dimecres, 4 de juny de 2008

Ara li diuen desencallar.


Portem un any de govern socialista a Tarragona, i sembla que tots els regidors de l’equip de govern hagin rebut instruccions perquè cada cop que fan una roda de premsa per explicar alguna cosa, tinguin que dir la paraula màgica “desencallar”. Així hem sentit a la regidora Sandra Coloma dir que havien desencallat la casa de la festa., La Begoña Floria tres quartos del mateix amb el vial de Bonavista, i crec que prèviament en Carlos Castillo també va anomenar la famosa paraula.

I la veritat es que de nou tornen a faltar a la veritat, els socialistes no han desencallat rés, el que han fet ha estat retardar expressament aquests projectes que van ésser projectats, desenvolupats i gairebé acabats per l’anterior equip de govern, però que han estat o estaran inaugurats per l’actual govern, després d’una espera prudencial per poder-se adjudicar el projecte com a propi, obviant evidentment que no era seu.

La casa de la festa estava acabada fa un any, però no ha estat fins ara que l’han inaugurat, després de dir que l’havien desencallat.
Del vial de Bonavista han arribat a dir que estava encallat per mala gestió del govern de CIU-PP que no havia previst no se què d’unes clavegueres, i, el que fan es carregar contra els tècnics perquè els projectes no els fan els polítics, els fan els tècnics municipals, que son funcionaris de la administració local, per tant estant dient que els mateixos tècnics, amb CIU eren uns incompetents, i amb els PSC son uns cracks..
Però el sumum del cinisme, fou la reinauguració duta pel president Montilla del parc de la Zona del col·legi César August, que ja estava acabada i inaugurada abans de les eleccions ara fa un any, i que ara han tornat a inaugurar com si fos seva!!!!.
També s’adjudiquen com a propis, la guarderia de Bonavista, i el mercat provisional de la plaça corsini. I ambdós projectes eren de CIU
Enfì tot això demostra que els socialistes només inauguren els projectes que havia projectat, i que estaven en fase de execució per l’anterior equip de govern, i que donat la falta de idees, de projectes i de obres noves, per part dels socialistes, es dediquen a retardar les projectades per després fer-les seves.

Per fer això no ens cal un alcalde, amb “Cillit bang desatascador” ja n’hi hauria prou!!!

3 comentaris:

feliu ha dit...

Si, es veu que tenien encallats els cervells i ara amb la derogació del trasvassament de l'aigua per vaixell, ho acabant de desencallar tú.

Pero es veu que el "xoriços" campan:
1er. la tarjeteta de crèdit o tak.
2on. l'enxufat del psc, foten quadres.
3er. la JSC endollant el seus altaveus al suministra del Palau Municipal.
4art. Una funcionaria municipal repartin "cromos" al pati de Jaume I.
A part 50 càrrec de confiança a 50 mil eruos cadascun.
Collons amb l'encallada!.

jo ha dit...

Quim, els hi fa falta una mica de vaselina, per poguer envainarse-la

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Ara ja es demostra que el nou estil de fer política que tant prediquen es fum i mes fum, promeses i mes promeses. I allò de que ara estan ´més aprop de la gent, avui al diari els veins dels barris diuent que els regidors asignats als seus barris ni s'acosten ni saben quin son.
Enfí tot plegat segueix la farsa socialista.
Ni projectes nous, ni plans nous per la ciutat.