dimecres, 28 de maig de 2008

Un any de Ballesteros, un any de seguidisme polític de ERC a Tarragona


L’alcalde de Tarragona va oferir una roda de premsa per fer balanç del seu primer any de mandat, i com era de esperar, ens va dir tot cofoi, que se sentia satisfet i orgullós del primer any de govern socialista a Tarragona, i va aprofitar per despotricar de l’anterior equip de govern tot acusant-lo d’haver deixat una herència nefasta, i va enumerar com no, el POUM, el teatre Tarragona, el museu nacional arqueològic, i el pàrking de Jaume I.
Diu que han esmerçat molts esforços en desencallar aquests projectes, que han impedit realitzar obres noves. Això no treu que es fiqui medalles ell mateix, dient que el govern municipal ha complert amb escreix les promeses electorals. I anomena com a èxits : la brigada d’intervenció ràpida, l’autobús gratuït pels escolars, l’ increment de la plantilla de la guàrdia urbana, i els autobusos nocturns.
D’aquests èxits que s’autoproclama, no explica però, que la brigada d’intervenció ràpida només ha quedat en un intent, perquè de ràpida no té rés. L’autobús gratuït pels escolars ha començat a funcionar tot just quant queden 15 dies per acabar el curs escolar, quant havia d’haver començat al principi de curs, i a més s’ha reduït el nombre d’estudiants, ja que ara només es per escolars fins als 15 anys. I els autobusos nocturns no arriben a tots els barris, només als barris de ponent i no als de Llevant ( es que els ciutadans de Llevant , boscos i la Mora no son també Tarragonins?),
No explica tampoc, que s’ha carregat tots els projectes que tenia previst l’anterior equip de govern, ni que la ciutat està molt més bruta que abans, ni que han pujat els impostos municipals, i que s’han incrementat notablement els càrrecs de confiança, i que no ha estat capaç de defensar els interessos de Tarragona amb el tema del aigua, per no fer enfadar al PSOE.
Tampoc explica,que havien promès la construcció en quatre anys de 900 habitatges de protecció oficial i en un any només han començat 8. ( com s’ho faran per complir amb el programa electoral?)
Amb el tema del nou talant i diàleg, ha quedat demostrat que han estat molt sectaris amb l’oposició. I que al llarg d’aquest any en Ballesteros ha estat més pendent de sortir tots els dies als mitjans de comunicació per vendre la seva imatge d’alcalde rialler, que veritablement de solucionar els problemes dels ciutadans, encara que reconec que aquesta pressió mediàtica diària als mitjans de comunicació, ha servit per promocionar i potenciar la seva imatge.
També es de destacar el trist paper de ERC dins d’aquest govern municipal, pràcticament desapareguts del mapa, fent una política de total entreguisme als socialistes, que d’aquesta manera actuen com si tinguessin majoria absoluta, ja que els dos regidors de ERC, no influeixen per a rés en les decisions del equip de govern, ni tants sols son capaços de defensar el seu propi programa electoral, s’han convertit en un apèndix més del psc-PSOE. Això si, no s’han perdut cap dels viatges de representació que ha fet l’ajuntament a l’estranger.
Un any de Ballesteros, un any de promeses, rebombori i fum, molt de fum, però quan el fum s’escampi deixarà veure la crua realitat.

12 comentaris:

Joan Güell i Serra ha dit...

Us ben acompanyo en el sentiment Quim; poc a poc ja es va veient com aquesta ciutat entra en un estat d'agonia permanent.
No sé com s'ho fan però els socialistes tenen la sorprenent capacitat de destrossar i corrompre tot allò que toquen. Són capaços d'acabar fins i tot amb la il·lusió de la gent per aquesta ciutat, que és el més greu.

Anònim ha dit...

Parlan de seguidisme politic.

Que us aprofiti la reunió dels escollits, "arrieros somos y en el camino nos encontraremos".

Ens haguès agradat trovarnos.

Records, del Cesc, Maria, Oscar, Josep P., Josep B. Mayca, Jordiet, Elisabet (mare i filla)i d'altres que tenen sentiments i dignitat.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Anònim: No era una reunió de escollits, i lo dels sentiments i dignitat no ho he acabat d'entendre.
La veritat es que aquesta reunió de escollits que tu dius ha anat prou bé i tothom ha sortit molt contents, a pesar de tot ha hagut molta participació, tanta, que la sala ha quedat petita i tot.llàstima que aquestos que dius que tenen dignitat i sentiments no hagin vingut, de vegades no cal ser tant intransigent en els plantejaments.

El Capità Tarragona ha dit...

Hola Quim!

De quina reunió parlen?

Parlant del post en qüestió, només pensa una cosa, ARA JA QUEDA UN ANY MENYS.

Anònim ha dit...

El Capità Tarragona molt dir i molt atacar a la resta del mon però a la que li diuen el que no vol escoltar (sense insultar) fa ús de la censura.

Potser haurà de canviar la seva militància per la de la JNC: Joventut Nacionalista de Censuradors.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Capita no era una reunió, era un pica pica a L'avi tòful de la via Augusta,I per lo que es veu l'informació no ha arrivat a tothom que li tenia que arrivar, així que sembla que hi ha hagut algun mal rotllo.

Maria Teresa ha dit...

Quim,
estic d'acord amb tu que va anar molt bé. Hi havia molta de la gent que forma part de l'ànima del partit, la gent que l'ha fet més gran i més fort que la resta de partits i que dedica temps i esforços a intentar guanyar les eleccions pel bé de la col·lectivitat. En fi, la gent que és capaç de dedicar una part del seu temps personal de manera absolutament altruïsta i de la qual hauríem d'aprendre tots plegats.

Anònim ha dit...

Quim, i a altres, a qui cony dieu, que fet coses altuistes en aquest partit, a qui cony dius que es intransignet a qui cony, bueno deixemo estar, hi ha gent que des de fa molts anys, abans de que tú i altres que et rodejant estessin ja donaven el callo.
Sí aquets son el que tenent dignitat, i si el restaurant va quedar petit es una altre falta i menyspreu a la gent que es tira dies fins a les tantes de la nit i s'aixeca a les 7 del mati i tornar a les 11 quant molt/i moltes s'han fotut hasta l'aigua calenta, Mira Quim la gent amb dignitat i vergonya no va al llocs on no estat convidada. Per cert diguem tú que vas fer el famós dia que hara heu celebrat, vols que ho digui, doncs res, res, de res. Per cert suposo que la factura debia ser individual com la invitació.

Crec qu no més teniu una resposta digna.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Anòmin ( que no ho ets tant)
No sé quin joc jugues, però no estàs fent cap favor al partit, així que bon vent i barca nova.
I com vas dir “arrieros somos i en el camino nos encontraremos”.
Per cert no tinc que donar-te cap explicació quantt'amagues en l’anonimat i jo estinc donant la cara sempre.

Anònim ha dit...

Quim, no dius que no ho soc tant ??. JO no juga a res,m amb t´si han jugat i t'has deixat.

A qui dieu que no son l'anima ?. A quí diue que no ha dedicat en cor i ànima, mira les rancunies no son bones i menys si no son les teves.

I al damunt, d'olvidarte de molta gent ( a la juventud tota), em dius que barca nova, saps els que et dic, que comdiuen en castellà "a la reciproca) per cert. Jo no et demano cap explicació, tots i sobre tot tu som responsables de les nostres accions, sigui per acció o per omisisó.
Jo el que et suggeriexo es una altre cosa.
No m'amago, si ho fiag així es per no crear conotacions a gent aliena, i si ti fixes en cap moment m'hi referit al que no vull fer mal, a aquest objecte que sembla per tots tant preat, valtros si se referiu en forma explicita, deixant malament a l'unic que no s'ha deixa malament.
I una explicació si exigirè, va anar per compte teva, o a escote.

Anònim ha dit...

Quim, com a metge crec que tens i compleixes fidelment un codi deontologic de no tenir de menys al/s companys. Això està en tots els articulats dels "fulls de ruta", sigui en barca nova, en bon o mal vent. Jo no penso canviar de barca, bufi d'on bufi el vent.

Anònim ha dit...

Salutacions de part de :

Jaume R., Teresa d. A., LLuis B., Jordi E., ...