als diaris i mitjans de comunicació, en trobem cada dia.

Alcalde, una mica de rigor, no intenti enganyar als ciutadans, la ciutat està igual o pitjor que abans. On son el canvis que va prometre que faria?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

s'apugen el sou amb el vot en contra de ciu no, d'aregio que guanya 80.000 euros a la diputacio i vol tenir els companys a quatre duros. un altre com el nadal. jordi sendra candidat! fem fora el pixapins!

Efrem ha dit...

Ep! Encantat que hagis visitat el meu bloc. Al principi em pensava que el teu només era del pal política local tarragonina (pel darrer post), però ja m'he adonat que hi ha un ampli ventall de coses interessants, així que també t'enllaço per anar-te llegint.

Salutacions!!

Eloi Menasanch ha dit...

Quim evidenment que no estic d'acord amb tu. I ara et parlo com a ciutadà.

La ciutat ha près un nou aire, que feia temps que reclamàvem, a diferència de la prepotència a què l'ajuntament anterior ens tenia acostumats.
S'han reactivat antics projectes i presentat de nous.

Com a jove et dic que sempre reclamava més oci per aquesta franja de població, no tot és Santa Tecla, i ara s'ha començat a trobar, i amb això vull elogiar la feina de la Sandra Coloma.

Et dono la raó en que la ciutat està més bruta que mai, tot i les dotacions de neteja de que disposa la ciutat, i es treballa perquè aquestes dotacions treballin de manera coordinada, igual que la flota de busos de què parles... No creus que els ciutadans tenim també una responsabilitat de conservació vers aquests serveis? estaràs d'acord amb mi.

I respecte als sous, el que no dieu els de CiU és el sou dels vostres candidats i persones de partit (Aregio, Vallvè, NiN... que cobren de la Diputació, Nadal que cobrava com a alcalde i com a diputat al Parlament...)

Salut Quim!

Anònim ha dit...

Els carrers més bruts que mai, el lloguer jove eliminat, els 900 pisos son una mentida de les més frosses no tenen ni els terrenys, el pla de barris tot gastat amb sous a 65000 € el càrrec de confiança, en total més de 70 amb Nadal 3 ó 4.

La EOI als llims, la Tabacalera i savinosa no saben ni el que fer. Fot, foto, i fum i fum.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Eloi, entenc que estiguis entusiasmat amb que ballesteros sigui alcalde de Tarragona, pero els canvis que tu dius no es veuen per enlloc. I diu que la ciutat està més neta i endreçada i no es veritat.
S'han pujat els sous, i et recordo que Ballesteros també està a la diputació, per lo que també cobra sou de la diputació.

Anònim ha dit...

Potser una explicació es que el Ballesteros no té dedicació complerta a l'Ajuntament i així sembla que cobra (poc) d'un lloc i el resta de la Diputació amb dietes i assitencies incloses.

Per cert, sabeu d'aqui eren els dos cotxes oficials al damunt de la Rambla per Santa Tecla?, retratats al Diari.